Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי על הפולו כמובן, אבל אני מחפש משו מעודן יותר ומפנק מבפנים, המחשבה של 150 אלף שקל על פולו ועל האינטריור שלו לא מסתדרת לי...

אולי כל זה ישתנה כשאני יסע באחת בדיוק כמו שהאינטריור והחבילה של הוולוסטר עשתה לי את זה אבל בנהיגה התאכזבתי, נקודה למחשבה...

אגב, מחר אני נוסע להסתכל על הבימר :-)

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מבין את ההתאכזבות מהניהוג של הוולוסטר,אבל גם הפולו איננה מתקשרת או מהנה במיוחד,ללא ספק תהיה חזקה משמעותית וזמינה מסל''ד נמוך,מה שחסר בולוסטר העצלה.

פורסם

בתקציב הזה נכנסים גם כמעט ה S40 T5 ב 159,000

וקצת מעל ה C30 T5 169,000

שניהם 230 כ"ס הנעה קדמית באיבזור דיי גבוה.

אולי שווה לנסות אם תהנה מהרכב ואולי תצליח להגיע איתם לעמק השווה במחיר.

הוולוסטר רכב נאה בעיניי וגם אני ציפיתי לביצועים ההולמים את המראה וגם לא הגיע אבל צריך לחכות לדגם השני או השלישי שלו שהוא יהיה מוצלח יותר לטעמי.

הפוקוס ,לא סתם אומרים עליו ב TOPGEAR שהוא היה המספר אחד שלהם (כלומר היה מעולה אבל היום קצת פחות - ובאופן אישי אני מאד מאד חובב פורדים ).

פולו GTI, גולף GTI לא הייתי נוגע (כי בפחות כסף מקבלים סיאט שזה אותו הדבר לטעמי) .

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

אולי שווה לנסות אם תהנה מהרכב ואולי תצליח להגיע איתם לעמק השווה במחיר.

הוולוסטר רכב נאה בעיניי וגם אני ציפיתי לביצועים ההולמים את המראה וגם לא הגיע אבל צריך לחכות לדגם השני או השלישי שלו שהוא יהיה מוצלח יותר לטעמי.

הפוקוס ,לא סתם אומרים עליו ב TOPGEAR שהוא היה המספר אחד שלהם (כלומר היה מעולה אבל היום קצת פחות - ובאופן אישי אני מאד מאד חובב פורדים ).

פולו GTI, גולף GTI לא הייתי נוגע (כי בפחות כסף מקבלים סיאט שזה אותו הדבר לטעמי) .

גולף GTI זה סיאט לטעמך?! יש לך מושג כלשהו ברכב חוץ מהערצה עיוורת לפוקוס?! אם כתבת שטות כזאת אני מוכן לשים את יד ימין שלי (הכותבת) מתחת לגליוטינה שמיימך לא נהגת בגולף GTI.

פורסם
גולף GTI זה סיאט לטעמך?! יש לך מושג כלשהו ברכב חוץ מהערצה עיוורת לפוקוס?! אם כתבת שטות כזאת אני מוכן לשים את יד ימין שלי (הכותבת) מתחת לגליוטינה שמיימך לא נהגת בגולף GTI.

גולף GTI לטעמי דומה מאד לסיאט לאון FR \ קופרה

אכן לא נהגתי , ב GTI.

לא ברור לי איך לצטט את TOP GEAR גורם לדברי להיות שטות.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם
גולף GTI לטעמי דומה מאד לסיאט לאון FR \ קופרה

אכן לא נהגתי , ב GTI.

לא ברור לי איך לצטט את TOP GEAR גורם לדברי להיות שטות.

לצטט את טופ גיר זה תמיד טוב, אבל ההערה שלי התייחסה לאמירה שלך שגולף GTI זה סיאט. וכמו שחשבתי, לא נהגת בגולף GTI. מומלץ בחום ואז אולי תחשוב אחרת.

פורסם

מציע לך לשקול את הDS3 THP,חזקה,מאד מהנה,כל הרכב צועק מבחוץ ומבפנים עיצוב שיקי,יש לי הרגשה שתאהב את הרכב.

שווה בדיקה!.

פורסם

נהגתי על FR ועל 1.8 ידנית משופרת, ואני בעלים של GTI.

הבדל לא תהומי מבחינת הניהוג. לסיאט יש אפילו ערך מוסף בדמות אבזור רב יותר.

לפותח השרשור, זכור לי שכבר בדקת את הלאון באולם התצוגה ולא התחברת אבל לפי דעתי עדיין כדאי לך לעשות עליה נסיעת מבחן.

הלאון נותנת נכון להיום את החבילה הטובה היותר לנהג שמחפש קצת מעבר למשחפתית הרגילה, גם אם משקללים את כל המגרעות שלה (אחריות, עיצוב פנים, דגם מוחלף).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

.

מאיפה המחירים האלה?

אני לא ביקרתי באולמות תצוגה אבל לפי המחירונים הרשמיים הS40 מתחילה מ 180+ וכך גם הC30 שלא רלוונטית בגלל חוסר הדלתות מאחור. (מחפש רכב של 4/5 דלתות).

עידכון נוסף, היום ביקרתי בסוכנות BMW.

שמעו, הודהמתי...

אומנם ראיתי רכב ברמת איבזור גבוהה מאוד בעל מושבי עור אבל תנוחת הנהג מעולה!

איכות החומרים מקדימה ומאחורה מעל המתחרים לדעתי (ישבתי ב A3).

הקונסולה המרכזית והדש בנוים בצורה אופטימאלית לדעתי לגודל שלי.

כן מאחור הדלת לא מהגדולות שיש והכניסה קצת מכריחה אותך לכווץ ישבן, אבל הישיבה עצמה טובה ונוחה.

לאחר כוון המושב הקידמי למידות שלי מאחורי ישב בחור 185 ס"מ בנוחות. המושב המרכזי כמובן לא נוח בגלל התעלה המרכזית של הינע אחורי אבל למי איכפת?!

ניסיעות מבחן לצערי אין בדגם הידני, יש רק באוטומט, אבל לי זה יספיק כדי להבין אם זה שלי או לא...

במחיר בסיסי של 155 לטעמי בגודל הזה של רכב (אני לא מחפש מנהלים זה גדול מידי) קשה למצוא מתחרים, המרסדס יקרה ממנה וכך גם A3 מרובעת הדלתות (שלא הגיע לארץ בגירסתה החדשה).

נסיעת מבחן ב10.3...

פורסם

FITCH, כנראה אין להם רכב לנסיעת מבחן או שיש ביקוש גדול לדגם (הגיוני).

יבגני, מאמין שזו הכלה החדשה שלך :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הייתי בודק בסיטרואן את הds4

זה רכב שקשה להסביר במילים אבל הוא משהוא מיוחד

בנסיעת מבחן שעשיתי נהניתי מאוד.

הDS5 בכלל אגדה במיוחד בדגם של 200 כס

• תוכן חדש...