Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, farkash7 כתב:

מאז תחילת המאה ה-20 ההגיון הערבי אמר שטוב לרצוח ולחטוף יהודים.
שום דבר לא השתנה וישראל עשתה עסקאות במהלך השנים, גרועות יותר או פחות.
עסקת שליט הייתה גרועה, אבל מה שאיפשר למפלצת לגדול הוא לא עסקת שליט, אלה מדיניות של ממשלות ישראל (שברובן נוהלו ע"י אותו בנאדם...).
מה שאיפשר ל-7.10 לקרות זו לא עסקת שליט, ולא עסקת ג'יבריל.

מתנגדי העסקה צועקים על עסקאות שהיו, צועקים על לתת מוטיבציה לאוייב, לאוייב תמיד הייתה מוטיבציה... ובמקום לתקוף את העסקה תתפטרו/תתקפו את מי שאיפשר לזה לקרות.
חטפו לך אזרחים מהמיטות. תחזיר אותם לבית שלהם.
אל תיתן למפלצת לגדול שוב ותשמור על האזרחים שלך שלא יחטפו אותם, ככה לא תצטרך לעשות עסקאות עם השטן.

לא מאז תחילת המאה ה-20. מאז 1832. אז היה הפוגרום המאורגן והמתוכנן הראשון בא״י שניסה לפגוע ביהודים ספציפית (הארוע הידוע כפוגרום צפת או פרעות צפת), במטרה לבצע ג׳נוסייד ביישוב היהודי בארץ -- וזה קדם ל״כיבוש״ שטחים כלשהו, לקיום מדינת ישראל, קדם לציונות, וקדם לשימוש הראשון אי פעם במילה ״פלשתיני״ לציין ערבי תושב א״ (השימוש הראשון הזה נעשה רק בתחילת המאה ה-20, בעיתון ערבי בחיפה).
מי שנפגע היו אנשי ה״יישוב הישן״ שממש לא היה ציוני.
זה לא מקרה שהמנהיגים הבולטים של האוכלוסיה הערבית בארץ בתקופת המנדט, כמו חאג׳ אמין אל-חוסייני או קואקג׳י שיתפו פעולה עם הנאצים (האחרון קיבל מינוי של קולונל בצבא הגרמני, ה-וואהרמאכט, להיות איש קשר למיליציות הערביות , וניסה לשכנע את הנאצים לחמש את האוכלוסיה הערבית כאן כדי לבצע עבורם את הפתרון הסופי. הם לא ממש החזיקו מיכולות המקומיים, אז לא השקיעו בזה).

• אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7473

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני שעה, MadCat_LE כתב:

(גם של שר הביטחון, במקום לפטר אותו)

האם שר הבטחון טען מתי שהוא בפורום כלשהו שחמאס מתכנן איזו מתקפה? האם הוא הכין את הצבא לאיזו מלחמה או מתקפה אפשרית?

נראה לי שהתשובה היא אחת: לא 

התריע עאלק

פורסם

קודם כל כן, כל המערכת התריעה שיש משהו באוויר. אולי אם היו בממשלה עוצרים את הטירוף עם המהפכה המשפטית והיה אפשר להסב את הקשב למה שבאמת חשוב ולא לאבטח טיולים ביו"ש או סוכה בחווארה, אולי. 

אבל זה בכלל לא העניין, העניין הוא ראש ממשלה שהעניק חסינות לארגון טרור, לא יודע איך מתמודדים איתו ואז נוצר מצב שהם צריכים להצליח רק פעם אחת, הצליח להם. וכן, יש גם ציבור מפגר כמו מרבית תושבי שדרות ואופקים שגילו עם ממשלה אחרת שאפשר אחרת ועדיין חזרו להצביע לאפס כי עבאס, כי... אני לא יודע אם האירוע היה נמנע עם הממשלה הקודמת או אחרת, אבל אני בטוח שהיה אחרת. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 8 דקות, Supertigre כתב:

אבל זה בכלל לא העניין, העניין הוא ראש ממשלה שהעניק חסינות לארגון טרור, לא יודע איך מתמודדים איתו ואז נוצר מצב שהם צריכים להצליח רק פעם אחת, הצליח להם. וכן, יש גם ציבור מפגר כמו מרבית תושבי שדרות ואופקים שגילו עם ממשלה אחרת שאפשר אחרת ועדיין חזרו להצביע לאפס כי עבאס,

עבאס זה התירוץ. גם בבחירות הקרובות הם יצביעו אותו הדבר.

