Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 17 דקות, יובל .מ. כתב:

הוא לא צריך להסכים עם כולם, הוא צריך לעשות דברים שאמורים לשפר את הרווחה של כלל התושבים לפי המדיניות שלו.

אם אתה מאמין בכסף לכולם, תחלק לכולם.

אם אתה מאמין בפטור מגיוס חובה לחרדים, תבטל את הגיוס חובה לכולם ותעבור לצבא מקצועי.

כרגע הוא מביא x כסף רק לחלק y מהעם. או פוטר רק חלק משירות.

שחיתות.

כרגע? זה מאז קום המדינה, וביתר שאת מאז 1977.

שום דבר פה הוא לא "כרגע", אבל טיעוני נגד נתקלים ב"ווטאבאוטיזם"

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 23 דקות, Renaultrap כתב:

GDP per capita.png

אם החרדים היו עובדים כמו שצריך במדינת ישראל היינו משאירים אבק פי 4 לכל המדינות בעולם.

חוץ מזה שנתונים סטטיסטים פחות מעניינים כשהאזרח העובד הממוצע מחפש בנרות קופונים לרמי לוי כדי לגמור את החודש.

לפני 15 דקות, Renaultrap כתב:

יאיר לפיד הוא בדיחה מהלכת, לא הבנתי בדיוק מה גרם לך לחשוב שאני בעדו.

לפני 12 דקות, Renaultrap כתב:

האם שמחתם המאופקת משהו של מגורשי גוש קטיף ב- 2005 הופכת את שלטון "קדימה" והשמאל לדיקטטורה?

קדימה והשמאל (בתמיכת ביבי) ביצעו מהלך שחשבו שהוא לטובת מדינת ישראל, לא לטובת X אזרחים ממדינה ישראל. זה ההבדל.

בלי קשר לזה שאני לא חושב שזה היה מהלך נכון.

לפני 9 דקות, Renaultrap כתב:

כרגע? זה מאז קום המדינה, וביתר שאת מאז 1977.

שום דבר פה הוא לא "כרגע", אבל טיעוני נגד נתקלים ב"ווטאבאוטיזם"

כמו שאמר אבי הטחול לבולדוג - "שחרר אותי מהסיפורים שלכם על העבר, מעכשיו רק סיפורים אחרי 2005" (זה היה נכון לשעתו).

תעדכן את המשפט ל-2022. לא אכפת לי מה עשה דוד בן גוריון, לא אכפת לי מהאילוצים של מנחם בגין או מהפעולות של אהוד אולמרט.

תתעסק איתי בכאן ועכשיו, איך הממשלה היום תורמת לכך שיישאר לי יותר כסף בכיס, שיהיה לי ביטחון ושאני אהיה בטוח שאם אני קם ומגיע לרכב אני לא רואה חנייה ריקה ומגלה שהאוטו בשכם.

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, יובל .מ. כתב:

אם החרדים היו עובדים כמו שצריך במדינת ישראל היינו משאירים אבק פי 4 לכל המדינות בעולם.

חוץ מזה שנתונים סטטיסטים פחות מעניינים כשהאזרח העובד הממוצע מחפש בנרות קופונים לרמי לוי כדי לגמור את החודש.

יאיר לפיד הוא בדיחה מהלכת, לא הבנתי בדיוק מה גרם לך לחשוב שאני בעדו.

קדימה והשמאל (בתמיכת ביבי) ביצעו מהלך שחשבו שהוא לטובת מדינת ישראל, לא לטובת X אזרחים ממדינה ישראל. זה ההבדל.

בלי קשר לזה שאני לא חושב שזה היה מהלך נכון.

כמו שאמר אבי הטחול לבולדוג - "שחרר אותי מהסיפורים שלכם על העבר, מעכשיו רק סיפורים אחרי 2005" (זה היה נכון לשעתו).

תעדכן את המשפט ל-2022. לא אכפת לי מה עשה דוד בן גוריון, לא אכפת לי מהאילוצים של מנחם בגין או מהפעולות של אהוד אולמרט.

תתעסק איתי בכאן ועכשיו, איך הממשלה היום תורמת לכך שיישאר לי יותר כסף בכיס, שיהיה לי ביטחון ושאני אהיה בטוח שאם אני קם ומגיע לרכב אני לא רואה חנייה ריקה ומגלה שהאוטו בשכם.

