Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

קניתי זוג טוויטרים, וטוויטר אחד היה פגום אז התחלתי "לשחק" איתו ועם החשמל- ניסיתי לחבר לפלוס ולמינוס ולנסות כמה דברים במידה ואולי יעבוד, לפתע כל הרמקולים התחילו לזייף.

כל הרמקולים-גם האחוריים גם אלו שבדלתות התחילו לזייף לי באותו צורה כשאני מגביר את הווליום ל 15\50 ומעלה בעיקר בבאסים..

איך ייתכן דבר כזה? יכול להיות שעצם ההתעסקות שלי שיבשה את כל הרמקולים?

תודה רבה לעוזרים

פורסם

יש לי תחושה מאוד טובה שמה שאמרת זה מה שקרה.. השאלה אם הנזק הוא בלתי הפיך ונגרם כבר לכל המערכת או לחלק ממנה או שמה שהבעיה היא רק בעיית כיוונון ברדיו דיסק(אין לי מגבר)...אם הבעיה היא בכיוונון איך אני מחזיר את ההגדרות כמו שהיו? תודה רבה על העזרה!

פורסם

אני הייתי מנסה לנתק את המצבר ל-10 דקות ולהחזיר בחזרה.

HU: Pioneer AVH-Z5050BT + Mosconi AMAS-LD4C DSP: Mosconi Gladen 6to8 AEROSPACE Amp1: Mosconi AS200.4 Amp2: Mosconi AS100.4 Front: Gladen AEROSPACE 165.3 ACTIVE Sub: DOUBLE Gladen Zero Pro 10

פורסם
יש לי תחושה מאוד טובה שמה שאמרת זה מה שקרה.. השאלה אם הנזק הוא בלתי הפיך ונגרם כבר לכל המערכת או לחלק ממנה או שמה שהבעיה היא רק בעיית כיוונון ברדיו דיסק(אין לי מגבר)...אם הבעיה היא בכיוונון איך אני מחזיר את ההגדרות כמו שהיו? תודה רבה על העזרה!

הנזק אינו בלתי הפיך.

אם זה באמת מה שקרה אז אפשר לכוון בחזרה עם קצת התעסקות במערכת, יש מערכות ששומרות על כיוונים ופשוט צריך לבחור את האופציה שבה המערכת הייתה.

מה הדגם של המערכת? תבדוק אם יש לה אופציות לשמירת כיוונים.

אם אתה לא מבין אז תפתח את הספר של הרדיו\ תחפש אותו באינטרנט, ותלמד לכוון בעצמך, אולי אפילו תגיע לתוצאה טובה יותר מהמקור.

פורסם

זה מה שנקרא "הרדיאטור נפל לתוך הקרבורטור" ועשה סמטוחה במנוע :-D

לפני שתעשה נזק נוסף - עדיף שתיגש למתקין מקצועי

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ואללה חבר'ה זה באמת היה הכיוונון... ניזכרתי שיש לי כפתור ריסטרט ביחידה הפנימית של הרדיו דיסק-לחצתי והכל חזר לקדמותו.

תודה =]

פורסם

סידרת את החוטים חזרה? כי אם לא - יתכן ועדיין יהיה לך שם מצב של קצר, תוודא שלא נוצר לך מצב שבו פלוס נוגע בגוף הרכב או שפלוס נוגע ישירות במינוס בשום מקום לאורך העבודה שעשית על הרכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...