Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

איזה החלטות? 

לגיטימי ביותר לבוא אליהם בטענות כי זה הכל באשמתם, רק שזה נגדנו להמציא טענות על דברים שאולי קרו ואולי לא ואין לנו עליהם מושג. יש סיבה שהאפס הזה עולה לאט במנדטים, הוא הצליח למכור לציבור שהוא עומד איתן נגד כל הלחצים שעלולים לפגוע במדינה וכל ההפגנות של "די לטרפד" רק מחזקות את השקר הזה, בלי לדבר על המשחק הציני והמגעיל ברגשות של המשפחות שזה עושה. במילים אחרות, שני המחנות חזרו לריב והוא צף על הגלים של החרא שהוא מייצר. אותה שיטה וותיקה ואהובה שמוכיחה את עצמה בכל פעם מחדש. וכל גופי תקשורת משתפים פעולה ומהדהדים את המסרים האלה גם כשהם מאמינים שהם נאבקים בהם.

חבל.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 41 דקות, SlowRide כתב:

אף אחד לא יודע מה פרטי העסקה ועל מה היא לכאורה נופלת כל הזמן.

גם גלנט לא יודע?

גם ראשי מע׳ הביטחון לא יודעים?

בבקשה, שיתייצב כבוד ראש הממשלה ויגיד: אלו פרטי העיסקה ואני מתנגד לעסקה הזו כי כך וכך.

עד שיעשה זאת, הוא בכוונה מכשיל את העסקה.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

ביבי עומד להצהיר, 100% שהוא יאמר שחמאס לא רוצה עסקה וזו הסיבה היחידה שאין עסקה. 

דרך אגב, מה שקורה עכשיו בשטחים במימון איראן, גם על זה לא משכו לו בדש? 

כל מה שיש לי לומר זה יימח שמה של משפחת נתניהו וכל החברים בממשלת ה-37. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

איפה מי שברך כאן על החילוץ הקודם שנעשה תחת אש ופילל לעוד מבצעים כאלה? הנה התוצאה.

מי שחושב שלחץ צבאי הולך לשחרר חטופים, או שהוא משקר לעצמו או שהוא חי בסרט.

או שמוותרים על כל החטופים (טעות שלדעתי תמוטט את המדינה לטווח ארוך, אבל זו דעתי) והולכים עד הסוף, או שהולכים על עסקה.

אבל כל אחת מהאופציות בסוף תפיל את ביבי אז הוא לא בוחר בכלום.

צריך לשלוח אותו ואת הילדים שלו להלחם בעזה, אולי זה ישנה משהו.

• אהבתי 2
  • רעיון גרוע 1
פורסם

מה שממוטט את המדינה זה הפחד להחליט.

אנחנו עם חזק ונעמוד בכל החלטה. זה יכאב לנו אבל אם ישכנעו אותנו שההחלטות מתקבלות ממניעים של טובת המדינה נוכל להתמודד עם הכל.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני רוצה להבין משהו, אם מדינת ישראל חותמת על עסקה ומפסיקה את המלחמה ומשחררת את כל החטופים, ומחר חמאס מתחיל לבנות הכל מחדש, אז מה שנתניהו וכל חבריו אומרים זה "נישב בצד וניתן להם לגדול שוב"? זה הקו חשיבה של נתניהו ושותפיו? אם כן שיעופו לכל הרוחות החדלי אישים האלה.

אם זה לא המצב אז שיחזירו את החטופים מחר בבוקר ויעצרו את המלחמה. למי שדואג, חמאס לא יחכה יותר משבוע ויתחיל לעבוד ולתת הצדקה לפלישה חוזרת.
למי שצועק "אבל הוא יבקש ערבויות" סבבה שיבקש, ניתן לו גם, אבל אם הוא מתחיל שוב הערבויות האלה שוות לתחת.
אם מישהו יצעק "אבל סינוואר יצא וירים V עם האצבעות", סבבה שיצא וירים, וביום שהוא עושה את זה שינחת עליו טיל, עם ערבויות או בלי ערבויות, במקרה הגרוע יגידו לנו "נו נו נו", כמו שאומרים היום.