האזרח העובד הממוצע לא מתעניין בנתונים סטטיסטיים, כי הוא שומע בכל אמצעי התקשורת שביבי הרס את הכלכלה ואת יחסי החוץ. אחרי שהוא הולך לרמי לוי וממלא את העגלה עד שהיא נוזלת מהצדדים, כי הישראלי הוא הצרכן הכי דפוק בעולם, הוא מגיע הביתה, רואה ריאליטי וזורק את האוכל לפח.

https://www.calcalist.co.il/local_news/article/hkupo000so

לא אמרתי שאתה תומך לפיד. מה שכן, הפימפום התקשורתי של "מי שבא לעבוד" מחלחל. מי שאחראי לו היה מאד רוצה שיריביו הפוליטיים לא היו באים לעבוד כי יש להם אג'נדה שונה. מה לעשות שכל אחד בא לעבוד כדי לנסות ולספק למצביעיו את מה שהבטיח לפני הבחירות. פעם קראו לזה מצע.

לא באמת מבין את הרציונל שלך. אתה באמת מצהיר פה שביבי פוטר את החרדים משירות ומתעקש לא להתחשב בזה שהם לא שירתו כבר 50 שנה? הרי זה בדיוק הטיעון של המחנה השני. בדיוק כמו מתווה הגז, הקורונה, הרפורמה המשפטית וכו', גם סוגיית הגיוס היא קרדום גנרי לחפור בו. לגיטימי לגמרי, אבל בוא לא נעמיד פנים שיש כאן סוגיה שביבי הניח לפתחנו "כרגע".

עריכה אחרונה על ידי Renaultrap
פורסם (נערך)

אני מסכים עם זה שגיל הסוגיה לא רלוונטי.

היא הייתה קיימת, הוא לא פתר אותה אז הוא נכשל.

היה לפני מתכנת אחר,עשה עבודה מחורבנת ועדיין אין לי אפשרות לפטור את עצמי מלסדר את זה.

עריכה אחרונה על ידי Potato

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

הנה למה צריך מטוס פרטי לרוה״מ:

- תמונת יח״צ שבה הוא כאילו עסוק בקריאת מסמכים (בלי משקפיים הוא לא קורא כלום). צ׳ק

- רעייתי בפוזה ניהולית. צ׳ק

- קידום מכירות לכובע של השופר. צ׳ק

זוג פתטי. עם אזרחים פתטיים שבטוחים שאין מישהו יותר טוב מזה.

image.thumb.png.3c8547e094110d3d2ebd31550f15a667.png

• אהבתי 3
  • מצחיק 4
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, Renaultrap כתב:

GDP per capita.png

טבלה יפה עד 2022.  

ואז ניסה לטייב את הנתונים.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 7 דקות, פינדר כתב:

- תמונת יח״צ שבה הוא כאילו עסוק בקריאת מסמכים (בלי משקפיים הוא לא קורא כלום). צ׳ק

image.thumb.png.3c8547e094110d3d2ebd31550f15a667.png

כל ה-120 פתאטים, כולם מחפשים יח"צ, לכולם יש תמונות מזויפות.

אתה מפספס את המטרה האמיתית עם ההתרכזות בתפל, כמו יבגני עם הכעס על המטוס.

לפני 38 דקות, Renaultrap כתב:

האזרח העובד הממוצע לא מתעניין בנתונים סטטיסטיים, כי הוא שומע בכל אמצעי התקשורת שביבי הרס את הכלכלה ואת יחסי החוץ. אחרי שהוא הולך לרמי לוי וממלא את העגלה עד שהיא נוזלת מהצדדים, כי הישראלי הוא הצרכן הכי דפוק בעולם, הוא מגיע הביתה, רואה ריאליטי וזורק את האוכל לפח.

https://www.calcalist.co.il/local_news/article/hkupo000so

לא אמרתי שאתה תומך לפיד. מה שכן, הפימפום התקשורתי של "מי שבא לעבוד" מחלחל. מי שאחראי לו היה מאד רוצה שיריביו הפוליטיים לא היו באים לעבוד כי יש להם אג'נדה שונה. מה לעשות שכל אחד בא לעבוד כדי לנסות ולספק למצביעיו את מה שהבטיח לפני הבחירות. פעם קראו לזה מצע.

