Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
בתאריך 22.2.2023 בשעה 13:20, פינדר כתב:

קוראים לזה ״ערוץ 14״ רק בגלל ש״ערוץ התעמולה הימני והביביסטי״, ארוך מדי.

הזבל שמופץ שם הוא בושה לאינטילגנציה של אלמוג כהן.

נראה בדיוק כמו ערוצי תעמולה של רוסיה היום. כנראה לשניהם היה מורה משותף - דר' גבלס.

בתאריך 22.2.2023 בשעה 13:25, לב טוב כתב:

אה, הייתי בטוח תהיה תשובה נורמלית יותר, כנראה שטעיתי. 

לזה קוראים "התנשאות לבנה שמלאנית". כל מי שלא מיישר קו איתי הוא ביביסט, שונא נשים, אוכל ילדים ותמשיך לבד.

וזו הסיבה למה אסור לנו עכשיו להיכנע ולהחזיר לכם את המדינה. 

75 שנה של התנשאות, יהירות, בוז לשני ודורסנות כלפי מי שלא חושב כמוני מגיע לסיומו, מקווה שנצליח🙏

לא יודעה בן כמה אתה, אבל "מהפך" היה ב-1977. ובמשך 45 שנים אחרונות עד היום היו רק 2 ממשלות "שמאלניות".

בתאריך 22.2.2023 בשעה 23:05, SlowRide כתב:

שיטהול יהיה פה מהר מאד אם האנשים יתחילו להילחם אחד בשני.

אני חושב שהדיבור על דיקטטורה מוגזם. דיקטטורה לא תהיה פה, אנחנו אלופים בחוקים שאף אחד לא אוכף, יש לנו משטרה חלשה עם שוטרים שמרוויחים שכר בדיחה, הצבא מורכב בעיקר ממי שנגד מדינת הלכה ומי שמחזיק פה את רוב הכסף בטח לא רוצה לחיות במדינת הלכה. גם אם חצי מליון ההיטקיסטים שחיים פה יעשו וייברח, עדיין יש פה רוב ענק שלא רוצה מדינת הלכה. אתרי החדשות כרגיל מגזימים אחושרמוטה. שכחת מה היה בקורונה? כל יום כותרות כאילו מחר מגיע סוף העולם. משום מה אנחנו עדיין פה.

זה לא בא במכה אחת. בהתחלה תקבל דיקטטורה לייט כמו בפולין, הונגריה, טורקיה. וישנם אפשרויות אחרות כמו רוסיה, אירן וכו'. 

לפני 22 שעות, לב טוב כתב:

בוודאי! ולכן כשהגיעו סטודנטיות לקווים חרדים בשביל להטריל אותם על "ההפרדה", זה עדיין חלק מההתחשבות. או שאולי זה בעצם עשיית הון פוליטי על גבו של השני?🤔 

לא שמעתי בחיים שיח או גרם של רצון להפריד קווי אוטובוס ברחבי בארץ (למעט מהפרשנים השמאלנים שבטוחים שאוטוטו זה קורה...), אבל להפריע לחרדים לחיות לפי אמנותם בתוך הבית שלהם, זה בסדר. זה מותר, חיובי ונאור.

לא הבנתי, ישנם קווים לחרדים בלבד? שלחילונים אסור לעלות עליהם? אז אולי הגיע זמן לעשות גם להפך? קווים לחילונים בלבד שלחרדים יהיה אסור לעלות?

מזמן אני טוען שהחרדים פה צריכים לעבור למודל חרדי-ארה"ב.

לא ילך, כי כולם יצטרכו לפרנס את עצמם.

0 התערבות בין דת ומדינה, ומנגד גם 0 התערבות של המדינה בדת. (חופש דת אמיתי! נראה לי שהחילונים מתקשים לעכל את זה, תקנו אותי.)

חילונים יקבלו את זה ב-2 ידיים. אף אחד לא פותח את טיב טעם ב-100 שערים, לא מכריח להתחתן ולהיקבר בטכס אזרחי או לעבוד בשבט. אבל להפך תמיד כן.

עריכה אחרונה על ידי mikyl
  • אהבתי 2
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אני לא יודעה אפה אתה עבד, אבל אם לא מדובר בשירותים חיוניים זה קשור לבעל הבית שלך ולא למדינת ישראל.

