Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 46 דקות, teyal כתב:

ובלי קשר, לפי השיטה המוצעת שמרכז הליכוד ימנה את השופטים, נראה לך שאיכות השופטים תעלה או תרד?

 

 

לפני 30 דקות, ליפיגו כתב:

זו התמצית של מתנגדי הרפורמה.

 

תיקנתי אותך.

 

כמובן, רק פרק מינוי השופטים. 

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

  • SlowRide

    7465

  • פינדר

    6174

  • יבגניפ

    5964

  • Night Driver

    5067

  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 שעות, asix כתב:

אולי זאת באמת התוצאה הסופית ואנו עדים בימים אלו על בניית הקונסטרוקציה?

https://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=hybey8mrs

אם כן, לא מבין חילוניים ימניים שעומדים בצד ושותקים. ביבי לא יהיה פה לנצח. אף אחד לא חי חיי נצח. אחריו הילדים שלהם יחיו פה. זה מה שהם באמת רוצים להשאיר להם? מדינת הלכה בשביל שהאיש ימלט מהדין? אין מבוגר אחראי בממשלה הזאת והם אכן הולכים על כל הקופה בהריסת המדינה בשביל שבן אדם אחד לא יעמוד למשפט כמו כל אזרח. זה כבר לא חזקת החפות כל עוד לא נחקק פסק דין. זה כבר מזמן לבטל את המשפט כדי שלא יהיה פסק דין. במהלכים כאלה אני די בטוח שלא רק היה משהו, יש משהו ועוד יהיו עוד הרבה ( אבל בדיקטטורה לא שופטים את המלך).

איבדו אותי ב"קפיטליזם הקיצוני של פורום קוהלת". נו, באמת. זה כאילו לאנשים יש חסך מהילדות כי לא הרשו להם לצפות בסרטי אימה, והם מחפשים עכשיו שיפחידו אותם בכל מחיר.

כל אתרי החדשות האלה מהונדסים כדי להלחיץ ולערער את השלווה של מי שצורך את התכנים שלהם. ממליץ לחתוך מיד ולעצור את ההתמכרות.

הנה עוד דוגמא מהיום, סגרו כמה כבישים בת"א בשביל שאנשים יוכלו לרוץ. הכותרת? "עיר במצור". לא פחות. 

IMG_20230224_091736.jpg

  • אהבתי 1
  • מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, ליפיגו כתב:

אתה "מתייחס" כמו כל גיבור שמחפש יחס באינטרנט. לצערי. מטנף בחסות האנונימיות וחושב שהוא גיבור.. 🤣

 

שזה בדיוק מה שאתה עושה, אגב.

  • אהבתי 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

_______________________

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

כמו שרשמתם, אף אחד לא באמת קרא לעומק את הרפורמה, אני מניח מ2 הצדדים של רוב העם.

 

אבל - אתם באמת מאמינים שכל בעלי ההון / הייטקיסט / עיתונים כלכליים / לוחמים / רמטכלים / נגידים / כלכלנים מהארץ ומהעולם / משלחות רפובליקנים / דמוקרטים מארהב.

 

אנשים רציניים עם המון הון, הם לא בדקו לעומק את המשמעות של הרפורמה לפני שהתחיל כל הבלגאן הזה

 

ונגיד שכולם טועים, והכל סתם פחדות, ותהיה יותר דמוקרטיה לאחר מכן.

 

לא צריך להיות חד מידי לראות את הנזקים שהחקיקת בליץ הזאת גורמת,

מבחינת כלכלית, מבחינת שסע בעם, אפילו יש כמה קולות שפויים מהליכוד שאמרו ולאחרונה אומרים יותר שצריך הדברות.

למה לא לעצור רגע, לעשות דברים בהסכמה רחבה, היה כאן טוב בעשורים האחרונים, לא הייתה כאן אף קטסטרופה.

הכיוון שהולכים אליו נכון לעכשיו הוא ברור, למה בכח? למה להרוס כל כך הרבה דברים בדרך.

רק היום הצטרפה עוד קבוצת איכות של 100 לוחמי מבצעים מיוחדים נגד הדבר הזה.

 

אישית יש לי בטן על  השופטים כאן מבחינת העונשים שהם מביאים לפושעים, צריך לעשות לא מעט תיקונים למערכת. אבל צריך דברים מקיפים.

