Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 שעות, garicho כתב:

אני חושב שמה שקשה לך ול @David32 לקבל זה שיש סקאלה.

אני לא דובר של דוד, אבל מבחינתי זה בדיוק הפוך.

אני בדרך כלל זה שמסביר שדברים הם לא שחור לבן ויש הרבה אפור באמצע.

אני לא מתייחס למה שכתב ספציפית דובר צהל בהודעה הספציפית הזו. אני מדבר על המישור העקרוני.

אני מקשיב להודעות דובר צהל בדיוק כמו כולם. רק שזה בדרך כלל בטלוויזיה ולא בטלגרם. אותה הטלוויזיה שסלואורייד מחרים. 

אני גם בדרך כלל מאמין לו. רק שאני לא אומר לעצמי שדובר צהל תמיד אומר את האמת, כל האמת ורק את האמת ושאני מקבל ממנו עובדות בלבד ללא תיווך וללא סינון וללא פרשנות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

מגיעים כל מיני דיווחים על נסיונות של האמריקאים והסעודים להציג עסקה כלשהי, שתסיים את המלחמה. הפתרון ההגיוני הוא נורמליזציה והכרה של העולם הערבי, כולל סעודיה, בישראל, בתמורה להפסקת אש ומשהו שיראה כמו מדינה פלסטינאית במתכונת כלשהי. כמובן, אין לזה סיכוי בממשלה הנוכחית. אי אפשר יהיה להקים מאחזים ככה, ולא יבוא משיח וזה לא בסדר. ראיתי באחת מהכותרות שאיזה נסיך סעודי אמר שצריך להחליף את כל ההנהגה המקומית כאן - גם את הרשפ, גם את החמאס וגם את הממשלה בישראל. הלוואי.

בינתיים, אגב, גם ברמה המקומית, הליכוד ממשיכים למצב את עצמם כמפלגה דתית לאומנית. בת"א, מסתבר, הם יתמודדו בבחירות לעיריה ברשימה משותפת עם עוצמה יהודית. כנראה שמרגישים שם שלא עשו מספיק נזק ברמה הארצית, ורוצים לתרום קצת גם להרס העיר היחידה בישראל. מדהים.

• אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 44 דקות, פינדר כתב:

אני לא דובר של דוד, אבל מבחינתי זה בדיוק הפוך.

אני בדרך כלל זה שמסביר שדברים הם לא שחור לבן ויש הרבה אפור באמצע.

אני לא מתייחס למה שכתב ספציפית דובר צהל בהודעה הספציפית הזו. אני מדבר על המישור העקרוני.

אני מקשיב להודעות דובר צהל בדיוק כמו כולם. רק שזה בדרך כלל בטלוויזיה ולא בטלגרם. אותה הטלוויזיה שסלואורייד מחרים. 

אני גם בדרך כלל מאמין לו. רק שאני לא אומר לעצמי שדובר צהל תמיד אומר את האמת, כל האמת ורק את האמת ושאני מקבל ממנו עובדות בלבד ללא תיווך וללא סינון וללא פרשנות.

תן שם של כתב אחד שמביא לך עובדות נטו, בלי סינון ובלי פרשנות.

לפני 13 דקות, יבגניפ כתב:

מגיעים כל מיני דיווחים על נסיונות של האמריקאים והסעודים להציג עסקה כלשהי, שתסיים את המלחמה. הפתרון ההגיוני הוא נורמליזציה והכרה של העולם הערבי, כולל סעודיה, בישראל, בתמורה להפסקת אש ומשהו שיראה כמו מדינה פלסטינאית במתכונת כלשהי. כמובן, אין לזה סיכוי בממשלה הנוכחית. אי אפשר יהיה להקים מאחזים ככה, ולא יבוא משיח וזה לא בסדר. ראיתי באחת מהכותרות שאיזה נסיך סעודי אמר שצריך להחליף את כל ההנהגה המקומית כאן - גם את הרשפ, גם את החמאס וגם את הממשלה בישראל. הלוואי.

לא מחייב שזה טוב, להסכים למדינה פלשתינאית כרגע.

תהליכים נמדדים לאורך זמן, אם אחרי המלחמה ישר תקום מדינה פלשתינאית, בעוד 10 שנים ילמדו בהיסטוריה שחמאס הכניע את מדינת ישראל. זה רוח גבית לטרור האיסלאמי בארץ ובעולם, כי אם עשו את זה לישראל אפשר לעשות את זה גם לגרמניה ושוודיה.