לא באמת מבין את הרציונל שלך. אתה באמת מצהיר פה שביבי פוטר את החרדים משירות ומתעקש לא להתחשב בזה שהם לא שירתו כבר 50 שנה? הרי זה בדיוק הטיעון של המחנה השני. בדיוק כמו מתווה הגז, הקורונה, הרפורמה המשפטית וכו', גם סוגיית הגיוס היא קרדום גנרי לחפור בו. לגיטימי לגמרי, אבל בוא לא נעמיד פנים שיש כאן סוגיה שביבי הניח לפתחנו "כרגע".

הפסקה הראשונה שלך היא כמו המבוגרים שאומרים לצעירים "אתם סתם בוכים אצלנו היה יותר קשה" (סטייל ההודעות של ספריאל [בלי קטע רע ספריאל אל תכעס עלי]).

משכורת ממוצעת במדינה ישראל סביב 12 אלף, מזה נשאר נניח 9, קח זוג סביב הממוצע תקבל 18 בנטו.

שכר דירה סביבות 6000, מעון סביב 4000, והופ הלכה עשירייה. לא שילמת חשבונות, לא ארנונה, לא קנית כלום בסופר, לא בגד או צעצוע לילד, שלא לדבר על אלה עם תאומים או 2-3 ילדים (גם אם יש להם רווח בין לבין).

ביטוחים, דלק, עניינים, אתה כבר מבין לאן אני חותר ואין לי כוח לרשום את כל המספרים.

עכשיו תבוא תגיד "בסדר תחסוך בדברים אחרים וזאת בחירה שלך", לא, זה לא רק בחירה שלי. 

קודם כל ישראל צריכה שאנשים יביאו 2-3 ילדים לפחות כדי שנמשיך לצמוח (בשאיפה שהם יעבדו ולא יהיו עלוקות), ודבר שני מגיע לנו גם לחיות, ולא רק לשרוד.

והבעיה שביבי לא מעוניין לפתור את זה, ורואים את זה עכשיו על סטרואידים. גם הערבים פה מ-1948, אז מה, נתעלם מהבעיה? (אופס, התעלמנו כבר, חטפנו את זה לפנים באוקטובר). אם אתה לא רוצה לפתור את הבעיה לך הביתה.

ואני לא אתן הנחות לאף אחד מהם. לא ביבי, לא לפיד, לא גנץ ולא ליברמן. אבל מה לעשות, מי שראש הממשלה ב-15 שנים האחרונות נושא בקצת יותר אחריות.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

כל ה-120 פתאטים, כולם מחפשים יח"צ, לכולם יש תמונות מזויפות

לא.

רק אחד מוציא מליונים מכספי הציבור לטובת יחצ.

והיחצ הזה בא לפני הכל. לפני כלכלה, מלחמה, חטופים ושאר דברים זניחים.

וגם אם תמצא איזה חכ שמאוהב ביחצ של עצמו במידה דומה, הרי שהנזק שלו שולי ביותר, לעומת ראש ממשלה שמכהן 15 שנה.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 14 דקות, פינדר כתב:

ואתה לא פתטי? 

איך אתה אתה מצפה שראש הממשלה יטוס בעולם? במטוס נוסעים רגיל?

אולי גם בלי אבטחה? אולי גם בלי הפמלייה שלו? שישאיר את רעייתו בבית?

אתה בעצם כועס על זה שראש הממשלה של ישראל, מצלם גם תמונות יח"צ. הבנתי.

• רעיון גרוע 2
פורסם
לפני 8 דקות, אלעדיקו כתב:

איך אתה אתה מצפה שראש הממשלה יטוס בעולם? במטוס נוסעים רגיל?

הוא טס ככה עד עכשיו...

מטוס נוסעים רגיל שמוחכר לטיסה שלו.

לפני 9 דקות, אלעדיקו כתב:

שישאיר את רעייתו בבית?

למה לא? יש לך ערך מוסף?

בעצם אולי באמת שווה להוציא אותה מהבית, ככה היא לא תזרוק דברים ותצרח על עובדי המעון.

אגב הכובע הזה נראה עלוב בקטע מדכא במיוחד.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
Just now, David32 כתב:

הוא טס ככה עד עכשיו...

התכוונתי שיטוס יחד עם אזרחים במטוס נוסעים רגיל, לא עצם המטוס עצמו.

לפני 1 דקה, David32 כתב:

למה לא? יש לך ערך מוסף?

