Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

אנחנו פה מעלים דעות, לא מנהלים את המדינה.

אישית אני לא סומך על ביבי שינהל מלחמה בצפון, או בכל מקום אחר. אבל ברור שאין לי סמכות או כח לקבוע משהו.

אישית לא סומך עליו בכלום ולא הייתי עושה עם אדם כזה עסקים אבל  גם עם מס הכנסה הייתי שמח לא לעשות עסקים אבל זה מה יש  ועם זה צריך להסתדר.

לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

אבל חמאס רחוק מלהיות גמור. הקטנו לכמעט כלום את יכולת האיום שלהם עלינו אבל עדיין זה רק עניין של זמן עד שיגייסו מוג'הדין חדשים וימצאו דרך להכניס ולייצר שם נשקים. שלא לדבר על החטופים שצריך להוציא משם.

אני לא מפחד שיחזרו למה שהיו. אני מפחד מהיצירתיות שלהם ואיזו הפתעה אחרת הם יכינו לנו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 23 דקות, יובל .מ. כתב:

הבעיה היא שאתה מתעלם מהמציאות.

קודם כל מאות אלפי תושבי הצפון לא יחזרו בלי מלחמה שתיתן להם שקט. אתה מוכן להשאיר אותם מפונים עוד שנה?

פירקת לחמאס את הצורה בלי בעיה משמעותית, לפי הכותרות האחרונות צה"ל חזר לכמות חימושים כמעט זהה ל7.10 ואם תפתח מלחמה, אבל אמיתית, כזאת שאתה מפרק ללבנון תשתיות בשעה הראשונה, גם את חיזבאללה אתה תפרק.

אולי תספוג נזקים, חלקם גם משמעותיים, אבל אתה יכול לספוג אותם ואחר כך לשקם כמו שצריך את הכל.

זה עדיף מלשקם עכשיו ועוד שנה להתעסק שוב במלחמה.

מי שיצר את המשוואה של תושבים מפונים זה ביבי, לא אף אחד אחר. 

חמאס נפגע קשות? כן, אבל להזכיר לך עם מה הם עשו לנו את מה שעשו? בשל הרקטות שלהם ביבי אפשר להם להתעצם אבל את מה שבאמת הכאיב לנו הם עשו עם "חץ וקשט" ובזה הם יכולים להשתמש שוב, הם בדיוק מגייסים עכשיו אלפים כי הם מרוויחים מאות מיליונים מהאספקה שאנחנו מכניסים כך שהם היחידים שיכולים לשלם משכורת, א"ב של כל ארגון טרור ממוצע. 

האם נשרוד מלחמה עם חיזבאללה, איראן, חות'ים, עירק ומי יודע מי עוד? כנראה שכן, אבל כבר ממש לא בטוח בכלום האמת. לחיזבאללה ואיראן לדוגמה יש את היכולת להשבית את כל שדות התעופה של ישראל ובמקום לקדם את רעיון של חיל הטילים והרקטות של ליברמן, ביבי כמובן מיסמס אותו, זה יקר הרי, עדיף לחלק כסף לחרדים ומתנחלים וכמובן שגם לא לגייס חרדים ולהגדיל את הצבא. אתה מבין שראש הממשלה שלך ידע שאיראן פועלת ומקדמת מלחמת 48 חדשה על ישראל ולא עשה כלום בנושא, אבל כלום, אפס אחד גדול. עם זה אתה רוצה לצאת עכשיו למלחמה? עם הממשלה הגרועה בתולדות המדינה? 

אתה מנסה להיות אופטמי אבל האמת היא שממש אין לך ממש מה להיות אופטימי, ביבי הוביל את מדינת ישראל למצב הגרוע ביותר אי פעם וכנראה גרוע הרבה יותר משנת 48!!! 

דרך אגב, ביבי בעצמו אומר ש"אנחנו במלחמה קיומית" אבל אני לא רואה אותו או את הממשלה שלו פועלים בצורה זו, בשום תחום. 

פורסם

תראו, בסוף זה מאוד פשוט. מה קיבלנו בעזה? מלחמת התשה, שאין לנו איך לסיים ועלולה להמשך שנים.

מה אתם מצפים שיקרה בלבנון? עוד רצועת בטחון? עוד 20 שנים של חיילים שישמשו ברווזים במטווח של החיזבאללה שם ודורות של פוסט טראומטים? 

השאלה היא לא רק אם ישראל יכולה להמנע ממלחמה מול חיזבאללה. נניח שלא. השאלה היא מה האסטרטגיה של ישראל. ואין כזו. בשום תחום שחורג מ״מה צריך לעשות כדי שביבי ישאר מלך״ פחות או יותר.

אישית אני לא חושב שלממשלה הנוכחית ולמטכל הנוכחי יש לגיטימציה לנהל מלחמה, שהמשמעות שלה יכולה להיות החרבה של ערים שלמות בישראל. אני גם לא מתנחם בזה ש״בסוף ננצח״ כי אני בספק אם יש אפילו מישהו אחד בצמרת שיודע להגדיר ניצחון (״השמדה של חיזבאללה״ או משהו כזה זה שקר כמו ״השמדה של החמאס״). ולצערי אין לי משהו חיובי להציע, כי גם אם חלק מהמטכל ילך הביתה בקרוב, ביבי איז היר טו סטיי.

• אהבתי 5
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעתיים, עדי-אל כתב:

לא מעניין. אני לא בא לישון איתו כפיות

האידאולוגיה הכהנסטית היא לגיטימית בעיניך?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
בתאריך 14.9.2024 בשעה 12:39, David32 כתב:

כול האוננות על כיתתות הכוננות, אתם מבינים שזה לקחת לידיים של האזרחים את התפקיד הכי קריטי של מדינה?

