Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לאחרונה קניתי סוזוקי גראנד ויטרה זה גיפ. מודל 2005

יש הרגשה משונה בברקסים אומנם הוא לא חורק או שורק אך בבלימה בכביש מהיר יש הרגשה של פימפום בברקס

בעודי לוחץ על הדוושה בצורה רגילה.

לא יודע אם הייתי קורא לזה רעידה אבל זה סוד של פימפום כאילו יש שמיניות בגלגלים של האופניים נגיד :)

אשמח לדעת מה זה לפני שאני נכנס למוסך.

פורסם

לפי מה שאתה מתאר , מדובר על מערכת ABS.

בעת לחיצה בחוזקה על הדוושה, (ציינת כביש מהיר), המערכת נכנסת לפעולה ו"מפמפת" את הבלמים, על מנת למנוע נעילת גלגלים ובכך לאפשר לך הנהג, היגוי תקין.

תקין לחלוטין. למעט העובדה שאם זה קורה לך כל הזמן בעת בלימה, ככל הנראה אתה נוסע מהר מידי לתנאי הדרך / לא שומר על מרחק עצירה ראוי ופשוט לוחץ חזק מאוד על הבלמים, כך שהמערכת נכנסת לפעולה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
יותר סביר שמדובר בצלחות בלימה עקומות.

אני גם חושב זה הרבה יותר הגיוני וזאת באמת ההרגשה. מה עלות של החלפת 2 צלחות בלימה והאם זה אומר שצריך להחליף גם את הברקס?

• תוכן חדש...