כדברי מאיר אריאל, מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להיגמל מזה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 26 דקות, Supertigre כתב:

קודם כל כן, כל המערכת התריעה שיש משהו באוויר

להתריע שיש משהו באוויר לא צריך להיות מבין גדול 

לפני 18 דקות, Night Driver כתב:

כדברי מאיר אריאל, מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להיגמל מזה.

ישראל מול ארגוני הטרור 

פורסם
לפני 16 דקות, עדי-אל כתב:

להתריע שיש משהו באוויר לא צריך להיות מבין גדול

אני מבין שאדוני מצוי בכל דוחות המודיעין?

הרי האפס ביבי בעצמו אמר שאנחנו במלחמת קיום, איך בדיוק עברנו מאנחנו חזקים ורק ביבי ידאג לביטחון ישראל וזו משימת חייו למלחמת קיום בהפתעה (לנו, כאזרחים)? אז אולי כן היה משהו בדוחות המודיעין? 

פורסם
לפני 4 שעות, ליין מן כתב:

מה שאתה אומר .. זה לא משנה מה עשינו וכמה נלחמנו הרגנו פגענו והשמדנו בעזה ובחמאס.
ברגע שיש אצל האוייב  חטופים שלנו.. אנו מראש הפסדנו ובכל מצב נפסיד.
ומה עם ה 400 החיילים שנהרגו לנו בעזה, לא חבל..

כן, ב-7/10 הפסדנו. רק לרענן את זיכרונך בהתחלה שחרור של החטופים אפילו לא היה חלק ממטרות המלחמה. הדביקו אותו יותר מאוחר יחד עם הסיכות על החזה בגלל לחץ ציבורי. מטרת המלחמה הייתה פגיעה בחמאס בדיוק כמו במלחמה נגד חיזבאללה יותר מאוחר. כל בר דעת היה מבין שאי אפשר לשחרר במבצע צבאי את ה-250 איש מפוזרים בכל עזה. בשביל זה גם נהרגו החיילים ולא על שחרור חטופים.

לפני 3 שעות, om2 כתב:

מה שבטוח.

מחר בבוקר חמאס מתחיל להתאמן על חטיפת עוד אזרחים (חיים או מתים)

תכלס. אם היה לו פי 2-3 יותר חטופים מצבנו היה גרוע בהרבה

פת"ח התחיל בחטיפת אנשים עוד לפני הקמת החמאס. אף פעם לא היה חסר להם מוטיבציה. ועשינו עסקאות יותר גרועות - ג'יבריל 1, ג'יבריל 2, שליט ומאות מחבלים תמורת סוחר סמים ישראלי אלה רק כמה מהן.

לפני 3 שעות, om2 כתב:

תושבי העוטף מסכנים היום פי 2

הרי בטוח יגיע 7.10 שוב. 

רק שהפעם גרוע יותר

תלוי אך ורק בממשלת ישראל. עם הנהגה כמו היום יש מצב, בלי שום קשר לעסקה כן או לא.

לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

קודם כל הwin הוא לטראמפ - מה שביידן לא הצליח שנה ו4 חודשים הוא עשה בשבועיים של איומים כשהוא אפילו לא בתפקיד, כשחמאס התקפל מהדרישות שלו

חמאס או ביבי? מה עם פילדלפי הקדוש? נצרים? החזרת פלסטינאים לצפון הרצועה? נסיגה של צה"ל? 

לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

ישראל עם כוחות בתוך הרצועה בלי הבטחה לסיום המלחמה והחטופים חוזרים (השלב השני תלוי במשא ומתן).

דבר שני, הם ערבים, אתה יודע שהם יפרו את ההסכם, ואתה יודע שצהל ימשיך להילחם עוד שנה-שנתיים לפחות.

לפחות הלחימה הבאה תהיה כשהאזרחים יהיו בבית.

סיפורים שסמוטריץ ובן גביר מאכלים את הבייס כדי לא להתפטר מהמשלה.