פורסם
לפני 16 דקות, פריג'י כתב:

אני לא יודע מה איתך, אם אני לא מגיע לעבודה בשבט מעיפים אותי הביתה.

כל החודש?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קחו כמה דקות לקרוא מה חושב זאב שטרנהל ז"ל, שהיה פרופסור למדעי המדינה באוניברסיטה העברית, ניצול שואה וחוקר פאשיזם בעל שם עולמי, חתן פרס ישראל, ולא בדיוק איש ימין (בלשון המעטה שבהמעטה).

Fprl9eSXoAE8PgY?format=jpg&name=large

כיום: סקודה קודיאק 1.5, פיג'ו 108 1.2
לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית
פורסם

ובמה אתה צופה ששיטת לוין-רוטמן תשפר את המצב? עכשיו החוג הסגור שימנה את השופטים יהיה מלחכי הפנכה של ראש הממשלה.

ואם כבר רוצים להבין מה צפוי לנו - כדאי לקרוא את זה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 37 דקות, mikyl כתב:

אני לא יודעה אפה אתה עבד, אבל אם לא מדובר בשירותים חיוניים זה קשור לבעל הבית שלך ולא למדינת ישראל.

שבט = חודש

לא שבת

לפני 34 דקות, sperial כתב:

כל החודש?

זה מה שהתכוונתי...

פורסם (נערך)

לציבור יש זכות להשפיע על מינוי שופטים, נתחיל בזה.. כל השאר זו תעמולה זולה.

לא ייתכן שלשופטי העליון יש וטו על מועדים. לא מקובל.

לא ייתכן שלשכת עו"ד תתפקד כנציגת הציבור. יש 80 אלף עו"ד רשומים בלישכה ואפילו הם לא טורחים להשתתף בבחירות לראש הלישכה (בפעם הקודמת השתתפו משהו כמו 28%. תקילין).

כל הסיפור המופרך מבוסס על השקר שהעליון משמש "בלם" לטובת הציבור, כשאמת היא שהוא רשות, שמחזיקה כוח שלטוני, אין עליו שום מנגנון בקרה, ואין לציבור אפשרות להשפיע על הרכבו.

נציגי העליון + הלישכה = רוב אוטומטי. זה לא יהיה יותר. איכשהו נציג השמאל תמיד מצביע איתם.. מקריות. 

החוק הוא לא דטרמיניסטי, לכן צריכים "הרכב" שופטים, ולערוך הצבעה. עכשיו בג"צ ידון במינוי בן גביר (הוא קובע מי יהיו השרים. זה תפקידו), והחליטו על הרכב של 15 שופטים. הם ידונו והם יערכו הצבעה. ואני תמהה, אם החוק דטרמיניסטי מדוע צריך הצבעה? ודעת מיעוט? מה, ה"מיעוט" הוא בעצם שופט מטומטם ומשפטן בינוני כל כך ביחס לחבריו? או שאולי האג'נדה שלו, ההשקפות שלו שונות..

ואם החוק לא דטרמיניסטי (ולמען ההגינות לא התרשמתי שיש כאן בפורום אפילו אחד מספיק מטומטם כדי לחשוב שהוא כן) וטובי המשפטנים מהעליון (נניח), חלוקים ב"פרשנותו", מדוע הממשלה לא יכולה למנות יועץ אשר ב"פרשנותו" יש לה אמון? 

זה לא בריא להיות יאיר לפיד שפשוט כראש ממשלה מתעלם מהיועמ"שית של הכנסת, או במקרה אחר אומר "בעיני זה חוקי". או יו"ר כנסת כמו מיקי לוי, שמסביר כשהוא ישוב על כסאו שעם כל הכבוד לדעת היועמ"ש "מדיניות זה לא".

עריכה אחרונה על ידי ליפיגו
לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית
פורסם
לפני 26 דקות, ליפיגו כתב:

קחו כמה דקות לקרוא מה חושב זאב שטרנהל ז"ל, שהיה פרופסור למדעי המדינה באוניברסיטה העברית, ניצול שואה וחוקר פאשיזם בעל שם עולמי, חתן פרס ישראל, ולא בדיוק איש ימין (בלשון המעטה שבהמעטה).

אוקיי, יש הסכמה שמערכת המשפט צריכה תיקון.

אין הסכמה ששופט יהיה בובה של פוליטיקאים פופוליסטים.

