Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, falou כתב:

אני לגמרי בעד שבמקום העבודה היחסים יישמרו תמיד וכל הזמן על רמת נימוס קורקטית וראוייה.

ויש מקומות שאני חושב שלא צריך להתערב.

אתם יודעים אני חרדי וזה... קצת פחות מבין איך זה הולך בציבור הכללי.

שאלת תם. 

אם במקרה הינך רואה בקולגה לעבודה את פסגת חלומותיך ונדמה לך שאתם מתאימים כמכסה לסיר. בגלל שאתם קולגות לעבודה אתה פוסל את הקשר מראש?

הצעת חברות זו הטרדה? איך זה עובד.

תנסו לפשט :)

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

אגב, בחזרה לויכוח המרתק מי מפחיד יותר - אבי מעוז או מירב מיכאלי - אז האח אבי יחד עם האחות סטרוק ועוד כמה כוכבים צפוים הגישו בעבר הצעת חוק שמטרתה לעצור את שירותי התחבורה הציבורית בשבתות, כולל הרכב בחיפה. בכל זאת, יש מסורת ישראל. ולמרות שהחרדים והחרדלים למיניהם משקרים שהם לא רוצים לכפות הדתה על כולם, כמובן שהם כן. ועכשיו ההצעה הזו חוזרת כצפוי.

אז כן. אבי מעוז קצת קצת קצת, פי כזה אינסוף בערך, מפחיד אותי ממירב מיכאלי. אבל זה רק אני

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעתיים, yd b-4 כתב:

גלל שאתם קולגות לעבודה אתה פוסל את הקשר מראש?

זו בעיה רק אם יש יחסי מרות, אם כי יש ארגונים עם כללים משלהם.

לפני 20 דקות, יבגניפ כתב:

אגב, בחזרה לויכוח המרתק מי מפחיד יותר - אבי מעוז או מירב מיכאלי - אז האח אבי יחד עם האחות סטרוק ועוד כמה כוכבים צפוים הגיש הצעת חוק שמטרתה לעצור את שירותי התחבורה הציבורית שמספקות עריית ת"א והפרברים שלה בשנים האחרונות. בכל זאת, יש מסורת ישראל. ולמרות שהחרדים והחרדלים למיניהם משקרים שהם לא רוצים לכפות הדתה על כולם, כמובן שהם כן.

אז כן. אבי מעוז קצת קצת קצת, פי כזה אינסוף בערך, מפחיד אותי ממירב מיכאלי. אבל זה רק אני

כן, רק שזו הצעה של חברי הכנסת של ש״ס מלפני חודש.

אולי בסוף נאלץ להגיע לבתי כנסת עם ראשי חזיר, אבל עוד חזון למועד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 32 דקות, falou כתב:

image.thumb.png.e4a9ab40488e943de9490f60bd9dd705.png

• מצחיק 2
  • מבאס 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 10 שעות, yd b-4 כתב:

אתם יודעים אני חרדי וזה... קצת פחות מבין איך זה הולך בציבור הכללי.

שאלת תם. 

אם במקרה הינך רואה בקולגה לעבודה את פסגת חלומותיך ונדמה לך שאתם מתאימים כמכסה לסיר. בגלל שאתם קולגות לעבודה אתה פוסל את הקשר מראש?

הצעת חברות זו הטרדה? איך זה עובד.

תנסו לפשט :)

אם אתה עובד בארגון עם 200 אנשים ואתם לא עובדים בצמוד אז לך על זה חופשי אבל אם מדובר במשרד קטן או מקום עבודה עם 20 איש שעובדים יחד אז ממש לא.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 9 שעות, falou כתב:

כן, רק שזו הצעה של חברי הכנסת של ש״ס מלפני חודש.

ערכתי אחרי שציטטת כנראה. ההצעה המקורית היא של מעוז, סטרוק ועוד כמה חברי כנסת מהמפלגות החרדיות ונדמה לי שגם מהליכוד. היא לא קודמה בכנסת הקודמת. אבל אז הממשלה לא היתה חרדית \ חרדלית. עכשיו חברי הכנסת מש"ס מתחילים עם זה מחדש. משום מה אני לא אופטימי.

הדבר היחידי שבסופו של דבר ישאיר את "נעים בסופש" כאן בעוד אפילו שנה וחצי, חוץ מהאפשרות שהממשלה תתפרק, זה שראשי הערים פשוט יתעלמו מחקיקה כזו.

פורסם

תראה, לפעמים צריך לצאת למלחמה, אין מה לעשות.

נחיה ונראה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
ציטוט

השר לשירותי דת ובריאות מיכאל מלכיאלי (ש"ס) טען בריאיון ל-ynet radio כי פסיקת בג"ץ בנושא "חוק דרעי", שצפויה להתפרסם בימים הקרובים, היא חלק "ממסע הנקם מולו", והוסיף: "אריה דרעי הוא אדם שומר חוק, אי אפשר להפוך אותנו לפורעים". עוד אמר מלכיאלי כי "הדיון פוליטי. דרעי היה הגורם שהפיל את הממשלה הכל כך מסוכנת שהייתה לנו לפני כמה חודשים, ולכן יש מסע נקם. אם דרעי לא היה מפיל את הממשלה הם לא היו הולכים לפסוק את זה".

אם דרעי שומר חוק, אז מה אני?

את החלק השני השארתי בציטוט, רק כי נראה שכירסמו לביבי בכול הקרדיט. לא נשאר מביבס כמעט כלום.

• מצחיק 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

זה לא פחות מהזוי שיש לך עבריין רצדיביסט בממשלה שמתנהל כמו סטראוטיפ של אחד כזה מהסרטים. מצד אחד עובר על החוק. מצד שני מחלק לעניים מרק באיזה soup kitchen או משהו ומספר שהוא מציל אותם מרעב.

• אהבתי 1
פורסם

אומנם יש שרשור פוליטי בן מלנתלפים הודעות.

אבל אני רוצה להבין קונקרטית מה הרפורמה,

או יותר נכון למה התקשורת חושבת שהיא כל כך גרועה והרס העולם.

.

פורסם

מאוד מאוד בגדול?

רוצים שלממשלה ולקואליציה יהיה רוב אוטומטי למנות שופט לבית המשפט העליון.

בנוסף, רוצים שבית המשפט לא יוכל לפסול חוק יסוד בכלל, וגם חוק רגיל ברוב של 80% לפחות ובהרכב מלא של 15 שופטים.

גם אם בגץ יפסול חוק ברוב של 80%, הכנסת תוכל להעביר אותו בכל זאת ברוב של 61 חברי כנסת, רוב שקיים לרוב בקואליציה.

אז אם לדוגמא הממשלה תחליט לחוקק חוק, שכל מי שקוראים לו Om2 חייב לחבוש כובע עם ציור תרנגול על הראש כל פעם שהוא יוצא החוצה, הכנסת שבגדול בשליטת הקואליצה תחוקק אותו, ובג"ץ לא יוכל לבטל אותו.

בהצלחה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
  • תוכן חדש...