Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 דקות, gadik6 כתב:

אם כל ויכוח אתכם מתחיל בסילוף עובדות או אמירות, בין אם זה בכוונה או בתום לב, אז על מה אפשר לדבר.

אין דבר יותר מעצבן מסילוף עובדות, אני מסכים איתך לגמרי...

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

לוין ורוטמן הכינו מראש תוכנית קיצונית, שכוללת גם פסקת התגברות ב61, גם רוב בועדה למינוי שופטים וגם דרישה לרוב בלתי הגיוני לפסילת חוקים בביהמש.

כל אחד מהמרכיבים האלו בפני עצמו מספיק כדי להפוך את הממשלה ל״בלתי מנוצחת״, אז למה הכניסו את כולם ביחד?

תחושה שלי שהמטרה היתה להכניס הרבה עיזים, כדי בסוף להגיע ל״פשרה״ שהיא עדיין מספיק קיצונית.

רק שהם הלכו רחוק מדי ולא צפו את גודל המחאה והאופוזיציה טרפה את הקלפים כשלא רצה למו״מ איתם.

עכשיו הם לכאורה מתחילים להתגמש ולהסכים לפשרה, שכאמור תשאיר את הממשלה עם הרבה מדי כח.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 22 דקות, gadik6 כתב:

באמת, אמרתי שלא קראתי אותה?

כמדומני, אמרתי שלא התעמקתי, וגם הסברתי מה כוונתי.

אם כל ויכוח אתכם מתחיל בסילוף עובדות או אמירות, בין אם זה בכוונה או בתום לב, אז על מה אפשר לדבר.

אז אתה אומר קניתיו אך טרם הספיקותי לעיין בו אבל אנחנו מסלפים. אתה רציני?

כשאתה בא לנהל דיון על משהו או שתתעמק בו או שלא תנהל דיון על מה שאין לך יותר ממושג קלוש מה יש בו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, gadik6 כתב:

כמובן. ברגע שאתם נתקלים במישהו שיכול לנהל מולכם דיון, עם טענות ונימוקים, ולא לצעוק רק "ביבי ביבי", אז אתם מתחילים להיטפל לשטויות או לחלקי הודעה, העיקר לא להתייחס למהות ההודעה או לטענות ענייניות.

מי ישמע כל הדיון פה הוא דיון ברמה אקדמית, שאתם נתפסים לכל שטות.

איזה דיון? על טחורים? או טונוס של התעלה האנאלית?

לפני שעתיים, gadik6 כתב:

אולי בגלל זה אתם כל כך פוחדים מאנשים דוגמת רוטמן, כי הם לא מתאימים לסטיגמה/תבנית של הביביסט העילג, הברברי והלא משכיל, וזה לא מתיישב לכם עם השקפת עולמכם שהשמאל שלכם הוא החכם והנאור, ואילו הימין הוא אוסף של בורים.

תלמד קודם מה זה ימין ושמאל. כמו שאמרה לפני מספר ימים לימור לבנת (והיא לא cup of tea שלי) ליקוד היה פעם מפלגה ימנית, ליברלית, ממלכתית וזה לא מה שהוא היום.

פורסם
לפני 33 דקות, mikyl כתב:

תלמד קודם מה זה ימין ושמאל. כמו שאמרה לפני מספר ימים לימור לבנת (והיא לא cup of tea שלי) ליקוד היה פעם מפלגה ימנית, ליברלית, ממלכתית וזה לא מה שהוא היום.

החטא מס' 1 של ביבי וחברות מלחכי הפנכה שלו הוא שבחבירותו לחרדים הוא לקח מאנשים כמוני, שדוגמלים בימין-מרכז מדיני וימין כלכלי, את המפלגה שהם אמורים להצביע לה כמעט על אוטומט.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 6 דקות, RK כתב:

החטא מס' 1 של ביבי וחברות מלחכי הפנכה שלו הוא שבחבירותו לחרדים הוא לקח מאנשים כמוני, שדוגמלים בימין-מרכז מדיני וימין כלכלי, את המפלגה שהם אמורים להצביע לה כמעט על אוטומט.