VID_20240119_075142_794.mp4.mov

(לא דובר גרמנית אז לא יודע אז זה מה שאומר בוודאות, אבל זה העיקרון. יכול לחפש את הכתבה של צבי יחזקאלי אם זה משנה)

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם (נערך)
לפני 53 דקות, יבגניפ כתב:

העיר היחידה בישראל. מדהים.

תגיד, יש לך את זה ביותר מתנשא?!

או ששכחת איזו מילת תואר... 🙃 (איך שהוא אף פעם לא נתקלתי בחיפאי שמגן על העיר שלו, למשל, כמו קנדה, כל היום מתנצלים)

עריכה אחרונה על ידי hans
  • מצחיק 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 9 דקות, hans כתב:

או ששכחת איזו מילת תואר... 🙃 (איך שהוא אף פעם לא נתקלתי בחיפאי שמגן על העיר שלו, למשל, כמו קנדה, כל היום מתנצלים)

יבגני בחור טוב, אבל הוא בטראנס אנטי ימני-דתי-יהודי.

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

צה"ל הוכיח אמינות, אחריות ומוסריות ברמות שמעולם לא היו באיזהשהי מלחמה בהיסטוריה.

תמיד מצחיקים אותי משפטים ילדותיים נאיביים מהסוג הזה 😊

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

תהליכים נמדדים לאורך זמן, אם אחרי המלחמה ישר תקום מדינה פלשתינאית, בעוד 10 שנים ילמדו בהיסטוריה שחמאס הכניע את מדינת ישראל. זה רוח גבית לטרור האיסלאמי בארץ ובעולם, כי אם עשו את זה לישראל אפשר לעשות את זה גם לגרמניה ושוודיה.

כאשר אין לך חזון בסוף מנחיתים עליך הסכמים. בכל מקרה, לא חושב שבשום צורה תקום מדינה פלסטינית מיד לאחר המלחמה, זה יהיה תהליך של שנים רבות בכל מקרה שלא יהיה. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 1 דקה, Supertigre כתב:

כאשר אין לך חזון בסוף מנחיתים עליך הסכמים. בכל מקרה, לא חושב שבשום צורה תקום מדינה פלסטינית מיד לאחר המלחמה, זה יהיה תהליך של שנים רבות בכל מקרה שלא יהיה. 

אין לי בעיה עם הסכם, אבל הוא חייב להגיע אחרי ניצחון מוחלט. לא עצירה תמורת חטופים, לא תמורת נורמליזציה עם סעודיה. קודם כל השמדת חמאס ותליית סינוואר בכיכר.

משם תתקדם להסכם.

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 9 שעות, פינדר כתב:

אחלה דוגמה.

הבאתי:

1. סרטון ברור

2. דיווח ממקור שמאלני

3. אישור לעובדות ממקור ימני מובהק (כתבת לענייני יוש של ערוץ 14)

אתה נפנפת את עדות הכתבת בטענה שהיא מערוץ 14. והצעת איזשהו הסבר אלטרנטיבי שזה היה רק קצת יותר טוב, מהמקרה בו ליאור ראה תמונה של גברים מכים פעילת שמאל קשישה והציע הסבר שבו היא למעשה תוקפת אותם. 

הבאת סרטון שזה שהעלה אותו כתב שהוא צולם מחוץ לכפר x בלי שום הוכחה של מי הזיתים ואיפה זה נמצא ומה בכלל הולך שם.

כתבת של ערוץ 14 כתבה בתגובות שמאותו כפר x יצאו מחבלים שרצחו משפחה באיתמר, ונכנסו לישוב במסווה של מסיק. מה זה מוכיח, באמת אין לי מושג. על הדרך גם בוא נשווה את זה לסרטון אחר שמרביצים לזקנה כי הרי אין פה שום ספק בכלל.

באמת אחלה דוגמא...

לפני 9 שעות, David32 כתב:

או, שאתה מבין, שזה גוף שכול כולו נועד לפרופוגנדה, לא ספציפית נגד דובר צהל (שזה מה שחברינו פה שכבר חותך לי את הדרכון טוען), זה כאילו הייעוד שלו.  ולא חייב להעניש, תראה, "אתם" תענישו לבד (או ליתר דיוק תקראו לאנשים בוטים אירנים) על כול טענה שהיא נגד ישראל או לא מתיישרת עם "הופכים עליהם טובים אותם".