חדל אישים אפס מאופס הנתניהו הזה.

• אהבתי 3

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 53 דקות, פינדר כתב:

בבקשה, שיתייצב כבוד ראש הממשלה ויגיד: אלו פרטי העיסקה ואני מתנגד לעסקה הזו כי כך וכך.

עד שיעשה זאת, הוא בכוונה מכשיל את העסקה.

החלק הראשון הנכון מאוד, אבל לא ברור לי איך ממנו הגעת לחלק השני.

בעצם ברור לי, זה המסר שמפמפמים לציבור גופי התקשורת שמתנגדים לביבי ולא מבינים שהם משחקים לידיים שלו.

כל עוד הציבור לא מכיר את פרטי העסקה = ביבי מכשיל אותה בכוונה. מה הקשר?! אם העסקה הזו לא נחתמת בגלל שיקולים פוליטיים של ביבי ולא בגלל נושאים עניניים שקשורים לביטחון, אז אסור לסמוך על אף אחד מגורמי הביטחון שלא יוצאים בגלוי נגד ההפקרות הזו ומתפטרים. אם הוא באמת אומר שם בישיבות דברים שהמשמעות שלהם "שימותו החטופים העיקר לשמור על הקואליציה והכיסא" וכל מי שנמצא שם סותם את הפה וממשיך בחייו כל החבורה הזו צריכה להירקב בכלא.

נראה לך הגיוני הסיפור הזה?

לי נראה שיותר הגיוני שפשוט לא מצליחים להגיע להסכמות כי הם רוצים דברים שאי אפשר לתת, כלומר לא באמת רוצים עסקה.

זה ד"א, גם המסר שמגיע מהאמריקאים: חמאס לא רוצה.

במקום לומר לציבור נכשלנו במשא ומתן עם חבורת רוצחים ואנסים, הופכים את זה לתעמולת בחירות. ביבי קלאסי.

אם אנחנו רוצים שהאפס הזה יצא מחיינו צריך להפסיק לשחק לידיים שלו ולהדהד את המסרים שלו. 

• אהבתי 2
  • רעיון גרוע 1

פורסם
לפני 3 שעות, MadCat_LE כתב:

אתה מחובר למה שקורה פה או שהיית בחופש שנה? כבר היה הסכם מוסכם, עליו היה אפשר להתבסס ולשפר דברים אבל האשם תוקע עיזים בכל דרך אפשרית, למרות שכל מי שאינו פוליטיקאי מהקואליציה אומר לו שנוכל להתמודד בעתיד עם ההשלכות. 

יש משמעות להציל את אלו שהפקרת בעבר. הם לא סטטיסטיקה או אייטם בחדשות. הם המדינה.

"להתמודד בעתיד עם ההשלכות" = לכבוש את ציר פילדלפי מחדש בתמורה לעשרות חיילים הרוגים. תודה אבל לא תודה, קשה לי לומר את זה אבל אני מעדיף את טובת שאר ישראל על פני טובת החטופים.

לפני כשעה, Night Driver כתב:

@עדי-אל אין בעיה להחליט אני מוותר על החטופים, לא מנהל שום מו"מ ומשמיד את חמאס עד האחרון שבהם ואם נצליח להביא אז הרווחנו.

באותה המידה אין בעיה להגיד אני מוותר על השמד חמאס כרגע והולך על החטופים כשאחר כך נראה מה עושים עם חמאס.

הבעיה היא שלא מחליטים ובינתיים גם החטופים מתים וגם חיילים נהרגים בדשדוש הזה. במלחמה אתה לא עומד אלא רץ קדימה בכל הכוח או שאתה משלם בדם.

נכון. בגלל זה בבחירות הבאות אני אצביע למי שלא יפחד להגיד שהחטופים הן מטרת משנה, ולא המטרה העיקרית (שצריכה להיות השמדה של יכולות חמאס וביטחון מלא לעוטף עזה). לא יודע אם יהיה כזה, אבל מקווה שיהיה.

