Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

לוין ורוטמן הכינו מראש תוכנית קיצונית, שכוללת גם פסקת התגברות ב61, גם רוב בועדה למינוי שופטים וגם דרישה לרוב בלתי הגיוני לפסילת חוקים בביהמש.

כל אחד מהמרכיבים האלו בפני עצמו מספיק כדי להפוך את הממשלה ל״בלתי מנוצחת״, אז למה הכניסו את כולם ביחד?

תחושה שלי שהמטרה היתה להכניס הרבה עיזים, כדי בסוף להגיע ל״פשרה״ שהיא עדיין מספיק קיצונית.

רק שהם הלכו רחוק מדי ולא צפו את גודל המחאה והאופוזיציה טרפה את הקלפים כשלא רצה למו״מ איתם.

עכשיו הם לכאורה מתחילים להתגמש ולהסכים לפשרה, שכאמור תשאיר את הממשלה עם הרבה מדי כח.

ועם בית משפט שלקח סמכות לא לו, והלכה למעשה הפך הריבון וביכולתו לפסול כל חוק אשר נחקק בכנסת ?

חוק עובר בכנסת ברוב של מעט יותר מ 50% , מדוע החלטות חשבות בבית המשפט לא יתקבלו ברוב שופטי העליון כלומר מינימום 8 ?

מדוע מועמדים למשפט עוברים סינון בועדת השנים ללא כל פרוטוקול מלווה ובמחשכים ? , אחלה שקיפות ...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, פינדר כתב:

ואחרי זה אתה מתפלא למה לא מתייחסים אליך ברצינות.

מי לא מתייחס ברצינות?   חבורה של אנשים שאני לא מכיר באיזה פורום אקראי?   באמת צריך לעשות חשבון נפש.

ולעצם העניין - זה לא אתה שמעלה פה כל עוולה קטנה שמתרחשת לכל שמאלן אקראי?

מה במה שהעלתי לא רציני?   דווקא חשבתי שתגנה את הפרחחים שמציקים לו באמצע הרחוב.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 21 דקות, יבגניפ כתב:

לא מדובר בפרופיל פיקטיבי.

זה דווקא פחות מרגש אותי. זה קצת מה שיובל וגדי עושים פה.

הצצה זריזה בפרופיל שלו, מראה שמדובר במישהו בלי הרבה קשר למציאות.

כמו מתנגדי חיסונים שאתה מציץ לפרופיל שלהם ומגלה שהם מאמינים בכל קונספירציה שקיימת ביקום.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 4 דקות, CX25GTI כתב:

ועם בית משפט שלקח סמכות לא לו, והלכה למעשה הפך הריבון וביכולתו לפסול כל חוק אשר נחקק בכנסת ?

חוק עובר בכנסת ברוב של מעט יותר מ 50% , מדוע החלטות חשבות בבית המשפט לא יתקבלו ברוב שופטי העליון כלומר מינימום 8 ?

מדוע מועמדים למשפט עוברים סינון בועדת השנים ללא כל פרוטוקול מלווה ובמחשכים ? , אחלה שקיפות ...

תקרא את החוק ותחליט אם לקח סמכויות או שניתנו לו.

כמו שכל חוק עובר ברוב יחסי ולא ברוב מוחלט ככה גם כל החלטה של בית משפט מתקבלת ברוב חברי ההרכב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 3 דקות, gadik6 כתב:

זה לא אתה שמעלה פה כל עוולה קטנה שמתרחשת לכל שמאלן אקראי?

אני?

איפה עשיתי אתה זה?

לפני 4 דקות, CX25GTI כתב:

הוא פסל עד היום, 22 חוקים. ב30 שנה.

אני חושב שעל רוב של 8 שופטים יש הסכמה. לוין ורוטמן רוצים 12-15.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

כמו שכל חוק עובר ברוב יחסי ולא ברוב מוחלט ככה גם כל החלטה של בית משפט מתקבלת ברוב חברי ההרכב.

רוב יחסי יכול להיות גם 2 כנגד 1...

לפני 3 דקות, פינדר כתב:

אני?

איפה עשיתי אתה זה?

הוא פסל עד היום, 22 חוקים. ב30 שנה.

אני חושב שעל רוב של 8 שופטים יש הסכמה. לוין ורוטמן רוצים 12-15.

לוין ורוטמן יכולים לרצות , לכן נדרש מו"מ , אבל נראה שלפיד התחפש השנה לזאן דארק , וכמובן שוכח שהוא באופוזציה ומעמיד תנאים כאלו הוא זה שמנהל את העסק.

פורסם
לפני 1 דקה, CX25GTI כתב:

רוב יחסי יכול להיות גם 2 כנגד 1...

נכון. גם בהיברת חוק.

רק שעל חוק אי אפשר לערער ועל פסק דין כן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

מציע לך לראות את הסידרה על בגצ בערוץ 11 , חלק לא קטן מהמעורבים אז בהליך החקיקה טוענים שהוטעו ויש כאלה שיגידו במתכוון.

לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

נכון. גם בהיברת חוק.

רק שעל חוק אי אפשר לערער ועל פסק דין כן.

לא רק שניתן , אלא זו בדיוק הבעיה , כוח שאינו מרוסן , ואין הגדרת סמכות מה תחומי האחריות והמגבלות על בגצ.

22 חוקים שנפסלו על ידי בג"ץ - המכון הישראלי לדמוקרטיה (idi.org.il)

פורסם
לפני 21 דקות, flytomars כתב:

לא הבנתי - ברור שזו בדיחה, לא?

או שזה ברור לכולם חוץ מלזה ששלח?

זה מם שיצא כפרודיה על פוסטים כאילו אמיתיים שהיו עם איזו "טייסת" (סתם צילום מטיקטוק). ופוסטים כאלה אשכרה רצו אצלי בפיד אצל חברים מצביעי ליכוד.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

מהיכרותי את הנשמות הפועלות בכנסת שלנו אם בג"צ ביטל רק 22 חוקים ב-30 שנה אין צורך בשום רפורמה והוא ממש ממש לא אקטיביסט כפי שצועקים.

לפני 16 דקות, CX25GTI כתב:

לוין ורוטמן יכולים לרצות , לכן נדרש מו"מ , אבל נראה שלפיד התחפש השנה לזאן דארק , וכמובן שוכח שהוא באופוזציה ומעמיד תנאים כאלו הוא זה שמנהל את העסק.

אתה מאשים את הנאנסת.
תעצור רגע ותענה למה הם הציעו את מה שהציעו. אם תגיד זה בסיס למשא ומתן אז אין לנו על מה לדון כי זו טענה מטומטמת (מחילה אם זה נשמע מתנשא).
המטרה שלהם היא לא משא ומתן ולא שיפור מערכת המשפט. המטרה שלהם היא שינוי שיטת המשטר.
מול מטרה כזו אין מה לנהל משא ומתן, ועם כל הכבוד גם משא ומתן בעניינים כבדים כאלה זה לא משהו שמנהלים בלוח זמנים דחוק, זה תהליך שצריך להקדיש לו שנה-שנתיים ולנסות להבין עד כמה שניתן את כל המשמעויות. גם אחרי זה כדאי לעשות אותו בשלבים ולאורך זמן.

בוא נראה מה עומד על המאזניים:
במצב הקיים בג"צ עלול לבטל חוק/מינוי של הממשלה אם כי עד עכשיו הוא עשה זאת לעיתים נדירות.
בתוכנית שהם מציעים יש סיכוי גבוה מאוד (תבדוק מי נמצא בממשלה ומה הדעות שלו) שנהפוך לדיקטטורה עם כפיה דתית.

משני המצבים האלה אני מעדיף להשאר בראשון, ואם אני כבר מוכן לשנות את המצב אין שום סיכוי שאני עושה את זה בלוח זמנים דחוק ובבת אחת.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
לפני 30 דקות, CX25GTI כתב:

לוין ורוטמן יכולים לרצות , לכן נדרש מו"מ

אז אתה טוען שהם העלו בכוונה תוכנית גרועה ובגלל שלפיד לא מנהל איתם מו״מ, אין להם ברירה אלא להעביר את התוכנית הגרועה?

אתה מבין איך זה נשמע?

זה כמו מישהו שמפרסם דייהו נובירה ב20 אלף מעל המחירון ואז מאשים את הקונים שלא מגיעים לנהל איתו מו״מ, שבגללם הוא הוא נוסע ברכב גרוע.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 1 דקה, פינדר כתב:

אז אתה טוען שהם העלו בכוונה תוכנית גרועה ובגלל שלפיד לא מנהל איתם מו״מ, אין להם ברירה אלא להעביר את התוכנית הגרועה?

לא רק הוא טוען את זה, זאת טענה שחוזרת כבר כמה שבועות מהליכוד ותומכיו. וכן, זה נשמע בדיוק כך. 

• רעיון טוב! 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 40 דקות, CX25GTI כתב:

ועם בית משפט שלקח סמכות לא לו, והלכה למעשה הפך הריבון וביכולתו לפסול כל חוק אשר נחקק בכנסת

כי החוק עומד בסתירה לאותם חוקי יסוד שהכנסת עצמה חוקקה.

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם (נערך)

לפני 1 דקה, RK כתב:

לא רק הוא טוען את זה, זאת טענה שחוזרת כבר כמה שבועות מהליכוד ותומכיו. וכן, זה נשמע בדיוק כך.

כן, אני שומע את זה גם מחברים בעבודה...

לא מובן ההגיון פה.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 46 דקות, flytomars כתב:

או שזה ברור לכולם חוץ מלזה ששלח?

אני די בטוח שזה לא ברור לו לפי פוסטים אחרים שלו

• רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...