אז להאמין לו שכול מה שהוא אומר זה נכון והוא לא מציג תמונה חיובית בשבילך? אה

כלומר, אם מישהו לא מסכים איתך באיזה פורום אינטרנטי זה בעצם עונש. דעות שונות זה עונש. וואלה לא יודע מה עם אחרים פה אבל אני משתתף בדיונים כאלה סתם כשמשעמם לי. 

לפני 9 שעות, David32 כתב:

שניהם משקרים. ודובר צהל משקר. והחות'ים משקרים כשהם אומרים שארהב ואנגליה תקפו דיונות. זה התפקיד שלהם

כולם משקרים, כולם רמאים, כולם רוצים ברעתך, כולם חרא, הכל חרא, אין פיתרון.

MedicationsNotMixAlcohol-be75c06a558f4295b18b02226bccb1c5.jpg

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 51 דקות, hans כתב:

אין לי מה להתנשא, עברתי לפרבריה מזמן.

אבל אתה צודק. באיזורים מסוימים, חיפה וירושלים יכולות לתת פייט

לפני 43 דקות, יובל .מ. כתב:

יבגני בחור טוב, אבל הוא בטראנס אנטי ימני-דתי-יהודי.

לול. אנטי יהודי. מאמי, היהדות לא רשומה בטאבו על שם חבריך המשיחיים. למרות שגם בזה הם שכנעו אותך.

לפני שעה, יובל .מ. כתב:

.

תהליכים נמדדים לאורך זמן, אם אחרי המלחמה ישר תקום מדינה פלשתינאית, בעוד 10 שנים ילמדו בהיסטוריה שחמאס הכניע את מדינת ישראל. זה רוח גבית לטרור האיסלאמי בארץ ובעולם, כי אם עשו את זה לישראל 

בוודאי. זה יתפרש כהפסדה של ישראל. וזה גם די נכון אובייקטיבית גם בלי שתקום להם מדינה. הם טבחו בנו, הצליחו לערער את תחושת הבטחון האישי של כל אחד כמעט, ויצרו חרדה קיומית אצל חלקנו. 

אני גם לא י6דע, בכל מקרה, איך תראה מדינה פלסטינית שתקום. אבל די בטוח שזה יקרה בסוף בכל מקרה. ועדיף לנו שזה לפחות יבוא עם בונוס של נורמליזציה. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 31 דקות, יובל .מ. כתב:

אין לי בעיה עם הסכם, אבל הוא חייב להגיע אחרי ניצחון מוחלט. לא עצירה תמורת חטופים, לא תמורת נורמליזציה עם סעודיה. קודם כל השמדת חמאס ותליית סינוואר בכיכר.

משם תתקדם להסכם.

הפסדת ב7.10, היום זה מזעור נזקים.

שמעתי אתמול את יצחק בריק. לפי דבריו ניצחון מוחלט זאת מטרה לא מציאותית. כי רפיח זה מחנה פליטים הכי צפוף בעולם ויש שם קרוב ל-2 מיליון איש. כאשר בינם אלפי מחבלים ואף אחד לא ייתן לנו לבצע טבח כדי לחסל אותם. בין צפון ודרום עזה ישנם תעלות וחמאס מסתובב בהן חופשי חופשי. ישנם גם מלא תעלות בין רפיח ומצריים שדרכם זורמת אספקה לחמאס. לכן חייבים להגיד את האמת ולחפש פתרונות ריאליים.  

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

אין לי מה להתנשא, עברתי לפרבריה מזמן.

אבל אתה צודק. באיזורים מסוימים, חיפה וירושלים יכולות לתת פייט

לול. אנטי יהודי. מאמי, היהדות לא רשומה בטאבו על שם חבריך המשיחיים. למרות שגם בזה הם שכנעו אותך.

בוודאי. זה יתפרש כהפסדה של ישראל. וזה גם די נכון אובייקטיבית גם בלי שתקום להם מדינה. הם טבחו בנו, הצליחו לערער את תחושת הבטחון האישי של כל אחד כמעט, ויצרו חרדה קיומית אצל חלקנו. 

אני גם לא י6דע, בכל מקרה, איך תראה מדינה פלסטינית שתקום. אבל די בטוח שזה יקרה בסוף בכל מקרה. ועדיף לנו שזה לפחות יבוא עם בונוס של נורמליזציה. 

לא אמרתי שאתה אנטי יהודי, אמרתי שאתה בטראנס אנטי יהודי, זה שונה.

אתה מביע זעזוע מזה שמפלגה שקשורה לערכים יהודיים רוצה לרוץ בבחירות דמוקרטיות. אין יותר טראנס מזה.

אם נעצור עכשין זה הפסד, אם נעצור עוד חצי שנה כשהמצב יהיה שונה לא.

