Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי איזה קובץ RAR, שמתוכו אני צריך לחלץ כ15 ג'יגה של קבצים. מכיוון שיש לי רק 10 ג'יגה פנויים בכונן C, העברתי את הקובץ RAR לכונן D (שם יש לי כ50 ג'יגה) ושם אני מחלץ את הקובץ. הבעיה היא, שלמרות שהקובץ שממנו אני מחלץ נמצא בכונן D, וגם התיקיה שאליה אני מחלץ נמצאת בכונן D, בזמן החילוץ זה מוריד לי מקום מכונן C, כאילו שזה יוצר קובץ זמני דווקא על C, ואז באמצע החילוץ הוא פשוט מבטל אותו, ואומר שאין מקום, למרות ששוב, לא הקובץ שממנו אני מחלץ, ולא התוכן שאני מחלץ, נמצאים בכונן C. אז, יש למישהו פתרון? או רעיון?

נ.ב. באופן כללי, אין לי מושג למה כונן C אצלי עמוס. כמעט כלום לא מותקן שם. הפעלתי תוכנות ניקוי, ועדיין הכונן הזה עמוס, למרות שאין לי שום תוכנה כבדה, או משחק, או משהו בסגנון שנמצא שם. רק מערכת ההפעלה (ווינדוס 7).

גם מחקתי גיבויים ישנים, אך הם גם ככה שמורים בD. מישהו יודע איך אפשר לנקות קצת את כונן C?

תודה רבה לעוזרים :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יש שיטה קלה יותר

תלחץ קליק ימני לפתיחת התפריט של הקובץ ותבחר

חלץ לתיקייה "ABC" כאשר ABC זה שם הקובץ

אם אני לא טועה זו האפשרות השלישית

404

פורסם
מישהו יודע איך אפשר לנקות קצת את כונן C?

משהו בטוח תופס שם נפח:

- קבצים זמניים של הדפדפנים השונים

- my documents/my movies וכו'

- קבצים זמניים שונים, נסה לאתר ולמחוק קבצים בסיומת tmp

- תוכנת דואר (כמו outlook) אם מותקנת, שומרת את הארכיון (דואר נכנס, דואר יוצא וכו') כנראה בכונן C.

זה מה שעולה לי לראש כרגע.

פורסם

תודה רבה !!! האאוטלוק פירק אותי! 5 שנים שאני לא נוגע בתוכנה והיא מותקנת, ופשוט מאחסנת כל דבר שהיה, עשרות אלפי מיילים.

תודה פאסאט, פעם שלישית גלידה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...