לפני 3 שעות, ליין מן כתב:

צודק, תושבי העוטף מסכנים -  לא רק תושבי עוטף עזה, גם תושבי עוטף קלקיליה טול-כרם וג'נין
הערבים אוהדי החמאס באזורים הללו ילמדו, כי כדאי לחטוף להרוג ולפגוע באזרחי ישראל.

כדאי??? לך תסתכל איך נראית עזה היום. פלוס סדר גודל של 50000 הרוגים. אבל אם כולם שם שהידים אחד אחד אולי.

לפני 3 שעות, ליין מן כתב:

חבר הקבינט השר בצלאל סמוטריץ לפתחי וזמרי בעם: ״אחרי העסקה הזו יש משהו שנצטרך להתמודד איתו,
חיזבאללה יחטוף להבא 2 משפחות משלומי ואז שדה הקרב עבורו יראה אחרת.
יש כאן סכנה לכל יהודי בארץ ובעולם. אבל יש סיבה למה אני נשאר בממשלה למרות העסקה המסוכנת הזו: אחרי העסקה
אנחנו חוזרים להשמיד את עמלק עד הסוף. המלחמה הזו לא תסתיים דקה לפני שכל מטרות המלחמה יושגו״

פתחי: ״טראמפ נמצא בעניין הזה מאחורינו?״

השר סמוטריץ: ״כן. בישיבת הקבינט גם הוקרא מכתב מאד ברור של ביידן.
ישוטו לכאן חזרה אוניות עם תחמושת, אחרי האמברגו שהטיל עלינו ביידן״

סמוטריץ מבהיר: ״אם לא תהיה חזרה ללחימה - אפיל את הממשלה, חד משמעית.
האחריות שלנו לתקן את החרפה שקרתה במשמרת שלנו״

https://www.gly.co.il/item?id=50787

אייל.

סמוטריץ? אותו חתיכת זבל שטען מול המצלמה "חמאס הוא נכס"? פתאום נכס הפך לעמלק? אמברגו של ביידן? לא חושב שהיה נשיא אמריקאי אשר תמך בישראל בצורה כזאת מסיבית בשעת צרה. קרוב ל20 מיליארד דולר בשנה.

לפני שעתיים, ברווז כתב:

אחרי שזה נאמר: העסקה הזו נוראית. 

כל דבר בעסקה הזו נותן רק מוטיבציה לאוייב לחטוף כמה שיותר יהודים. 

אין עסקאות טובות מהסוג הזה.

וקודם הייתה חסרה לו מוטיבציה? אפילו לא בדיחה.

פורסם
לפני 3 שעות, David32 כתב:

?? מה בדיוק הוא מקבל שזה כול מה שהוא יכול לחלום עליו?

שחרור של כמות נכבדה מאד של "חברי המועדון", נסיגה מעזה, ועוד שלל הטבות וצ'ופרים.

זה המשפט מאוד מפגר. 

לא ממש. זו המציאות כמו שאני מבין אותה.

בוא נפרק אותו:

א. אתה אז מעדיף להיחטף ולא לחזור כן? להישאר שנים מתחת לאדמה באיזה צינוק חצי מטר על מטר בחושך נכון? ובמקרה הממש ממש הממש טוב - שיחלצו אותך, אבל רוב הסיכויים שאו שתמשיך לסבול ככה, או שיתעללו בך ויהרגו אותך. זה מה שאתה מעדיף לך ולמשפחתך ממה שאתה אומר. מגניב.

ב. מדינת ישראל אמורה להגן מפני זה שיחטפו אותי או אתה בני משפחתי. אם אתה מאמין שהיא לא יכולה, יש פתרון. 

א- במצב שנוצר, המתקפה המטורפת שלהם ב-7 לאוקטובר, הייתי מצפה שהצבא יתגלגל לתוך עזה גם על גופתי המתה וגם על גופתי הסובלת אבל לא מתה. מקווה שעניתי לך על הסעיף הזה. עוד משפחות נוספות, אחרות, לא צריכות לסבול שיחטפו מהן אנשים לעזה בגלל שהצבא לא גומר על האיום בצורה סופנית. 

ב-אמורה, כן. היא הייתה אמורה להגן על תושבי העוטף עוד ב-7 לאוקטובר. אמורה. מה שקרה בפועל, אנחנו יודעים. ואם זה קרה פעם אחת (יום כיפור) ופעם שנייה (7/10), זה יקרה גם פעם שלישית. 