כמו כיפור, אם היינו מסכימים לעצור את המלחמה כשהסורים ברמת הגולן זה היה הפסד, אבל המשכנו עד שתותחי צהל הגיע לדמשק וכוחות שיריון חצו את התעלה.

אתם רוצים להפסיק באמצע ולהגיד "הפסדנו", אני לא.

פורסם

לפני 9 שעות, garicho כתב:

אני חושב שמה שקשה לך ול @David32 לקבל זה שיש סקאלה. אז אם נצא מנקודת הנחה שאין באמת גוף אובייקטיבי לחלוטין, צריך לשפוט לפי ההיסטוריה של הדיווחים וכמה מהם מתבררים כמדויקים יחסית, כמה כמסולפים יחסית וכמה שקרים גמורים. מבחינתי, אם ניקח את הגופים שהוזכרו פה, הסקאלה היא כזאת:

דובר צה״ל -> אוקראינה -> רוסיה -> ארגוני הטרור/פלסטינים.

אני לא יוצר דירוג, ובכלל לא באתי לדרג. הנקודה שעלתה פה היא שדובר צהל זה גוף שמפרסם מידע מהימן ואובייקטיבי לחלוטין (" עובדות נטו בלי תעמולה ופרשנויות של מומחויים." . זאת טענה שאינה נכונה, מעצם העובדה שדובר של צבא/משרד ביטחון באשר הוא - הוא תעמולה. בעיניין הזה אין לי עיניין בסקאלה, כי העובדה היא שהוא לא בקצה ה "לא תעמולתי". זה הכול.

אם אנחנו יוצאים משירשור בנושא הזה ספציפי, כן, כנראה שאאמין יותר לדו"צ ולא למשקפופר של רוסיה (או סולוביוב) בעיניין הזה כן יש סקאלה, אם כי אני פחות בטוח בה ממך.

לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

חוץ מזה להשוות את דובר צה"ל לצבאות כמו אוקראינה ורוסיה זה בדיחה עצובה.

אני מבין שהשוואת עיקרון ממש מפריעה לכם ונפגעתם. אני לא יודע מה אפשר לעשות עם זה.

לא חושב שצריך לרוץ לקצה של שלילת אזרחות

לדעתך צריך לרוץ לאיזשהו מקום בעקבות אמירה של "דובר צהל הוא גוף תעמולתי"? מוזר.

ככה להיות ילדת אימו אנטי ממסדית זה לא מגניב.

אין עיניין של מגניבות. אני מתפלא שזה בכלל מגיע לזה. או שזה נחשב כמשהו קיצוני. אסביר עוד פעם - מסתכלים מהצד על רוסיה אוקראינה - מקבלים תמונה איך שני הצדדים שקרנים וכולכם מסכימים. מסתכלים עכשיו על ישראל-חמאס ורק חמאס שקרן.... לא קצת מוזר?

אני צריך להאמין לדו"צ אוטומטית כי הוא בצד שלי ומספר לי דברים נעימים שאני רוצה לשמוע?

והעובדה שאני מציינת את זה הופכת אותי לילדת אימו אנטי ממסדית או מישהו שרוצה להתאבד כי הכול חרא?

באמא שלכם.

ויובל. אתה. *אתה* דיברת פה על הפצצת דיונות מספר פעמים - זה אומר שהיית ביקורתי כלפי דו"צ ושאר החברים. ועכשיו אתה מאמין על בליינד. 

תן שם של כתב אחד שמביא לך עובדות נטו, בלי סינון ובלי פרשנות.

אין, זה הקטע, בגלל זה אם מעניין אותך להבין מה באמת המצב, צריך להתפלש בבוץ של שני הצדדים. נגיד במקרה של המלחמה הזאת, כן צפיתי בסרטונים של החמאס והחיזבאללה. של החמאס רואים שאומנם הם פוגעים בנו, אבל גם הפרופוגנדה שלהם לא מראה את מה שהם טוענים (למשל השמדות רק"מ במימדים הזויים). חיזבאללה לעומת זאת... ובמשך המון זמן ניפנפו את זה כאילו לא יותר מדי קורא.

שוב, בקטע הזה זה כמו רוסיה-אוקראינה. תשב תשמע/תסתכל על סרטונים רק מהצד המערבי (האוקראיני) ונראה לך שהרוסים סתם מושמדים. תסתכל על סרטונים רוסים, תראה שגם הם עושים משהו. 