בעצם אולי באמת שווה להוציא אותה מהבית, ככה היא לא תזרוק דברים ותצרח על עובדי המעון.

נו, באמת.

פורסם
לפני שעה, Potato כתב:

יש את עוצמה יהודית ציונות דתית- אלה שהצביעו להם מקבלים את מה שהם הצביעו לו? (15 מנדטים)

החרדים מקבלים או לפחות בדרך לקבל את מה שהם הצביעו בשבילו.(15 מנדטים)

כל מי שהצביעו כי ידעו על הרפורמה במערכת המשפט ותמכו בה גם מקבלים.(2 מנדטים מהליכוד)

אתה מתבלבל בין הסכמים קואליציוניים לבין תכלס פעילות הממשלה למען האזרחים. מיוקר המחייה סובלים כולם, מהפקקים והעדר תחבורה ציבורית טובה סובלים כולם, מהביטחון החסר סובלים כולם, מגניבות רכב סובלים כולם... 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
Just now, David32 כתב:

הוא טס ככה עד עכשיו...

אני זוכר את זה:

עלות טיסה במטוס רה"מ כפולה מטיסה במטוס חכור | כלכליסט (calcalist.co.il)

דיברו על כך שהטיסה במחיר כפול, אבל הכניסו לחישוב את קניית המטוס והאיבזור שלו. אם מחשבים רק מחיר טיסה יכול להיות שזה יותר זול, מעבר ליתרונות של מערכות חירום וכל זה. 

לפני 14 דקות, פינדר כתב:

לא.

רק אחד מוציא מליונים מכספי הציבור לטובת יחצ.

והיחצ הזה בא לפני הכל. לפני כלכלה, מלחמה, חטופים ושאר דברים זניחים.

וגם אם תמצא איזה חכ שמאוהב ביחצ של עצמו במידה דומה, הרי שהנזק שלו שולי ביותר, לעומת ראש ממשלה שמכהן 15 שנה.

עזוב נו, כולה תמונה עם אייפון וכובע שהדפיס אצל "ההוא עם החולצות".

להביא כל פעם את הדברים האלה כדוגמות נראה מגוחך, באמת. זה גם מאוד קל להפסיד ככה את אלה שעדיין מתנדנדים.

פורסם
לפני 7 דקות, אלעדיקו כתב:

התכוונתי שיטוס יחד עם אזרחים במטוס נוסעים רגיל, לא עצם המטוס עצמו

אז מה אתה רוצה מלבד לקרוא לפינדר פתטי ולהגן על ביבי?

לפני 8 דקות, אלעדיקו כתב:

נו, באמת.

השתכנעתי.

לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

אני זוכר את זה

אני לא מתווכח על הצורך או העלויות. שאל הבחור אם ראש הממשלה צריך לטוס במטוס רגיל, הגבתי שהוא עשה זאת עד עכשיו. 

הסתכלתי על הסרטון מתוך המטוס של ynet, ת'אמת? הייתי מעדיף (בתור עיתונאי או וואטאבר) כבר לטוס במטוס חכור עם מערכת אנטרטיימנט נורמלית וכאלה...

בכול אופן תמונת הפרופוגנדה של ביבס עלובה ומסכנה. אבל אין מה לעשות...

לפני 11 דקות, יובל .מ. כתב:

עזוב נו, כולה תמונה עם אייפון וכובע שהדפיס אצל "ההוא עם החולצות".

להביא כל פעם את הדברים האלה כדוגמות נראה מגוחך, באמת. זה גם מאוד קל להפסיד ככה את אלה שעדיין מתנדנדים

אמרתי לך כבר את דעתי בנושא, אלה שמתנדנדים ומושפעים מזה שמישהו קרא לתמונה פתטית או עלובה, לא באמת מתנדנדים.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 17 דקות, יובל .מ. כתב:

ה גם מאוד קל להפסיד ככה את אלה שעדיין מתנדנדים.

אני סתם יוזר אנונימי בפורום זניח, שמוציא פה את התסכול האישי שלי מהמצב.

אני לא מתמודד ולא קמפיינר ולא איש פרסום.

מי שעדיין מתנדנד בין ביבי למשהו שאינו ביבי, לא עושה זאת בגללי.

לפני 33 דקות, אלעדיקו כתב:

אתה לא פתטי? 

אני חי במדינה שזה ראש הממשלה שלה. כנראה שגם אני פתטי.

סבבוש?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...