Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן בוודאי, הנזק יבוא מכיוון אחר. יובל, אם אתה קורא - *זו* הסיבה שבגללה אנשים לא רוצים לעשות מילואים יותר או לשלם מיסים או בכלליות לתרום פה משהו

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

יש קישור להקלטה שהוא אומר את זה? כי ממה שאני רואה עכשיו הוא טוען שדבריו סולפו והוא כמובן מתנגד ללקיחת החוק לידיים.

כן. באתר גלצ בתוכנית של ספי וירין. שמעתי אותו ושומדבר ממה שהוא אמר לא סולף.

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אם יש משהו אחד שאפשר להגיד בוודאות אחרי אתמול זה שצה"ל, משטרה, שב"כ ומוסד ימשיכו לתפקד עצמאית ולא משנה מי יהיה בשלטון.

חכה.

עם חילופי גברא והעדר פיקוח שיפוטי, מי יודע מה יהיה עוד חמש שנים?

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

עבודה יפה שלהם עם הסיוע לפלסטינאים שהותקפו אתמול.

שמע דיווחים מהשטח של כתבי גל״צ. לקח המון זמן עד שהבינו את האירוע בצד שלנו.

לפני 13 דקות, יבגניפ כתב:

חברות הייטק, יזמים, בנקאים דיברו לאחרונה על החשש מהשפעת המהפכה הדתית על כלכלת ישראל. חלקם התחילו להוציא כסף.

התחילו?!

הנציגויות של הבנקים הזרים לא עומדות בקצב.

• אהבתי 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

כן בוודאי, הנזק יבוא מכיוון אחר. יובל, אם אתה קורא - *זו* הסיבה שבגללה אנשים לא רוצים לעשות מילואים יותר או לשלם מיסים או בכלליות לתרום פה משהו

אין לי כבר איך להגן על הממשלה הזאת.

קיבלו הזדמנות לימין על מלא ופישלו. מטומטמים. שלא נדבר על אמירות של אנשי עוצמה יהודית שמשחקים לידיים של שונאי ישראל.

גם גפני משחרר פה אמירות שאם הרמב"ם היה שומע אותן היה נותן לו סטירה בעצמו. 

בכל מקרה מעריך שתהיה נפילה של הממשלה בחודשים הקרובים ולא יספיקו להריץ יותר מדי, מצד שני גם אהוד ברק העריך שאסד נופל תוך חודשיים.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מדברים פה על זה ששר הפיתות והקבנוסים מתחיל להתעצבן ולהחרים דיונים, אולי הקרקס באמת מתפרק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

יש קישור להקלטה שהוא אומר את זה? כי ממה שאני רואה עכשיו הוא טוען שדבריו סולפו והוא כמובן מתנגד ללקיחת החוק לידיים.

מי שפרסם את הציטוט הוא רדיו גלי ישראל. זה שמנוהל על ידי יאיר נ. ועוזריו.

שמעתי רק את התחלת ההקלטה והבנתי את רוח הדברים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 4 דקות, SlowRide כתב:

מדברים פה על זה ששר הפיתות והקבנוסים מתחיל להתעצבן ולהחרים דיונים, אולי הקרקס באמת מתפרק.

זה כמו פרקים בסופרנוס, שאנשים מבקשים סיוע מהמאפיונרים ״לטפל״ בבעיות, ואח״כ מגלים שהמאפיונר לא עובד בשבילם אלא הם עובדים בשבילו.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 2 דקות, פינדר כתב:

זה כמו פרקים בסופרנוס, שאנשים מבקשים סיוע מהמאפיונרים ״לטפל״ בבעיות, ואח״כ מגלים שהמאפיונר לא עובד בשבילם אלא הם עובדים בשבילו.

כל ממשלה היא בעצם סוג של פשע מאורגן אם חושבים על זה.

פורסם
לפני 3 דקות, פינדר כתב:

ציטוט

Some day, and that day may never come, I will call upon you to do a service for me. But until that day, consider this justice a gift on my daughter's wedding day.

• אהבתי 2

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
לפני 23 דקות, יובל .מ. כתב:

מצד שני גם אהוד ברק העריך שאסד נופל תוך חודשיים

אתה ממש יורד עליו על האמירה הזו, אבל אם להיות כנים הוא צדק.
אשאל אותך שאלה פשוטה, מי שולט עכשיו בסוריה? אסד?
אסד נפל. רוסיה ואיראן "הצילו" אותו כאשר שלחו צבא בפועל כדי שילחם שם באוויר ועל הקרקע, וגם עם זה הם לא שולטים באופן מלא על המדינה.
הן לא עשו את זה כי הם אוהבים אותו, אלה כדי להשתלט על סוריה. אסד כרגע הוא רק נציג מטעם, בובה, שנהנה ממנעמי השלטון. אם ידבר קצת לא יפה יורידו אותו.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 37 דקות, פינדר כתב:

וואו, הפסקתי אחרי הדקה הראשונה כשהוא דפק שם את הטוויסט בעלילה הכי פסיכי ששמעתי בראיון ואני בקושי שלושים שניות לתוך זה. 

הוא אשכרה מעודד פוגרומים. חבר כנסת! 

הדמוקרטיה היחידה במזרח התיכון LOL 😔

אם הייתי נגד ישראל הייתי מיד מתרגם ומעלה ליוטיוב as-is, אני לא ולכן בעיקר מקווה שזה מספיק נישתי בשביל שאחרים לא יראו את זה. הנזק התדמיתי הוא חסר תקדים כי בד"כ מתפלפלים סביב הנקודה או מעמידים פנים לממלכתיות. ס

מוטריץ לדוגמא, שעשה לייק ל"צריך למחוק את חווארה", התבטא בראיונות שאסור לקחת חוק לידיים וכו' - בעיקר כי זה מפריע לצהל (ולא כי לפגוע בבלתי מעורבים זה רע) אבל עדיין. כאן יש קריאה מאוד ברורה לביצוע פוגרומים כתגובה. 

וכך התמונה מתבהרת יותר ויותר: כשערבים פוגעים ביהודים לא מעורבים הם מחבלים, כשיהודים פוגעים בערבים לא מעורבים הם "מחזירי הרתעה". 

הרי אין דבר כזה ערבי לא מעורב, כל אחד מהם אחראי למעשים של הקבוצה שלו! 

שזה לגמרי בניגוד ליהודים בהם לא ניתן לטעון לרגע שמי מהם אחראי למעשים של הצ-

אוי לא 

איטס ריטרדד

זה כמובן רק מגרד את קצה הקרחון, כשמתחילים לדון ברטוריקה מבינים עד עמוק זה חפור. ואם חוזרים לנושא: פעם ראשונה שאני שומע נציג ממשלה ישראלי תומך בצורה כה טהורה ומופגנת בפוגרומים. למד מהחמאס, באמת רק חסר שהוא יחלק ערגליות ברחוב לקבלת האפקט המלא. 

• אהבתי 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

בן אדם מסוכן.

פורסם

יש לי כול כך הרבה אנשים בעבודה שהצביעו ליכוד כי ״אין לנו למי להצביע״ ו״עזוב הם לא יעשו את זה״ ועכשיו אוכלים סרטים על מה שקורה ואני מסתלבט עליהם. 

אומנם זה רק מעגל קרוב של אנשים, אבל קשה לי להאמין שבבחירות חוזרות יש להם ממשלה. רוב עלק. 

• תוכן חדש...