Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

במסגרת חיפושי אחר מחליף לספייס 01 שלי, הלב מושך אותי שוב ושוב לחזור לספייס, ואולי זה קצת טעות שמכרתי.

על כל פנים, אני מצרף כאן הסטוריית טיפולים של ספייס elx 2004

הקלומטראז' גבוה מאוד, אך הרכב נסע בעיקר מחוץ לעיר וטופל במורשה כל שנותיו.

אשמח לחוות דעתכם

Image scanned 14_02_2013 at 18_01.jpg

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אמנם הנייטרליות שלי כאן מוטלת בספק, אבל מאחר ואני עזרתי לחברי לרכוש את הרכב המדובר אני גם יכול להמליץ עליו בלב שלם ובטח שלא הייתי מציע לו לרכוש את הרכב אם הוא לא היה שווה את זה.

שהקילומטרז' לא יטריד, הוא אמנם גבוה מהממוצע אבל בגלל רמת הפדנטיות של היד הראשונה שהחזיקה בו זה בכלל לא היווה שיקול.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הרכב באמת טופל מעבר למה שדורש היצרן, רצועת תזמון לפי ההוראות

5 שנים או 120000 ולו החליפו כל 60000 , לא ראיתי שטיפלו בהגה

החשמלי שבקילומטראז הזה הוא מתחיל לעשות בעיות והתיקון יקר.

פורסם
אמנם הנייטרליות שלי כאן מוטלת בספק, אבל מאחר ואני עזרתי לחברי לרכוש את הרכב המדובר אני גם יכול להמליץ עליו בלב שלם ובטח שלא הייתי מציע לו לרכוש את הרכב אם הוא לא היה שווה את זה.

שהקילומטרז' לא יטריד, הוא אמנם גבוה מהממוצע אבל בגלל רמת הפדנטיות של היד הראשונה שהחזיקה בו זה בכלל לא היווה שיקול.

איתמר.

תודה על תגובתך.

אני מכיר ויודע את הערך של המילה שלך בפורום, ולכן בכלל פזלתי לכוון הרכב הזה.

ביד 2 או שאר הלוחות לא הייתי מציץ לעברו אפילו.

חוץ מהק"ש הגבוה, יש פה את עניין הראש מנוע [שניתן לספור על אצבעות יד אחת את הפונטו שמגיעות לכזו נסועה ולא צריכות פתיחת ראש. הרכב שלי, ספייס 01, כשהגיע ל167,000,ף לא התימם וטופל כהוגן, הצריך החלפת אטם ראש. ביצעתי את העבודה במוסך שמשון, וכששאלתי אותו איך זה קורה והרי כ"כ שמרתי עליו והייתי עם עין אחת בכביש ואחת על שעון החום, ונוזל קירור פארפלו וכו' וכו' וכו', הוא אמר שזה לא קשור בכלל וככה זה בפיאט, והוא משפץ 3 ראשים בשבוע.

בקיצור, צריך לקחת בחשבון גם את הנקודה הזו].

חוץ מזה, תוכלו להציץ על ההיסטוריה ולומר לי אם אין שם משהו בעייתי?

הוחלף איזה חיישן בשלב מאוד מוקדם. גם חוטי ההצתה זו מחלה שם [אצלי הוחלפו 3 פעמים. מקוריים].

ולגבי ההגה החשמלי, זה לא מפחיד אותי. ראשית, אם לא "שוברים" את ההגה עד הסוך ומחזיקים אותו כך ממושכות, לא יקרה לו כלום.

שנית, כיום יש מוסכים שמטפלים בזה בזול [נראה לי שחר בנתניה].

בברכה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
הרכב באמת טופל מעבר למה שדורש היצרן, רצועת תזמון לפי ההוראות

5 שנים או 120000 ולו החליפו כל 60000 , לא ראיתי שטיפלו בהגה

החשמלי שבקילומטראז הזה הוא מתחיל לעשות בעיות והתיקון יקר.

אגב, אמנם היצרן ממליץ 120, אך גם ממליץ "לבדוק" כל 60. וכיוון שאים אפשרות לבדוק רצועה מבלי לפרק אותה, היבואן מורה לרשת מוסכיו להחליף יזום כל 60.

בפרט ב16v, שקריעת רצועה מסתיימת בנזק וודאי לראש. שלא כמו ב8v, שגם אם נקרעת רצועה לא קרא [קרע] כלום. מרכיבים חדשה וממשיכים הלאה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...