אם מה שצריך כדי לשרוד בישראל זה כיתת כוננות בכול יישוב, אז למה צריך את מדינת ישראל? אפשר לחזור חזרה למודל של ערי מדינה וזהו.

הרעיון אמור להיות שכ"כ ישמשו כוח בולם שיעכב את האויב עד שיגיע הצבא, לא שהם יחליפו את הצבא כמובן (אף אחד לא הולך להחזיק F-35 בבית הפרטי שלו)

פורסם
לפני 12 דקות, MostlyWicked כתב:

אף אחד

אמנם לא מטוס אבל עדיין:

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4781266,00.html
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5312598,00.html
ומסתבר שבגרמניה היה לאיזה חבוב בן 84 פאנצר בבית, שהיה עושה איתו סיבובים בשלג: https://www.businessinsider.com/germany-senior-wwii-nazi-tank-in-basement-fined-293000-2021-8

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני שעה, ch28566 כתב:

ובמקום לקדם את רעיון של חיל הטילים והרקטות של ליברמן, ביבי כמובן מיסמס אותו, זה יקר הרי, עדיף לחלק כסף לחרדים ומתנחלים וכמובן שגם לא לגייס חרדים ולהגדיל את הצבא

לא זאת הסיבה שהרעיון לא קודם.

לפני 49 דקות, פינדר כתב:

האידאולוגיה הכהנסטית היא לגיטימית בעיניך?

היא מורכבת מהרבה פרטים. לא כל דבר נכון. 

(אני חושב שפעם כן היו לו דעות כהנסטיות אבל מבחינתי הוא בקטגוריה של ביביסט)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ביביסט או כהניסט, הבן אדם לא עשה שום דבר מועיל במהלך הקדנציה שלו.

הפשע משתולל, נכון זה לא רק באשמתו כי ההזנחה של המשטרה לא התחילה איתו, אבל לא נראה שמשהו עומד להשתנות לטובה עם השר הזה. העיקר שלאסירים אין פיתות ופירות בכלא.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נו אז מה הפתרון שלכם, מה האסטרטגיה?

עכשיו אתם הממשלה. אין את מי להאשים יותר.

מה אתם עושים?

• אהבתי 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 34 דקות, SlowRide כתב:

העיקר שלאסירים אין פיתות ופירות בכלא.

זה לא העיקר אבל זה דבר שחשוב שלא יהיה, וגם לחם זה יותר מידי...

אי אפשר לבוא בטענות לביבי שבשביל שקט תעשיתי הוא נתן לחמאס להתעצם וגם לבוא בטענות למי שלא מתקפל מול דרישות של מחבלים בבתי כלא

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Coro כתב:

מה אתם עושים?

אני מאמין שכל אחד פה, ימני שמאלני או איש מרכז, יגיד "כל הכבוד" לביבי אם הוא יציג תוכנית פעולה וידבוק בה לא משנה מה.

רוצה לדרוס את עזה תדרוס (גם אם ימותו חטופים), רוצה עסקה אז תחתום על מה שחמאס רוצה ונסגור עניין.

כרגע לא עושים כלום, פשוט כלום. אין תוכנית ללחץ צבאי, אין תמרון בעזה, אין תמרון בצפון, יהודיות נאנסות בשבי וכפיר ביבס העביר את רוב חייו אצל חמאס. זהו.

כל השאר זה זיוני שכל משני הצדדים. 

עריכה:

אגב, המהלך הכי קלאסי של הביביסטים זה "מה אתם הייתם עושים". אחי, אני לא ראש ממשלה.

זה כמו שתגיד לי איך היית מעצב את המוצר X, אני לא מעצב, אם היית משלם לי הייתי יושב וחושב על זה. שהמעצב יעצב, שהלוחם יילחם, שהכבאי יכבה שריפות ושראש הממשלה יגדל ביצים וינהל את המדינה הזאת.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 5
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 32 דקות, עדי-אל כתב:

זה לא העיקר אבל זה דבר שחשוב שלא יהיה, וגם לחם זה יותר מידי...

אי אפשר לבוא בטענות לביבי שבשביל שקט תעשיתי הוא נתן לחמאס להתעצם וגם לבוא בטענות למי שלא מתקפל מול דרישות של מחבלים בבתי כלא

זאת לא הנקודה, בנגביר עושה את הדברים האלה בשביל כותרות, להראות לציבור תדמית כשבפועל הפשע ברחובות חוגג.

כל המטרה פה הסחת דעת מהכישלון הענק שלו במשילות שהוא הבטיח ולא התכוון אי פעם לממש כי הכאוס זה מה שמושך מצביעים טיפשים או תמימים אליו.

הבן אדם טרול שחוץ מפרובוקציה לא מסוגל ליצור שום ערך.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, Coro כתב:

מה אתם עושים?

אם אתה רוצה את הפיתרון שלי אז שלם לי משכורת, תחזיק לי בית עם משרתים, תחזיק לי מטוס פרטי ואז אענה לך.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 42 דקות, יובל .מ. כתב:

אני מאמין שכל אחד פה, ימני שמאלני או איש מרכז, יגיד "כל הכבוד" לביבי אם הוא יציג תוכנית פעולה וידבוק בה לא משנה מה.

יש לו דווקא תוכנית פעולה והוא דבוק בה לא משנה מה. ברקוד 64.

פורסם
לפני שעתיים, Coro כתב:

את מה שהיה צריך לעשות היה צריך לעשות כבר לפני עשור!!!!!!!!!!!!!!!!

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...