Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מקווה שיכנסו בעיריית ת"א מכל הלב והנשמה (כולל שיגור לעזאזל של עובדי העירייה המעורבים).

אני גם מקווה שאותה גברת תמשיך עם זה עד לבית המשפט ולו בשביל ההד התקשורתי שיתלווה לכך (חבל רק שבית המשפט אינו יכול לפסוק פיצויי עונשין הולמים).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

כמו שזה עלה בסערה כך זה גם יעלם מהתודעה הציבורית.

ברגע שנתנו לציבור לשמוע את מה שרצו שזה ביטול הקנס,

טוקבקים בכל אמצעי התקשורת נגד העירייה, זה ישקע מהר מאוד ועד הערב יהיה סקופ חדש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

^

באמת תודה להם שביטלו את הקנס...

אך לצערנו, כנראה שאת צודקת. למרות שאם היא תגיע לבית משפט ותדע ליחצ"ן את המקרה, אני די בטוח שהתקשורת תדע לעשות מזה מטעמים.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

עיריית תל אביב רבותי, אני לא מבין מה אתם מתפלאים. המוטו שלה זה "לדפוק את האזרח עד העצם".

לעג הגורל הוא שאין חניות נכים בתל אביב כמעט. רחובות שלמים של כחול-לבן בלי חניה אחת לרפואה, כך שרוב איזורי / מתחמי הבילוי סגוריים ממילא בפני נכים (אלא אם כן מקדונלדס בקניון זה *ה*בילוי, ואז יש חניה בשפע בחניון).

ראש העיר ופיונים שלו צריכים להתבייש, אבל אין מה לעשות נגד זה ומספיק לקרוא באינטרנט את ההתערמויות של הרשות הזו בציבור הנכים החי בעיר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לחבר שלי עשו משהו דומה

בשעות הלילה, החנה את הרכב שלו בצד הכביש , חניה מוכרת ומותרת.

בשעות הבוקר המוקדמות, הורידו במקום תחנת אוטובוס, צבעו צהוב אדום ואחרי זמן קצר העניק לו פקח מקומי דוח תנועה על חניה במפרץ תחבורה ציבורית.

מיותר לציין שהדוח בוטל מהר מאוד היות שהוכח שהצבע עדיין היה טרי :lol:

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
פשוט לא להאמין... יהיה מעניין לשמוע אם מישהו ישלם בתפקיד שלו על הפאדיחה הזו.

אף אחד לא יפוטר ואף אחד לא יאבד את התפקיד שלו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בהינתן שכל המצב הזה נכון

אני חושב שיש פה עניין פלילי - עיריית תל אביב למעשה גנבה רכוש של אזרח על לא עוול בכפו , ועוד דרשה כופר תמורתו

אני חושב שיש פה עניין פלילי ואני חושב שיש מקוםלהעמיד את ראש העיר לדין פלילי היות והוא ראש המאפיה הזאת .

פורסם
בהינתן שכל המצב הזה נכון

אני חושב שיש פה עניין פלילי - עיריית תל אביב למעשה גנבה רכוש של אזרח על לא עוול בכפו , ועוד דרשה כופר תמורתו

אני חושב שיש פה עניין פלילי ואני חושב שיש מקוםלהעמיד את ראש העיר לדין פלילי היות והוא ראש המאפיה הזאת .

מה פלילי במה שנעשה?

הגיעו עובדי עיריה וסימנו חניה לטובת חניה של נכים.

פקח שעבר במקום הבחין ברכב שהוא לא נכה וללא תו נכה,

זימן גרר וגרר את הרכב למגרש.

אני לא מצדיקה את מה שנעשה, אבל אתה מאשים אותם בגנבה, ולראש העיר הצמדת כינוי של ראש מאפיה.

כדאי לשקול מילים כדי שנגדך לא יהיה כתב אישום של הוצאת דיבה.

ל'

פורסם
משהו נראה לי לא אמין בכל הסיפור.

הסימון של חניית הנכים אינו תיקני ובנוסף לא הוצב תמרור במקום.

למיטב ידיעתי חניית נכים ללא תמרור תואם אינה קבילה.

יש מצב שהם רק הזיזו את הרכב כי הפריע להם לסמן את חניית הנכים??

בדיוק מה שרציתי לשאול.

הסימון הזה חוקי בכלל?

החניה עצמה לא חייבת להיצבע בכחול?

לא חובה שיהיה התמרור הבא (437)?

HandicappedSign_165X155k-n_11-12-07_01.jpg

פורסם
אף אחד לא יפוטר ואף אחד לא יאבד את התפקיד שלו.

ל'

אני מאוד מקווה שאת טועה, פשוט רתחתי מזעם מהכתבה ב-YNET, זה לא יאומן. אולי אפילו חקירה פלילית, איך העובדים של העירייה צובעים ככה חניה שרכב חונה בו? אסור להתעלם מהמקרה הזה. ועוד האשימו את האישה בשקר, למרות שאצלהם כנראה יש רישום של העבודה שבוצעה.

פורסם
בדיוק מה שרציתי לשאול.

הסימון הזה חוקי בכלל?

החניה עצמה לא חייבת להיצבע בכחול?

לא חובה שיהיה התמרור הבא (437)?

HandicappedSign_165X155k-n_11-12-07_01.jpg

יותר מזה , אם חובה , איפה שיקול הדעת של הפקח? ההכשרה זה רק לחלק דוחות ? את לא רואה שאין שלט , שהחנייה צבועה חפיף , הפס עובר על המכסה של הביוב , אבל לא העיקר לתת דוח.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי

• תוכן חדש...