במיוחד לאור ההתחייבות הפומבית שלהם לעשות את זה שוב. 

לפני 3 שעות, MadCat_LE כתב:

ברווז, יש פתרון ממש טוב שפחות או יותר יבטיח שלא יהיה פה אירוע דומה - ממשלה שאינה בראשות ביבי-לא-יודע-להחליט.

כל ממשלה נורמלית שלא מורכבת מארגון הפשע "הליכוד" תדע להערך בגבול, לחזק את צה"ל, להקשיב להתראות (גם של שר הביטחון, במקום לפטר אותו) ולא להבליג על רקטות, טילים וירי.

בין שלל הדברים הגרועים שנגרמו משלטון ארגון הפשע זו הקונספציה שהממשלה לא יכולה לטפל באגרסיביות של האויב.

הייתה לנו הפוגה של כשנה מגועליציית האפסים. הליכוד לא היה שם. 

מה כן היה לנו? המשך ישיר של הקונספציה. 

בנט בעצמו אמר, והתגאה בכך, ש"בתקופתו היו רק 7 טילים שנורו על ישראל". משפט אומלל שכזה, לא שמעתי מימי, במיוחד בראייה לאחור עכשיו אחרי ה-7 לאוקטובר. וזה אומר הרבה, הרבה מאד אפילו, לאור כל מה שחבורת הזבל אומרים כל יום. 

לפני 3 שעות, MadCat_LE כתב:

ובכן, אפשר להגיב, אפשר להפציץ מחבלים בזמן אימון, אפשר להפציץ אוהל של החיזבאללה. אפשר גם לנסות לשתף פעולה עם כל גורם אפשרי על מנת לבנות עתיד שונה לעזה ולבנון.

זה שביבי לא רוצה לא אומר שאי אפשר. 

הוא כשל לחלוטין כמנהיג אז מחליפים אותו במישהו עם רצון ויכולת.

נכון! אפשר! 

אז למה זה לא קרה בתקופת בנט? גם ליברמן היה שר בממשלה הזו. למה הוא לא דחף? הרי הוא התריע עוד ב-2017 אם אני זוכר נכון. 

לפני שעתיים, Night Driver כתב:

אז נשאל את כל מי שלא תומך בעיסקה, כשיכנסו אליך בעתיד אתה מעדיף שקודם יאנסו את הבת שלך, ירצחו אותה ואחר כך אותך או שקודם יאנסו ירצחו אותך ואחר כך את הבת שלך?

השאלה הזו צריכה להישאל. כן. המצב כל כך גרוע והזוי, שכן- אנשים צריכים לחשוב שזה עלול לקרות להם גם כן. 

בכוונה תחילה התנסחתי בצורה בוטה, מזעזעת ומגעילה כל כך. דווקא את השאלה הזו צריך לשאול את מי שכן תומך בעסקה. 

לפני שעתיים, ArikM כתב:

העסקה לא נוראית,המציאות נוראית.

שניהם נוראיים. שניהם.

לפני שעתיים, ArikM כתב:

אזרחים לא צריכים לחיות בשבי, נקודה.

המדינה לא עשתה כלום במשך תקופה ארוכה מאד כדי שלא נגיע למצב הזה. יותר מכך, היא ממשיכה לא לעשות כלום כדי שלא נחזור למצב הזה שוב בעתיד. 

נכון. 

לפני שעתיים, ArikM כתב:

העסקה מצויינת

לחמאס,

לפני שעתיים, ArikM כתב:

וחבל לא קרתה כבר לפני שנה. 

בכנות עוד לא יודע איך לענות על זה. כמו שכתבתי, שמח שהחטופים יחזרו- אבל המחיר העתידי, הסמוי, מזעזע.

לפני שעתיים, ArikM כתב:

זו אינה בעיה/שאלה של האזרחים האם זה יקרה או לא. זו העבודה של הממשלה לדאוג שלא נחזור לכך. 

זה מה שמדאיג אותי. 

המשפט הכי מפחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא "אני מהממשלה, באתי לעזור".

העסקה גרועה, נו ו? יש אפשרויות טובות יותר?

מישהו ניסה להכין אפשרויות טובות יותר? 

אם העסקה גרועה הממשלה צריכה להתפטר. שתיתן את המושכות למישהו אחר שיעשה עבודה טובה יותר בפעם הבאה. החטופים לא צריכים להמשיך לשלם מחירים על חוסר יכולת של הממשלה הזו.