זה בסדר יש מספיק שמצביעים למפלגה הזו על אוטומט בלי הכמעט

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

למי שלא עוקב, הדמון החדש של השופרות הוא לא אחר מאשר אהוד ברק.

זורקים באויר סיפורים על מעורבות של ה CIA במימון ההפגנות וקונספירציות שרק חייזרים עוד לא מעורבים בהן.

אראל סגל נמצא באיזה סוג של טנטרום, על סף אובדן קשר עם המציאות.

הבעיה שיש מספיק אנשים שבולעים את המעשיות האלו.

image.thumb.png.acd992e3181340f27553f561ca5cc34e.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

--

זו דווקא דוגמה שגדי ויובל יאהבו, על הרדידות של התקשרות.

כתבה בכלכליסט על קרן של הפניקס, שעוצרת משיכת כספים, כשהכותב מכניס מילים כמו פאניקה וחשש מהפיכה משטרית.

רק שמדובר בקרן שמשקיעה בהלוואות P2P באמריקה..

לפחות הבינו את הטעות ושינו את הנוסח.

כרגיל, מחפשים איך להוציא כותרות. לא מתרגש מזה.

שיצטרפו לחברים מתוכנית חסכון שאמורים להראות איך לחסוך ולהשקיע אבל במקום מעלים כתבות ממומנות על סופגניות וקוראסונים. ר

פורסם

חנוך דב מילביצקי זוכה לכבוד הראוי ללוחם בדובדבן - "אפס", "בושה" ועוד, וכל זה כששטופי המוח שצועקים עליו מגלגלים עגלה עם התינוק של אחד מהם.

לפני שעתיים, Night Driver כתב:

אז אתה אומר קניתיו אך טרם הספיקותי לעיין בו אבל אנחנו מסלפים. אתה רציני?

כשאתה בא לנהל דיון על משהו או שתתעמק בו או שלא תנהל דיון על מה שאין לך יותר ממושג קלוש מה יש בו.

קודם אתה משקר שאמרתי שלא קראתי, אחרי זה אתה מנסה לצאת מזה עם איזה טיעון שחוק שכבר התייחסתי אליו.

אני מאמין ש"התעמקתי" לא פחות ממך או משאר המתעמקים פה. ההבדל הוא, שכמו שציינתי כבר, מבחינתי להתעמק אומר להקדיש כמה שבועות טובים ללימוד הנושא ולא על סמך קריאה של כמה כתבות וצפייה בכמה ראיונות תוך כדי עבודה.

לא, זה לא אומר שאי אפשר להגיב או לדון בזה ולחוות בדעתך, זה רק אומר שכולם פה בסופו של דבר טוחנים אוויר (ואין עם זה שום בעיה).

פורסם (נערך)

ובכן.. אין לי מילים יותר.. אבל כן, בגלל זה אנחנו מפסידים.

עריכה, כי זה מרגיש לי חשוב מספיק: הפוסט אמיתי. לא מדובר בפרופיל פיקטיבי.

333967343_560628772708811_30119070649754

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • מצחיק 10
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 13 דקות, יבגניפ כתב:

הוא לא התעמק בקורות החיים אבל הוא יודע מספיק שהוא טייס.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 45 דקות, gadik6 כתב:

חנוך דב מילביצקי זוכה לכבוד הראוי ללוחם בדובדבן - "אפס", "בושה" ועוד, וכל זה כששטופי המוח שצועקים עליו מגלגלים עגלה עם התינוק של אחד מהם

ואחרי זה אתה מתפלא למה לא מתייחסים אליך ברצינות.

שאלתי אותך שאלה פשוטה על הסרטונים שראית.

הייתי שמח לקבל תשובה.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 16 דקות, יבגניפ כתב:

לא הבנתי - ברור שזו בדיחה, לא?

או שזה ברור לכולם חוץ מלזה ששלח?

• תוכן חדש...