• רעיון גרוע 5
פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, MostlyWicked כתב:

"להתמודד בעתיד עם ההשלכות" = לכבוש את ציר פילדלפי מחדש בתמורה לעשרות חיילים הרוגים. תודה אבל לא תודה, קשה לי לומר את זה אבל אני מעדיף את טובת שאר ישראל על פני טובת החטופים

תחסוך מאיתנו סיפורי סבתא.
סיימנו את המלחמה עכשיו, החזרנו את כל החטופים, בעוד חודש כובשים שוב את ציר פילדלפי אתה חושב שימותו עשרות חיילים? באיזה סרט אתה חי?
במשך 3 חודשים דיברו על רפיח ופילדלפי ונתנו להם זמן להתארגן לפלישה שם, לבסוף הצבא פלש לשם, כבש הכל בקלות ובמחיר הרבה יותר קטן ממה שציינת.
למה אתה חושב שאחרי חודש-6 שבועות שהגדוד שם פורק, וחיסלו הרבה מהתשתיות שם זה יהיה שונה? בולשיט.

לפני 17 דקות, MostlyWicked כתב:

נכון. בגלל זה בבחירות הבאות אני אצביע למי שלא יפחד להגיד שהחטופים הן מטרת משנה, ולא המטרה העיקרית (שצריכה להיות השמדה של יכולות חמאס וביטחון מלא לעוטף עזה). לא יודע אם יהיה כזה, אבל מקווה שיהיה

גם אם לשיטתך החטופים הם מטרת משנה, במצב שהגענו אליו ועם ההישגים שיש לנו אין שום מניעה לבצע עסקה, ואפילו "לסיים את המלחמה".
אחרי חודש אפשר לכבוש הכל מחדש בלי שום בעיה ובמחיר מאוד רחוק מהסיפורים שאתה מספר.
יותר מזה, העסקה שכרגע על השולחן אפילו לא מדברת על סיום המלחמה אלה על שני שלבים, כשבראשון משוחררים 20-30 חטופים חיים, הוא נמשך 6 שבועות ואחריו אתה יכול לחזור להילחם, בלי שום מגבלה.
מה בדיוק לא בסדר בעקסה הזו גם אם לשיטתך הם מטרה משנית שביבי מסנדל אותה בקבינט? עזוב אותנו מסיפורי סבתא בבקשה.

לפני 20 דקות, SlowRide כתב:

לי נראה שיותר הגיוני שפשוט לא מצליחים להגיע להסכמות כי הם רוצים דברים שאי אפשר לתת, כלומר לא באמת רוצים עסקה.

אם זה נכון אין שום סיבה להעלות דרישות חדשות ומופרכות כמו ציר פילדלפי. הם אמרו "כן למתווה ביידן (מתווה נתניהו)" אז זרום איתם, אם זה בלוף תחשוף אותו ואם לא תחזיר 20-30 חטופים ואז תעשה מה שאתה רוצה.

הסיבה היחידה למסמוס העסקה היא פוליטית, כדי שהמלך ישאר בשלטון.
6 אנשים צעירים מתו כדי שהאפס הזה ישאר בשלטון ויהיו עוד שימותו בהמשך.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מאיפה לך כל הפרטים האלה?!

מאיפה אתה כל כך סמוך ובטוח שעל פילדלפי נופלת העסקה כל הזמן ולא על שום דבר אחר?

• אהבתי 2

פורסם (נערך)

נשאל אותך שאלה פשוטה, אם יש עניינים אחרים שהצד השני מטרפד בגלל עסקה איזו סיבה יש לעשות את מה שעשו בקבינט ולסנדל את העסקה על פילדלפי? אין סיבה.
אם אתה צודק, כדי להציג את הצד השני כסרבן פשוט צריך להסכים למתווה ביידן/נתניהו וזהו, אין פה שום סיכון פוליטי לנתניהו ואף משפחה של חטוף לא תוכל לבוא אליו בטענות.