לאאאא, זה הצבא שצריך להתפטר, והמשטרה, ושמעון פרס, ובן גוריון גם הוא הוביל אותנו לפה. כך לפי טענות הממשלה הנוכחית. 

הם לא היו צריכים לקום בכלל.

אתה לא רוצה שיחטפו לך אזרחים מהמיטות? שלא יאנסו אותם בשבי? קודם כל תגן עליהם כמו שצריך. אל תאשים עסקאות קודמות במוטיבציה שהובילה למתקפה הזו, אין קשר בין הדברים.

מי דיבר על עסקאות קודמות? דיברתי אך ורק על זו הנוכחית.

דבר שני, כשתחזיר את כל החטופים אתה טוען שלחמאס תהיה מוטיבציה לסבב ב',

הם כבר הצהירו בעבר, בטלויזיה, שזה בדיוק מה שהם הולכים לעשות.

נניח ואתה צודק, סבב ב' הוא לא בדיוק דבר שהוא יכול להוציא מחר בבוקר, זה ידרוש הכנות, בניין כוח, כסף, שקט של שנים, בניית קטנספציה אצל היריב וכו'... הייתי אומר שהוא הולך לספק לך מספיק סיבות לכבוש את עזה מחדש הרבה לפני שהוא יהיה קרוב לזה,

סיבות לא חסר. 

ביצוע, זה כבר משהו אחר.

לפני שעתיים, פינדר כתב:

אם הממשלה הזו הייתה מחליטה מהיום הראשון שהולכים על חיסול החמאס, גם במחיר חיי כל החטופים, היה אפשר לחסל את החמאס.

אם היו מחליטים שהולכים על עסקה שתחזיר את כל החטופים, במחיר של דחיית המלחמה עם חמאס וויתור על חלום השיבה לגוש קטיף, היינו היום עם כל החטופים בבית (אלו שלא נרצחו בשביעי).

אבל כרגיל יש ראש ממשלה חסר ביצים שלא יכול להחליט והדבר היחיד שמנחה אותו הוא ההישרדות הפוליטית שלו.

זו פואנטה מדוייקת ב-200%. 

היה צריך לקבל החלטות כבר מהרגע הראשון. ולעמוד בהן. לא להתנדנד כמו לולב שיכור שקשור למטרונום. 

אבל כשהראש האשם לא מסוגל לקבל החלטות, זה מה שמקבלים- אוכלים את הדגים הסרוחים, דוחפים אבטיחים לעכוז וגם מגורשים מהעיר.

לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

יש מספר מילים שיכולות למנוע את החטיפה הבאה:

M4

IWI ARAD

F35

F15

F16

Markava Mark 4

Markava Mark 5

גולני

צנחנים

נחל

גבעתי

כפיר

הנדסה

שיריון

תותחנים

מדינת ישראל.

תקן אותי אם אני טועה, אבל כל אלו לא היו אמורים למנוע את החטיפה הזו כבר? והקודמות? 

ואל תשכח שצריך גם להחליט (מילה גסה אני יודע) להשתמש בהם.

• אהבתי 1
  • משעמם 1
  • רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 13 דקות, Supertigre כתב:

אני מבין שאדוני מצוי בכל דוחות המודיעין?

הרי האפס ביבי בעצמו אמר שאנחנו במלחמת קיום, איך בדיוק עברנו מאנחנו חזקים ורק ביבי ידאג לביטחון ישראל וזו משימת חייו למלחמת קיום בהפתעה (לנו, כאזרחים)? אז אולי כן היה משהו בדוחות המודיעין? 

זה מה שאני אומר. הם לא בתפקיד בשביל להגיד שיש משהו "באוויר" את זה גם אני יכול להגיד 

הם צריכים להיות הרבה יותר קונקרטים

לפני 16 דקות, Supertigre כתב:

הרי האפס ביבי בעצמו

אתה ממש לא יכול בלעדיו?

לפני 12 דקות, mikyl כתב:

כדאי??? לך תסתכל איך נראית עזה היום. פלוס סדר גודל של 50000 הרוגים. אבל אם כולם שם שהידים אחד אחד אולי

מבחינתם אם מוציאים לנו עין זה לא ממש מפריע להם שמוציאים להם שתיים

זה מחיר משתלם

פורסם
לפני 3 דקות, ברווז כתב:

מה כן היה לנו? המשך ישיר של הקונספציה. 

