Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפייסבוק אצלי חברים משתפים עשרות פוסטים על נעדרים מהמסיבה שעדיין לא נמצאו. תחושת חוסר אונים מטורפת. 

• מבאס 1

2018 Mazda 3 2.0 Hatchback Premium.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, avi 1234 כתב:

מי שפמפם בתקשורת שהצבא לא יהיה ערוך בעקבות הרפורמה שלא יתפלא שהאוייבים שלנו ניצלו זאת

הם ניצלו את השסע בחברה

הם ניצלו את החרבת הצבא

הם ניצלו אלופים לשעבר שאומרים שהם יפסיקו להגן על המדינה

הפמפום בתקשורת, ונניח שהיה כזה, לא משפיע על כשירות הצבא, מקסימום על דעת הקהל.

אלופים לשעבר לא צריכים להגן על כלום, הם לשעבר.

אני מתנצל מראש על המשפט הבא כי הוא מכה מתחת לחגורה ובימים כאלה אין לזה מקום, אבל עד שלא תבין את זה, עד שלא תבין את הסיבות לשסע בחברה - אתה האויב.

נתתי לעצמי התראה ואני מרחיק את עצמי מהשרשור הזה לשלושה ימים.

עריכה אחרונה על ידי stx
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 13 דקות, avi 1234 כתב:

אז זה היה קורה באיוש...

פחות גרוע?!

רק תינוקות מהקיבוצים זה מזעזע?!

אם הדרג המדיני לא היה מאפשר למשיחסטים באיו"ש לעשות סוכה בחווארה וטיולים מול ישובים ערביים, אז היה מספיק כוחות לאבטח גם את איו"ש וגם את עוטף עזה.

• אהבתי 2
פורסם

אני מקווה שעכשיו כולם יפנימו שחייב משמר לאומי ומהרררר. 

זה שיש שר לבט"פ שלא מקובל על חלק מהציבור לא אןמר שצריך לפסול כל דבר שבסמכותו. 

והמשמר הלאומי זה רעיון של בנט בכלל.

אצלנו (קרית גת) תושבים חמושים מנסים להתארגן בווטצאפ אבל זה לא רציני בלי ארגון ברמת מדינה. וגם לא חוקי העיריה הוציאה הודעה שזה לא בסמכותה.

לסמוך על המשטרה זה רעיון אוילי אין להם כ"א לאירועים בשגרה. 

ו1000 תושבים חמושים בעיר כמו שלנו - שאני מניח שיש מהם לא מעט לוחמים שלא בשירות מילואים פעיל. שיפעלו תחת פיקוד מסודר ולא כמו מילציה. 

יכולים להיות שובר שיוויון באירועים כאלו.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 1 דקה, Uri-G כתב:

אם הדרג המדיני לא היה מאפשר למשיחסטים באיו"ש לעשות סוכה בחווארה וטיולים מול ישובים ערביים, אז היה מספיק כוחות לאבטח גם את איו"ש וגם את עוטף עזה.

אם הדרג המדיני לא היה מאפשר לגור סמוך לגדר בדרום אז היה מספיק כוחות לאבטח את אופקים

דיי בחייאת לשטויות האלה

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 2
פורסם
לפני 4 דקות, Uri-G כתב:

עזוב אם זה חכם או לא להקים סוכה בחווארה.

שכחת מהטריגרים לכך?

המצב (גם) באיו"ש על הפנים.

פורסם
לפני 2 דקות, avi 1234 כתב:

אם הדרג המדיני לא היה מאפשר לגור סמוך לגדר בדרום אז היה מספיק כוחות לאבטח את אופקים

דיי בחייאת לשטויות האלה

אתה משווה לגור על הגדר מלדרוש מהצבא לאבטח סוכה בכפר ערבי?! כל זה בזמן שאתה מבצע מהפכה משפטית וראשי הביטחון מזהירים אותך שזה טריגר לאוייבים לתקיפה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 44 דקות, EliC25 כתב:

נמצאו עוד קבוצה של כמה עשרות צעירים מהמסיבה. מחזיק אצבעות לבשורות טובות.

עדכון - אלו לא נעדרים מהמסיבה

פורסם
לפני 6 דקות, avi 1234 כתב:

דיי בחייאת לשטויות האלה

זו הסימטריה שלך?
תשמע אתה פשוט א****ט אין מילה אחרת. 

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 3 דקות, yd b-4 כתב:

עזוב אם זה חכם או לא להקים סוכה בחווארה.

שכחת מהטריגרים לכך?

המצב (גם) באיו"ש על הפנים.

המצב באיו"ש על הפנים כי הממשלה מחלישה את באופן סיסטמטי את ארגוני הבטחון הפלסטינים למרות שהם עזרו לנו.