לפני כשעה, SlowRide כתב:

כלומר, אם מישהו לא מסכים איתך באיזה פורום אינטרנטי זה בעצם עונש. דעות שונות זה עונש. וואלה לא יודע מה עם אחרים פה אבל אני משתתף בדיונים כאלה סתם כשמשעמם לי. 

לא, לא מדבר על הפורום הזה. לך אבל תמצא בטוויטר כול מיני אנשים שלא מתיישרים עם הקו של "מנצחים" ואפילו רושם "חיילי צהל אוכלים אותה" ותראה איך מענישים אותו בקריאות בוט איראני וחסימות. זאת הנקודה של העונש.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

כולם משקרים, כולם רמאים, כולם רוצים ברעתך, כולם חרא, הכל חרא, אין פיתרון.

מצחיק שאתה כותב את זה כי זה בדיוק מראה את הסיבה שבגלל אתה כול הזמן נכנס למגננה של להאמין לטוב אחרת "הכול חרא". זאת לא הפעם הראשונה שאתה כותב את זה.

כן, כולם משקרים. מה הבעיה לקבל את זה? למה אתה הולך לקיצון?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 22 דקות, David32 כתב:

ויובל. אתה. *אתה* דיברת פה על הפצצת דיונות מספר פעמים - זה אומר שהיית ביקורתי כלפי דו"צ ושאר החברים. ועכשיו אתה מאמין על בליינד. 

רשמתי על זה בעמוד קודם:
"אני יכול להסכים שהדיווחים יכולים להישמע מפוצצים, אתר ייצור נשק יכול להיות גם מנהרת ענק בגודל פתח תקווה וגם חממה עם 2 מקדחות ומחרטה, אבל עובדתית זה מה שבוצע."

הפצצת דיונות היה ביטוי לתקיפה של עמדת חמאס על הגבול אחרי שהודיעו שמפציצים ופינו אותה. אז דובר צה"ל לא שיקר, היום דובר צה"ל לא משקר. אפשר להסכים שהניסוח מטעה, אבל עובדתית הפציצו עמדה של חמאס. מה שפינדר טען היה שערוץ 8200, שמביא את הדיווח של דובר צה"ל מילה במילה הוא ערוץ עם אג'נדה, אז אם ערוץ 12 יביאו את הנאום של נסראללה מילה במילה, הם תומכי חמאס וחיזבאללה?

יש הבדל מאוד גדול בין להיות ביקורתי לבין להגיד "דובר צה"ל זה תעמולה של מדינת ישראל".

לפני 24 דקות, David32 כתב:

לא, לא מדבר על הפורום הזה. לך אבל תמצא בטוויטר כול מיני אנשים שלא מתיישרים עם הקו של "מנצחים" ואפילו רושם "חיילי צהל אוכלים אותה" ותראה איך מענישים אותו בקריאות בוט איראני וחסימות. זאת הנקודה של העונש.

טוויטר זה זבל.

לפני 24 דקות, David32 כתב:

אין, זה הקטע, בגלל זה אם מעניין אותך להבין מה באמת המצב, צריך להתפלש בבוץ של שני הצדדים. נגיד במקרה של המלחמה הזאת, כן צפיתי בסרטונים של החמאס והחיזבאללה. של החמאס רואים שאומנם הם פוגעים בנו, אבל גם הפרופוגנדה שלהם לא מראה את מה שהם טוענים (למשל השמדות רק"מ במימדים הזויים). חיזבאללה לעומת זאת... ובמשך המון זמן ניפנפו את זה כאילו לא יותר מדי קורא.

זה מה שאני מנסה להסביר לפינדר. הוא טוען שהעיתונאים "שלי" הם לא ישרים, בזמן שהוא מתעקש שהוא עוקב רק אחרי נייטרלים. מאכילים אותו שטויות והוא חושב שהוא גאון.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 30 דקות, David32 כתב:

לא, לא מדבר על הפורום הזה. לך אבל תמצא בטוויטר כול מיני אנשים שלא מתיישרים עם הקו של "מנצחים" ואפילו רושם "חיילי צהל אוכלים אותה" ותראה איך מענישים אותו בקריאות בוט איראני וחסימות. זאת הנקודה של העונש

להחסם בטוויטר ע"י מישהו זה לא עונש.

לפני 40 דקות, David32 כתב:

כולם משקרים. מה הבעיה לקבל את זה? למה אתה הולך לקיצון?

ללכת לקיצון זה להאמין שכולם משקרים לך, ומענישים אותך בחסימה בטוויטר כשאתה מנסה להפיץ את האמת. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...