בשנה אחת לא משנים סדרי עולם, בטח לא כאשר הליכוד חובר לחמאס וחיזבאללה כאויב המדינה וכל מה שהוא עשה כל היום זה להסית ובעיקר לחפש איך לפגוע בממשלה גם אם זה פוגע באזרחים וכל זה כמובן "בלי כאבי בטן". לא אתה ולא אני יודעים מה היה קורה אם היו נותנים לממשלה לעבוד עוד שנה או שנתיים, מה שכן יודעים שהורגש שיפור בכל תחום אפשרי כמעט, ממשלה שאתה מרגיש שעובדת למען האזרחים ולא ממשלה שכל פעולה שלה מרגישה כמו פעולת נקמה במישהו אחר, באיזה תירוץ שקר כזה או אחר. 

לפני 7 דקות, עדי-אל כתב:

הם צריכים להיות הרבה יותר קונקרטים

אם הייתה ועדת חקירה ממלכתית אולי היינו יודעים מה היה בהתרעות, יש סיבה שמישהו לא רוצה את זה! 

לפני 7 דקות, עדי-אל כתב:

אתה ממש לא יכול בלעדיו?

מה לעשות אבל החלאה עדיין האיש שקובע את גורל המדינה. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 7 דקות, עדי-אל כתב:

מבחינתם אם מוציאים לנו עין זה לא ממש מפריע להם שמוציאים להם שתיים

זה מחיר משתלם

אתה חושב שכולם שם שהידים ומחכים ל-1000 בתולות?

פורסם
לפני 20 דקות, ברווז כתב:

השאלה הזו צריכה להישאל. כן. המצב כל כך גרוע והזוי, שכן- אנשים צריכים לחשוב שזה עלול לקרות להם גם כן. 

בכוונה תחילה התנסחתי בצורה בוטה, מזעזעת ומגעילה כל כך. דווקא את השאלה הזו צריך לשאול את מי שכן תומך בעסקה

ברור שצריכה להישאל ולגיטימי לחלוטין גם להתנגד לעסקה. 

כמו שניתן להציג כל מיני שאלות היפותטיות ומטריסות לתומכי העסקה ניתן להציג בדיוק את אותן שאלות גם למתנגדי העסקה.

כשמתעסקים בשאלות היפותטיות זה עובד לשני הצדדים.

פורסם

אני חייב לשאול,

זה שאתם מצטטים משפט ומגיבים לו, ואז עוד משפט ומגיבים לו, ואז עוד אחד, ועוד אחד, ועוד אחד,

אתם באמת מאמינים שמישהו קורא, ואז חושב 'וואלה, נקודה מעניינת דיסקו הגיב על המשפט הזה', ואז על משפט אחר 'יאללה שלו, מה הוא חושב לעצמו' וכד...?

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 7 דקות, discoTD5 כתב:

אני חייב לשאול,

שאל נא

לפני 7 דקות, discoTD5 כתב:

זה שאתם מצטטים משפט ומגיבים לו, ואז עוד משפט ומגיבים לו, ואז עוד אחד, ועוד אחד, ועוד אחד,

את התופעה הזאת הכניס הנסיך M3 כדי לענות לכול נקודה בטענה.

לפני 8 דקות, discoTD5 כתב:

אתם באמת מאמינים שמישהו קורא, ואז חושב 'וואלה, נקודה מעניינת דיסקו הגיב על המשפט הזה', ואז על משפט אחר 'יאללה שלו, מה הוא חושב לעצמו' וכד...?

אם אתה מעוניין לנהל את הדיון, אז אפשר מכן לענות על כול נקודה בלי לאבד הקשר. 

אם כמובן אתה מעוניין לנהל את הדיון הזה ויש משהו ספציפי לענות עליו. 

וכן, אתה יכול להסכים עם חלק מהדברים ועם חלק ממש לא. לא ככה?

🤭😜 בלי אזהרות בסדר?

• מצחיק 3

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 3 דקות, David32 כתב:

🤭😜 בלי אזהרות בסדר

אתה רוצה ישר את הכאפה בלי אזהרה???

• מצחיק 3

• תוכן חדש...