הדף שצירפת ידידי הוא משנת 1993-1994. אנחנו מדברים פה על מערכות שלטוניות טרום רצח רבין, טרום התנתקות. רק התחלה של ההשפעה של אוסלו.

באותה תקופה לבית הנבחרים שלנו גם היתה קצת יותר ענווה וכבוד עצמי.

מה שקורה היום? אסור לתת לחברים שם (אלמוג כהן, איתמר בנגביר, מירי רגב, אמסלם ושות') עוד כוח.

לפני 19 דקות, sperial כתב:

ובמה אתה צופה ששיטת לוין-רוטמן תשפר את המצב? עכשיו החוג הסגור שימנה את השופטים יהיה מלחכי הפנכה של ראש הממשלה.

מדויק

לפני 5 דקות, ליפיגו כתב:

נציגי העליון + הלישכה = רוב אוטומטי. זה לא יהיה יותר. איכשהו נציג השמאל תמיד מצביע איתם.. מקריות

שקר.

פורסם
לפני 3 דקות, ליפיגו כתב:

ציגי העליון + הלישכה = רוב אוטומטי. זה לא יהיה יותר. איכשהו נציג השמאל תמיד מצביע איתם.. מקריות. 

זה עוד אחד מהשקרים שמפמפמים לציבור. על מנת למנות שופט כיום צריך 7 מתוך 9 קולות.

לכן, כיום בועדה לכל צד יש זכות וטו. בלי הקול של הקואליציה, אי אפשר למנות שופט.

ובלי קשר, לפי השיטה המוצעת שמרכז הליכוד ימנה את השופטים, נראה לך שאיכות השופטים תעלה או תרד?

• אהבתי 2
פורסם
לפני 40 דקות, ליפיגו כתב:

ז"ל

לנדוי, גביזון, שטרנהל

אתה ממשיך להביא משפטנים מעולם המתים, שכנראה באמצעות סיאנס (שאסור לפי היהדות) הביעו בפניך את תמיכתם בהפיכה.

ואתה ממשיך להעמיד פנים שככהניסט אתה מתעניין בדמוקרטיה, כשכל מה שאתה רוצה זה ליצור בית משפט שייתן הכשר לגזענות ואפליה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 15 שעות, oryo כתב:

מרוב דיבורים על רפורמות פוספס משהו אחר שקורה עם כנסת/ממשלת ישראל (וגם קרה בממשלה הקודמת) - ריבוי פסיכי של ג׳ובים.

שרים מתפטרים במסגרת החוק הנורבגי בשביל לפרווד ג׳וב למישהו אחר מהמפלגה, יותר בעלי משרות = יותר כיף!

אתה טועה, המטרה של החוק הנורבגי הוא שיהיה מי שיגיע לכנסת לעבוד, הרי השרים גם ככה יש להם עבודה במשרד שהם מוצבים בו.

האם זה טוב? ככה ככה, האם אני רוצה שהמצב יהיה אחרת כמו להגדיל את כמות חברי הכנסת, ככה שזה ייצג פרופר את העם? כן.

האם אני רוצה שיגדילו מעבר ל120? כן.

האם אני רוצה להגדיל ל150 חברי כנסת? כן

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 14 דקות, teyal כתב:

ובלי קשר, לפי השיטה המוצעת שמרכז הליכוד ימנה את השופטים.

זו התמצית של מתנגדי הרפורמה.

זה באמת המקסימום של רובכם.

חבל, אבל נתגבר.

לפני 25 דקות, פריג'י כתב:

שקר.

ניתן לך את הקרדיט שאתה לא בכוונה מעוות ומתעלם מחלקים לא נוחים לטיעונים שלך, ובאמת פשוט פספסת את המשפט האחרון בפיסקה שלי שמסביר שנציג האופוזיציה תמיד מצביע איתם.

נסה שוב.

או תתנצל לפחות (חחחח בטח..).

פורסם
לפני 8 דקות, פינדר כתב:

את היחס שלך לכהנא אתה כתבת לא אני.

ואני לא מתייחס לטיעונים שלך, כי הדיעה שלך על דמוקרטיה מעניינת כמו דעתו של מאיר כהנא.

אתה "מתייחס" כמו כל גיבור שמחפש יחס באינטרנט. לצערי. מטנף בחסות האנונימיות וחושב שהוא גיבור.. 🤣

• תוכן חדש...