אם עכשיו המערכת בנויה בצורה של שוויון בין הרשויות, צריך לשמר את זה, אם זה אומר לעשות חוקה עם חוקי יסוד כמו בארה"ב, ואז להחליש את הכח של השופטים.

נדרשים לא מעט תיקונים, אבל דברים שמשפיעים ככה על כל העם, צריכים להעשות בהסכמה רחבה ובקונצנזוס.

עריכה: ואם אין קונצנזוס, אז לא עושים דברים כאלו.

 

 

 

 

 

עריכה אחרונה על ידי D1winner
  • אהבתי 1

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
לפני 3 שעות, RK כתב:

 

שזה בדיוק מה שאתה עושה, אגב.

לא..זה לא. אני לא פונה אל אנשים בגוף שני ומכריז מה הם ומי הם. 

אך מי שמבא לתקוף את הטוען במקום את הטיעון ועוד בדיבור גועלי שיצפה ליחס סימטרי. פשוט.

שבת שלום וחודש אדר שמח.

כיום: סקודה קודיאק 1.5, פיג'ו 108 1.2
לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית
פורסם
לפני שעתיים, D1winner כתב:

אישית יש לי בטן על  השופטים כאן מבחינת העונשים שהם מביאים לפושעים, צריך לעשות לא מעט תיקונים למערכת. אבל צריך דברים מקיפים.

למה אתה חושב שהשופטים אשמים בעונשים?
כן אני מסכים שלעיתים הם נותנים עונשי מינימום שנראים מגוחכים, אבל די בקלות המחוקק יכול לקבוע עונש בחוק, ואז השופט הנכבד לא יוכל לרדת מרף ענישה מסויים.
בשביל זה לא צריך להחליף שופטים ולא צריך מהפכה שלטונית. המחוקק פשוט צריך לפנות קצת זמן ולעבוד.

  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

ניתוח יפה של הרטוריקה של רוטמן בראיון בהארץ ובכלל. 

בדיוק כמו בדוגמה שהבאתי קודם. הוא מעלה טענה ואז עושה קפיצות לוגיות ומתחיל להציף בכמויות של טענות שחלקן נכונות, חלקן נכונות חלקית וחלקן פשוט לא נכונות.

טקטיקה של באנון וגם של חובבי קונספירציות ומתנגדי חיסונים.

מי שמנסה להפריך את הדברים שלו צריך לעבוד קשה מול הצפת הטענות. ובגלל שקל מאוד להמציא שטויות שקשה להפריך הוא תמיד כמה צעדים מאחורי רוטמן.

 

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אחזור על מה שכתבתי: 

רוטמנן הוא מתנחל דתי שגר במאחז ורץ לכנסת מטעם רשימה סקטוראלית דתית (כן כן. יש שם חילוני וחצי. אני יודע).

 

כל ויכוח אידיאולוגי היפותטי שמנסים לנהל איתו צריך להתחיל ולהגמר בזה. אין שום קונסטלציה אפשרית במציאות שבה מישהו כמוהו יעשה משהו שיחזק את הדמוקרטיה. זה פשוט לא יכול לעבוד. וסחטיין, באמת סחטיין, על הכישרון הלא מבוטל שלו. ניכר שהוא אדם מבריק. ניכר שהוא שולט בחומר. ניכר שהוא דמגוג הרבה יותר מוצלח וטוב מרוב האחים שלו למפלגה. והוא כנראה יכול לנצח כל אחד מאיתנו בדיבייטינג בלי להתאמץ (חוץ מאת ליאור אולי). ובכל זאת. זה מה שזה. ולמי שמצפה שאולי אם לא דמוקרטיה חזקה, אז לפחות כלכלה ליברלית תצא משם - גם לא הייתי בונה על זה.

 

נ.ב. לחובבי ה"אבל למה ככה ולמה לא ככה" מהימין - נראה שרוטמן גם צבוע ביחס ל"אני מאמין" שלו. לפי פרסום של גליקמן מערוץ 13 מהיום, רוטמן תבע מהמדינה הקלת מס לישוב שלו לפני כמה שנים, והפסיד כשבין היתר בפס"ד נאמר שהוא "מבקש מבית המשפט לנקוט באקטיביזם שיפוטי".