באותו זמן היא מתגמלת את חמאס במזוודות כסף על כל תקיפה שלו או כפי שאמר סמוטריץ' פעם, הרשות היא נטל והחמאס הוא נכס.

מתי שהוא היו צריכים להבין בגדה מאיזה צד משתין הדג.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 6 דקות, laviil כתב:

ומי גרם לשסע הזה? מי המשיך בכל הכח קדימה?

למרות כל  האזהרות,

הוא אמר שהוא רוצה? כמה הפייק תקוע בכם? הוא אמר שאמרו לו שהוא יהיה ראש ממשלה כשיהיו גופות בירקון.

כל האלופים האלו כבר מזמן בשטח, יאיר גולן אפשר לקרוא לו הנביא מבחינתי, מזמן בשטח. ראית את סוכות/סמוטריץ'? מישהו?

איזה קיבעון מחשבתי יש לי?

אתה בכלל מכיר אותי?
מי שמתועב הוא זה שמהבוקר כבר מפמפם בלי הפסקה שיש בוגדים מבפנים.

כמובן כדי לנסות להסית את האשמה הרחק ממנו. תראה מי מעלה את הסרטונים האלו, אנשים שהפרופיל שלהם מלא בתמיכה ברפורמה.

איך אתם אומרים ברוטר? רואים לכם. האסון הזה על הצד הימני-משיחי. וכמה שתנסו להסית לא יעזור. התמונות של סוכות מלא בעצמו מאושר עד הגג בחווארה מראה את האפסיות של המגזר המשיחי. אתם כאלו גיבורים כשכל כוחות החי"ר אתכם. בואו נוציא אותם. שיהיה בהצלחה. נראה איפה האלוהים שלכם.

אין מה להסביר לכם

כנראה המצב אבוד

מה עובר לנסראללה בראש שהוא שומע את מפקדי צהל לשעבר וטייסים בהווה ?!

אם זאת התגובה שלכם לכמה חוקים

אז המדינה לא ראויה לנו

• רעיון גרוע 3
  • משעמם 2
פורסם

למה עדיין ממשלה הזו מתפקדת? למה אנשים לא מתפטרים? לא ראיתי את גיבור בן גביר או סמוטריץ בכלל מגיבים?  אתם מבינים שאף אחד לא יילך הביתה ולא ייקח אחריות ואולי איך שהוא בנס ישתיקו את זה . אנו בתחת עמוק בתחת ואין מי שיציל אותנו. מקווה שארהב תזרים לפה כוחות כי ברור שחיזבאלה הולך לזיין לנו תתחת

• אהבתי 1

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
לפני 15 דקות, avi 1234 כתב:

דיי בחייאת לשטויות האלה

צודק. למה אתה פה אבל? לך תקים מאחז בירדן. שתי גדות וזה. בהצלחה.

Just now, avi 1234 כתב:

אם זאת התגובה שלכם לכמה חוקים

נסה אולי פעם להבין שלא רק לדתיים מהגבעות יש ערכים שחשובים להם.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 17 דקות, yd b-4 כתב:

אני מקווה שעכשיו כולם יפנימו שחייב משמר לאומי ומהרררר. 

זה שיש שר לבט"פ שלא מקובל על חלק מהציבור לא אןמר שצריך לפסול כל דבר שבסמכותו. 

והמשמר הלאומי זה רעיון של בנט בכלל.

אצלנו (קרית גת) תושבים חמושים מנסים להתארגן בווטצאפ אבל זה לא רציני בלי ארגון ברמת מדינה. וגם לא חוקי העיריה הוציאה הודעה שזה לא בסמכותה.

לסמוך על המשטרה זה רעיון אוילי אין להם כ"א לאירועים בשגרה. 

ו1000 תושבים חמושים בעיר כמו שלנו - שאני מניח שיש מהם לא מעט לוחמים שלא בשירות מילואים פעיל. שיפעלו תחת פיקוד מסודר ולא כמו מילציה. 

יכולים להיות שובר שיוויון באירועים כאלו.

שר 0 שלא שירת בצבא דקה, שלוקח נשק מאזרחים שמפקידים נגדו, לא יכול להתלונן על חוסן לאומי ומשמר אזרחי. יקים משמר ואז מישהו יגיד לו שהוא 0 אז יעוף מהמשמר?

בלי קשר, הייתי מרגיש טוב יותר אם היה לי נשק עכשיו, אין לי באמת סיכוי להשיג. 

אוהד חמו ציין עובדה, בכל האינתיפדיה השנייה היינו באלף הרוגים, עכשיו אנחנו בחצי הדרך לשם ועוד לא סיימנו לספור 😔

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...