Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חלק ממכם יכול להיות שכבר שמו לב שהתחלתי לדאוג לדאוג לרכבי, שטיפות כל שבוע או 2 וכו'...

אז עכשיו יש לי בקשה קטנה ואודה מאוד למי שיבצע אותה:

אין לי עכשיו צינור לשטיפת הרכב (=הופך את העבודה ליותר קשה) ואני מסתבך בשטיפה ובעיקר בהורדת הסבון בסוף.

אז, אני יותר מ אשמח/אודה למי שיוכל לצלם ולהעלות תמונות של תהליך שטיפת הרכב ללא צינור.

תודה (גדולה) מראש,

ניר

פורסם

אחרי שטיפת הרכב עם סבון, אני שופך בזהירות על חלקי הרכב מעט מים עם דלי. אף פעם לא שטפתי עם צינור ובפעם הבאה אני אצלם תמונה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
אחרי שטיפת הרכב עם סבון, אני שופך בזהירות על חלקי הרכב מעט מים עם דלי. אף פעם לא שטפתי עם צינור ובפעם הבאה אני אצלם תמונה.

תודה... :D

* תמונות של כל תהליך השטיפה או רק חלק ?

פורסם

אני לא נוהג בכלל לשטוף את הרכב עם צינור,מה גם זה לא כל כך זמין אצלי. בסך הכל דלי מים, דלי מים וסבון ואז חצי/מלא דלי עם מים.

עם onr זה מקל על העסק, אבל גם עם סבון רגיל אני מסתדר.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

התהליך מאוד פשוט אצלי, אני מוציא 2 דליים שבאחד יש מים עם סבון רכב+ספוג, ובשני יש מים רגילים+ספוג.

מסבן את כל הרכב, משפשף קצת יותר איפה שיש מזכרות מציפורים נחמדות או משקעי בוץ.

ואז פשוט עובר עם המים המתוקים, קודם משפריץ קצת מהספוג ואז מעיף את הסבון.

מתחילים כמובן מהגג.

ואז אני מעביר מטלית מיקרופיבר על החלונות, שלא יהיו סימני מים. ואחרי החלונות מעביר על שאר הרכב.

אין כל כך במה להסתבך בענין הזה :roll:

פורסם

אני לפני הסבון, תמיד משתדל להרטיב את הרכב כולו עם מים, לנסות לשטוף כמה שיותר אבק ולכלוך בלי מגע של ספוג.

רק אחר כך מתחיל עם דלי הסבון והספוג.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תלוי הרבה באיזור המגורים. היום בוקר ניסיתי לשטוף את הרכב עם דליים (עצלנות להוריד צינות שתי קומות)

שטיפת עם שתי דליי מים נקיים את הרכב (עולה יורד...) דלי נוסף עם ONR המעולה (הקנייה הטובה ביותר שלי עד כה)

ניגוב/קירצוף הרכב בעדינות עם מקרופייבר -דלי נוסף עם מים נקיים והרכב עדיין הרגש גרגרים. (ניגוב בג'ילדה,מקרופייבר לא סופח את כל המים)

לעומת זאת באיזור נוסף שאני נמצא גם אחרי שבועיים הרכב לא היה במצב של מלא חול/גרגרים ככה. (הייתי צריך להוריד צינור)

פורסם

1. שטיפה מקדימה של כל הרכב עם מים - שלב חשוב מאד!

2. רחיצה בשיטת 2 דליים.

3. שטיפת הרכב עם מים להסרת הסבון.

4. ייבוש באמצעות מיקרופייבר.

* את הג'אנטים רוחץ לפני כל התהליך עם כלים נפרדים(דלי, ספוג וכו').

פורסם

אני שוטף את הרכבים עם שוטף בלחץ ומוצר שמייצר קצף עבה.. כזה בדיוק:

אבל אם אין כזה ברשותך אני שוטף עם שני דלי מים אחד עם הסבון ואחד רק מים.

אני מרטיב את האוטו כדי לרכך קצת את הלכלוך ואז טובל את ה"ספוג" בדלי עם הסבון (הרבה קצף זה טוב) עובר על פנל של הרכב ואז טובל בדלי עם המים הנקיים ועם היד מנקה את ה"ספוג" (יש לי גם Grit guard בדלי) כדי להוריד את הלכלוך לדלי.. סוחט אותו ואז טובל בסבון וחוזר חלילה.

את הג'אנטים אני עושה ראשונים עם דלי נפרד וכמה מברשות שנכנסות עמוק לאורך כל הג'אנט.

את הרכב אני עושה מהגג ויורד למטה.

דיטיילר בנשמה...

מוכן לעזור בכל שאלה, בעיה ומה לא

• תוכן חדש...