Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך בוחרים שואב אבק היום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

בעשור האחרון השתמשנו בבית בשואב אבק של קירבי (אלה שהיו מוכרים מדלת לדלת, למי שזוכר).

הגיע הזמן להתקדם, ואנחנו מחפשים שואב אבק חדש.

האם יש חברות מומלצות יותר \ פחות? מהו טווח המחירים הנורמלי היום לשואב איכותי? האם תקציב של כ-1000 ש"ח הוא ריאלי?

ראיתי בזאפ מגוון רחב של חברות, שכל אחת מהן משתמשת בטכנולוגיות שונות ומשונות, ורק התבלבלתי יותר.

הדגש העיקרי הוא לשואב איכותי שיחזיק לפחות כמו הקירבי, ושיהיה לו פטנט טוב ונוח לשאיבת שיערות של בעלי חיים.

בתודה לעזרתכם,

אלי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אצל ההורים יש קירבי עתיק, אצלנו יש דייסון - הרבה יותר קטן ונוח ועם כוח שאיבה לא נורמלי..

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

אפשר להשיג שואב סביר בהחלט תמורת 500-1000 ש"ח. בשנים האחרונות אני משתמש ב-Vax, לפני כן ב-LG. עושים את העבודה כראוי. אבל - אין אצלנו שטיחים מקיר לקיר.

להורים שלי היה קירבי, הם כנראה מסרו אותו למישהו כיון שהוא היה בלתי שימושי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אנחנו עם 2 דורות של דייסון ועוד כמה יחידות של דייסון אצל הקרובים.

מרוצים מאז ומתמיד, כוח שאיבה של הוריקן.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

מצטרף להמלצות הדייסון. יש מספר לא מבוטל של שרשורי שואבי אבק שרצים בפורום, שווה בדיקה.

הדייסון שלנו נמצא בפעילות קבועה (כלומר לפחות פעם בשבוע) משנת 2006 ועובד כמו חדש גם היום. לשני חברים שלי יש דייסונים ישנים יותר, מהדגמים הראשונים שהגיעו לארץ, וגם הם עובדים ללא שום תקלה עד היום.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איך בוחרים? נכנסים לזאפ, מחפשים dyson במחיר שמתאים לך, וקונים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אלו הדגמים המומלצים לבתים עם חיות:

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-vaccumcleaner&db137384=137393&keyword=animal&orderby=price

יש לנו נסיון עם DC29 ולפני היה לנו נסיון עם DC20, ושניהם מעולים (כמובן שה DC29 עדיף).

הבעיה היא שזה כבר חורג לך מהתקציב ב-פי 2. אם האביזר המיוחד לחיות לא קריטי לך- אז יש את הדגם DC19 או DC22. לרוב יש עליהם מבצע בדיוטי פרי וכדו' ב200 דולר לשואב שעולה בארץ יותר מכפול (את שלנו קנינו ב299 דולר בדיוטי- פרי במקום 2500 ש"ח בארץ).

עריכה: לנהג מתחיל, בהצלחה בישיבה (אם כי זה לא יפה לשחק בסמארטפון בישיבות חשובות ובעלות חשיבות גדולה :nono: )

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אני אמליץ את ההמלצה הקבועה שלי, על שואב זול, אבל בעל כוח שאיבה אדיר.

אצלנו במשרד הוא עובד קשה, ותמיד מפתיע שהוא כמעט עוקר את השטיח מקיר לקיר :-)

היתרון שהוא שואב גם רטוב וגם יבש, והחסרון הוא שהכבל לא עם מנגנון גלילה אוטו׳, אלא פשוט

צריך לגלגל אותו מסביב לשואב. חסרון נוסף הוא מקום גדול יחסית שהוא תופס.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=20521

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני ממליץ על הדייסון DC29 שיש לי בבית- שואב מצויין, חזק אמין ואפילו יפה.

בנוסף, השואב שאושרי המליץ עליו מוכר לי, היה לי כזה בבית, כבד, לא נוח לנשיאה, אבל...חזק מאוד, שואב גם מים, מזכיר מאט שואב תעשייתי- מאוד אהבתי. באמת שלדעתי זו התמורה הטובה ביותר אם אין הרבה תקציב.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
אלו הדגמים המומלצים לבתים עם חיות:

עריכה: לנהג מתחיל, בהצלחה בישיבה (אם כי זה לא יפה לשחק בסמארטפון בישיבות חשובות ובעלות חשיבות גדולה :nono: )

אני מקצוען, יש לי טאבלט...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...