Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, ch28566 כתב:

טוב, עכשיו די ברור שזו עוד פעולה ללא תכלית. אחרת אני לא מבין מדוע צריך ישיבות קבינט של שעות לאחר פעולה כזו, הרי אם הייתה אסטרטגיה, המשכיות, הכל כבר היה צריך להיות מוכן. 

אנחנו לא יודעים. קצת סבלנות וממד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 9 שעות, farkash7 כתב:

מה התחלנו לספר בדיחות?
אתה חושב שהפריצה הזו הייתה היום בצהריים? אתמול בלילה? לפני חודש?
אתה חושב שכל הדבר הזה לא נבנה במשך זמן רב, הרבה לפני שהתחיל העימות הנוכחי? תן לי משהו ממה שאתה לוקח.
השתמשו פה בנכס רציני מאוד שהכינו אותו זמן רב, הרסו פה תשתית תקשורת ששימשה את חיזבאללה לפיקוד ושליטה. אם אין למהלך הזה שום תחלית אסטרטגית אז חבל מאוד שעשו את זה.

לא כזה בטוח, אמרו שהמכשירים נרכשו בחודשים האחרונים, ז"א שיש לגמרי סיכוי סביר שההכנה לדבר הזה התחילה אחרי ה 7 לאוק'

בנוסף אני קורא פה לא מעט אמרות על איך דבר כזה לא שולם עם פלישה - לא בטוח שהשימוש נעשה בעיתוי שרצינו במאה אחוז, אין לדעת. אם לדוגמה מחמוד כלשהו עמד לגלות שיש במכשיר שלו קצת חומר נפץ, סביר שיעשו שימוש בנכס בלי פעולה נוספת כי האלטרנטיבה היא לאבד אותו לחלוטין

פורסם

לפי דיווח, 2 מחבלים חשדו בביפרים אז ישראל פיצצה אותן.

וזה בדיוק פספוס ההזדמנויות של ביבי.

כמו שטעה כשלא הגדיר את זה מלחמה מול לבנון ב-8.10, ככה פספס הזדמנות להתחיל את המבצע הקרקעי.

פורסם
Just now, יובל .מ. כתב:

לפי דיווח, 2 מחבלים חשדו בביפרים אז ישראל פיצצה אותן.

וזה בדיוק פספוס ההזדמנויות של ביבי.

כמו שטעה כשלא הגדיר את זה מלחמה מול לבנון ב-8.10, ככה פספס הזדמנות להתחיל את המבצע הקרקעי.

בדיוק כמו שחשבתי. אני אומר, מידיעה, לא מניחוש, שנכסים שכאלו תמיד מגיעים עם אין סוף כוכביות לדרג המדיני שהנכס עלול להישרף בכל רגע ובכל זמן - כלומר זה תמיד על זמן שאול. ואז נשאלת השאלה, כמה זמן היה לתכנן? יכול להיות שמהרגע שהנכס פעיל לא היה מספיק זמן לתכנן פלישה של ממש (אם בכלל יש רצון לאחת כזו).

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אמרו כבר כמה פעמים שהושלמו התכניות למתקפה בלבנון ושיש מוכנות לזה.

תכלס אי אפשר לדעת כלום. חלק אומרים זה כדי בוצע עכשיו להחזיר מנדטים לסגול, חלק אומרים זה כי חיזבלה התחילו לחשוד וחבל להפסיד הזדמנות, חלק אומרים זה אזהרה אחרונה לפני שפורצת מלחמה, חלק אומרים שכבר התחילה מלחמה והמכה הבאה כבר יצאה...

בקיצור כל אחד אומר מה שבדמיון שלו.

כל מה שאפשר להגיד על בטוח זה כל הכבוד למי שיזם וביצע את זה. זה חתיכת מכה בסד"ג תנכ"י.

4000 טרוריסטים מאבדים את העיניים/אשכים בשניה עם פגיעה מינימלית באזרחים זה משהו שהעולם עוד לא ראה. לכו תדעו איזה עוד יכולות עוד לא נחשפו.

זה באמת משהו מהדברים שאתה רואה בסרטים, כמו שגררו כספת ענקית עם 2 מכוניות במהיר ועצבני ואתה אומר לעצמך איזה שטויות אין מצב שזה הגיוני.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 8

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, כוכב השחר כתב:

יכול להיות שמהרגע שהנכס פעיל לא היה מספיק זמן לתכנן פלישה של ממש

זה סותר את העובדה שכל יום אומרים "הכוחות מוכנים ומחכים לפקודה".

מעמ"ל רגיל אמור להיות שעה. בסתם יום שלישי (או שבת בבוקר).

במצב כזה, כשכולם על הרגליים? אולי 7 דקות, זמן לשים ווסטים ולעלות על הכלים.

ושוב, אם אין רצון לפעולה קרקעית - תחתום על ההסכם ושחרר אותנו.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 56 דקות, יובל .מ. כתב:

ה סותר את העובדה שכל יום אומרים "הכוחות מוכנים ומחכים לפקודה".

סיפורי סבתא.
אם היו מוכנים לפקודה כמות המגוייסים עכשיו הייתה צריכה להיות לפחות כמו ב-8.10, וזה ממש לא המצב.

• אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 19 דקות, farkash7 כתב:

סיפורי סבתא.
אם היו מוכנים לפקודה כמות המגוייסים עכשיו הייתה צריכה להיות לפחות כמו ב-8.10, וזה ממש לא המצב.

אין לי ספק בכלל, ובגלל זה אני אומר שזה פשוט טמטום. המהלך עצמו הוא מטורף, פגעת בצורה ממוקדת ב-3000-4000 מחבלים בלי פגיעה באזרחים, אין אף גינוי בעולם וכולם מתפעלים.

מה הלאה? אם ידעת שיש סיכוי לפעולה כזאת, למה לא היית ערוך 24/7?
למה לא הפעלת את זה אחרי המכת מנע האווירית?

אין פה שום חשיבה אסטרטגית, הפסדנו הזדמנות למכת פתיחה ועכשיו שוב נשב בשקט ונחכה לראות מה נסראללה יחליט.

שיתחיל ליזום.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 11 שעות, eladts כתב:

הן ימשיכו לחכות כי מה תעשה איתן בלי ביצים?

יביאו לו במקום בתולות בתולים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מדברים עכשיו על אייפונים ומחשבים.

בסוף יתברר שהמוסד פתח סניף של ksp בבירות.

• מצחיק 7

פורסם

אנחנו יודעים שיש לנו שירותי ביטחון מעולים, פישלו ב-7? כן אבל כאמור זה רק בגלל שאיש אחד אמר להם אסור לכם לעשות שם משהו בלי האישור שלי והוא לא נתן אישור לשום דבר התקפי של ממש. כמובן שהשמחה מוקדמת, אם זו אכן פתיחה של מלחמה כוללת, קל זה לא יהיה בכלל, זה יהיה קשה מאוד. 

• תוכן חדש...