אבל יש סיבה, הסיבה היחידה היא לסנדל את העסקה. אולי יש אי הסכמות על נושאים מסויימים שהן פתירות, אבל לא משהו שהוא דיל ברייקר.
שים לב מהי ההתנהלות של נתניהו מאז העסקה הראשונה, הוא תמיד סינדל עסקאות אחרות כל פעם בתירוץ אחר כדי לתקוע את המשא ומתן.
בהתחלה זה היה "לא מוכנים שהאוכלוסיה תחזור צפונה", אחרי שירדו מזה זה היה "לא מוכנים להפסקת המלחמה" אחרי שחמאס הסכים לעסקה בשני שלבים שבהם ישראל לא מתחייבת לכלום זה הפך ל"לא עוזבים את פילדלפי".
תמיד נתניהו העלה דרישה חדשה שלא מתכתבת עם המתווה המוצע ע"י נתניהו עצמו כדי לסכל עסקה.

• אהבתי 5

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ונראה לך הגיוני שכל המעורבים במשא ומתן זורמים על ההפקרות החולנית הזו? 

בכל הפעמים שלכאורה דווחו שיש סיכוי לעסקה, האמריקאים אמרו בכל פעם שחמאס מסרב.

• אהבתי 1

פורסם
לפני שעה, fatboy1340 כתב:

כמה חטופים שוחררו בעסקה? כמה שוחררו שלא בעסקה? מתמטיקה זה גם לא צד חזק, אה?

העסקה התאפשרה בגלל לחץ צבאי 

נשאל אותך שאלה פשוטה. מה הסיבה לדעתך שהיתה עסקה? 

בגלל שסינואר ריחם על החטופים?

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, עדי-אל כתב:

העסקה התאפשרה בגלל לחץ צבאי 

לא מדוייק.
העסקה התאפשרה כי לא הכנסנו לשם מים/אוכל/דלק.
העסקה התאפשרה כי הם חטפו ילדים קטניםוהייתה להם אפס לגיטימציה בינלאומית.
ברגע שהם שיחררו את הילדים (את רובם) עם האמאות שלהם הלגיטימציה שלהם שהשתנתה בעולם, ובנוסף הכנסת לשם מים/דלק/אוכל ולא הפסקת.

המצב עכשיו שונה. אין להם כבר מה להפסיד בגדול שים אותך בנעליים שלהם לרגע. הדבר היחיד שישנה משהו אולי זה אם יהרגו את סינוואר, זה יכול להוביל אותם לכניעה או להוצאות להורג של כל החטופים שנשארו בחיים.

לפני 11 דקות, SlowRide כתב:

ונראה לך הגיוני שכל המעורבים במשא ומתן זורמים על ההפקרות החולנית הזו? 

בכל הפעמים שלכאורה דווחו שיש סיכוי לעסקה, האמריקאים אמרו בכל פעם שחמאס מסרב.

מה אתה חושב שמובילי המשא ומתן יכולים לעשות? הם מקבלים פקודות. הם צועקים בחדר הדיונים שהפקודות האלה מטומטמות, אבל חוץ מזה מה הם יכולים לעשות? אתה רוצה שראש המוסד התפטר? הרי התפקיד הזה בכלל לא אמור להיות שלו, הוא אמור להתעסק בעניינים אחרים.
אם נתניהו היה באמת מתנהל בצורה רציונלית, ורואה את טובת המדינה היה עומד מול המצלמה, אומר כן למתווה ביידן בלי שום עיזים חדשות, וחושף את הבלוף שלהם או משחרר 20-30 אנשים חיים תמורת 6 שבועות של הפסקת אש.
אבל הוא לא, ואני באמת לא מבין איך אתה או אנשים אחרים חושבים אחרת.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

להתפטר. להוכיח את כל הטענות האלה. זה די אלמנטרי לא לרצות לקחת חלק בהפקרות הזו.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...