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 24 דקות, farkash7 כתב:

למה אתה חושב שהשופטים אשמים בעונשים?
כן אני מסכים שלעיתים הם נותנים עונשי מינימום שנראים מגוחכים, אבל די בקלות המחוקק יכול לקבוע עונש בחוק, ואז השופט הנכבד לא יוכל לרדת מרף ענישה מסויים.
בשביל זה לא צריך להחליף שופטים ולא צריך מהפכה שלטונית. המחוקק פשוט צריך לפנות קצת זמן ולעבוד.

נכון שאפשר לעגן את זה בחוק ואף רצוי.

אבל הנאורות שלהם התהפכה עליהם מכל צידי הקשת הפוליטית 

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
לפני 19 דקות, יבגניפ כתב:

צבוע

זה כבר התחום של יובל. הפרדת רשויות וכו'..

 

אבל כן, הוא מתייחס בראיון להוראת בגץ למיגון עוטף עזה, בכך שהכסף החסר אולי גורם להומלסים להתגלגל ברחובות אבל לא מזכיר את העלות של הגנת ההתנחלויות.

וכמובן שהומלסים טובים רק לדוגמה, כשמתייחסים לפסיקות כמו זה שבעלות על רכב לא צריכה למנוע קצבאות, שם הוא כבר שונא עניים.

הכל סתירות על סתירות.

  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, D1winner כתב:

נכון שאפשר לעגן את זה בחוק ואף רצוי.

אבל הנאורות שלהם התהפכה עליהם מכל צידי הקשת הפוליטית 

 

שים לב מה אתה אומר (קצת כמו רוטמן, אגב) - נכון שהם עושים מה שהחוק מאפשר (כלומר, בדיוק מה שרוצים שיעשו - ישפטו במסגרת החוק), אבל מרוב שאתה בקונספציה, הם עדיין הרעים בסיפור ולא המחוקק שמתרשל בתפקידו. מדהים.

  • אהבתי 3

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

_______________________

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

החוק קובע ענישה אחידה? יש טווח ויש להם שיקול דעת, ולא מעט פעמים הם הולכים על המינימום בטענות הזויות.

אותו עבריין אחר כך מבצע עבירה חמורה, וזה רק מה שמגיע לחדשות. 

 

אז מה אתה אומר, להגדיר לכל עבירה עונש וככה לשופט לא יהיה שיקול דעת?

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
לפני 45 דקות, RK כתב:

הם עדיין הרעים בסיפור ולא המחוקק שמתרשל בתפקידו.

אגב, אני שואל עד כמה הטענה נכונה.

כי אנחנו מדי פעם שומעים על כול מיני מקרים בהם העונש נשמע לנו עדין, אבל אני לא יודע כמה (בטוח שמעט מאוד) אנשים שטוענים שהוא עדין מדי אשכרה קראו את גזר הדין והבינו למה השופט קבע ככה או אחרת.

ובכול מקרה, השאלה היא עד כמה זאת בעיה של המערכת עצמה ולא של כמה/קבוצה של שופטים שהם לא כשירים לבצע את תפקידם, אם הם באמת נוהגים ככה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 46 דקות, D1winner כתב:

החוק קובע ענישה אחידה? יש טווח ויש להם שיקול דעת, ולא מעט פעמים הם הולכים על המינימום בטענות הזויות.

אותו עבריין אחר כך מבצע עבירה חמורה, וזה רק מה שמגיע לחדשות. 

 

אז מה אתה אומר, להגדיר לכל עבירה עונש וככה לשופט לא יהיה שיקול דעת?

אם ניקח סתם לדוגמא עבירה שיש עליה ענישה בחוק של שנה עד 7 שנים, אתה רואה עונשים של שנה ו3 חודשים שלטעמך הם נמוכים אז שנה את הטווח לשנה וחצי עד 7 או 5 עד 10. אתה קכמחוקק קובע את גבולות הגזרה 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ככה נראית הסתה.

אחר כך הוא ישאל למה לא מדברים איתו ויקרא למפגינים אנרכיסטים. הפרד ומשול. מוריד את המדינה לתהום על מזבח שיפוץ הבית בקיסריה, כתבי אישום ותאוות שלטון.

לא הפגנתי נגד מתווה הגז.

במה שקשור לחיסוני קורונה נתתי לו הרבה קרדיט ושבחים.

אבל הוא רוצה לתת לי אגרוף...

 

A17531C5-75DA-4846-AF06-C258A450663D.jpeg

  • אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

×
×
  • תוכן חדש...