Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 22 שעות, yd b-4 כתב:

על משהו אחד אפשר להסכים.

החכי"ם החרדים הכי יעילים /תותחים במשכן הכנסת.

אם היה לכם נבחרי ציבור כאלו.....

אתה יודעה מה זה בומרנג?
היום הם פשוט מנצלים בצורה חזירית את המצב שנוצר, כמו שעשה בנט בממשלה הקודמת. אבל הכל נזיל ואין בארץ יתרון ברור לצד זה או אחר, לכן 4 פעמים הלכנו לבחירות פעם אחרי פעם. הפעם ביביז/חרדים נצחו אך ורק בגלל שלמרץ ובל"ד היה חסר כמה אלפי קולות. אם הם היו עוברים את אחוז החסימה מצב היה יכול להיות שונה לחלוטין. אחוז ההצבעה יותר גבוה/נמוך באחד המגזרים יכול לשנות את כל התמונה, הרי היום ישנם יותר ערבים מחרדים. 
אז חזירות של היום תחזור לחרדים כמו בומרנג. זה כבר לא יהיה לייט כמו עכשיו, תתגעגעו לליברמן.  

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אתה שוכח שהם מתרבים בקצב הרבה יותר מהיר.

מה שכן, אם כל הדרישות שלהם יתממשו, בבחירות הבאות יהיה מועמד סטייל טומי לפיד ושינוי של סוף שנות ה90, שייקח לפחות 15 מנדטים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 21 דקות, פינדר כתב:

יהיה מועמד סטייל טומי לפיד ושינוי של סוף שנות ה90, שייקח לפחות 15 מנדטים.

למה יהיה? הבן שלו לקח 19 על בערך אותם דברים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

אבל זה לא יאיר שייתן אשראי לביבי, זה אתה נתת אשראי ליאיר.

שיתפקד כמו שצריך ואולי גם אני אתן לו פעם הבאה

אני מרוצה ממה שקיבלתי. 

הוא לא נותן אשראי לנוכל.

לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

יש. קחו את אבי מעוז תצבעו בכחול וזרקו לים.

לא מפריע לי.

מעולה. יבגני יצוד אותו, אני אצבע אותו ואתה תזרוק לים. ככה נראית אחדות ישראלית אמיתית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, vadim6385 כתב:

זה גם מה שלי לא ברור.

הרבה זמן ליברמן היה BFF של החרדים, עד שפתאום התהפך.

מניח שזה איכשהו קשור למחלוקת בינו לבין ביבי. או שהוא הבין שקהל הבוחרים המסורתי שלו לא בדיוק מת על המגזר החרדי.

ליברמן אופורטוניסט. לפני 2/3 מערכות כאשר לפי הסקרים הוא היה על גבול אחוז החסימה הלך לו קלף עם כפיה דתית. מאז הוא יותר לא חבר הכי טוב של דרעי.   

לפני 33 דקות, פינדר כתב:

אתה שוכח שהם מתרבים בקצב הרבה יותר מהיר.

עדיין. תעשה חשבון מה יקרה אם אחוזי הצבעה במגזר הערבי יהיו כמו אצל יהודים והם כולם יצביעו למפלגות ערביות.

לפני 11 דקות, Gosser1860 כתב:

הבן זה סוג של סוכרזית בהשוואה לאבא.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Gosser1860 כתב:

לא בדיוק. יאיר ניסה להיות ממלכתי.

טומי ניהל קמפיין נטו אנטי חרדי, כולל תשדירי בחירות נגד הכשרים של הרבנות וכו׳.

====

הולך לחפש את הנוקיה 3120 שהיה לי לפני 20 שנה

image.thumb.png.986b42e6d7949c9571b8850d935ad116.png

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • רעיון טוב! 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 5 שעות, Gosser1860 כתב:

דווקא יובל (לפחות לאחרונה) די עקבי. הוא לא חושב שזה בסדר. הוא חושב (להבנתי) שכל האופציות קקה.

הוא תמיד עקבי. זו לא הבעיה. לי פשוט סתם חבל שאשכרה אנשים מצביעים בן גביר כי "השמאל צבוע כי הם סתם מטיפים מוסר ומירב מיכאלי עשתה הליך פונדקאות ולא איכפת לי בכלל מהכלכלה העיקר שיש סיכוי שיראו לערבים מי בעל הבית פה" וכו'.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 2 דקות, יבגניפ כתב:

פשוט סתם חבל

לאחד קקה זה זהב בשביל האחר וההיפך.

למדתי לשחרר.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

הם פשוט חושבים שאחרי שבן גביר והימין האמיתי יסיימו להעיף את רוב הערבים ולהפחיד מספיק את אלו שנשארו, הם יוכלו להתפנות לטפל בשאר הבעיות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 5 דקות, Gosser1860 כתב:

למדתי לשחרר.

האמת שחוץ מהשרשור הזה הפסקתי פחות או יותר לעקוב אחרי מה שקורה בארץ. הפסדנו. זה מה יש. עוד מעט יחלקו טלפונים כשרים ברחובות והפורום הזה יסגר בשבתות וחגים. מה שמבטיח שבאמת נוכל להגיב רק כשאנחנו מקמפלים (מה שידרוש ממני לחפש שפת תכנות אחרת, או להגיד את זמני הבילדים פה כדי שיהיה לי מספיק זמן לחפור)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 36 דקות, פינדר כתב:

הם פשוט חושבים שאחרי שבן גביר והימין האמיתי יסיימו להעיף את רוב הערבים ולהפחיד מספיק את אלו שנשארו

כמו שאמר שרון, מה שרואים מפה לא רואים משם 🙂

לפני 36 דקות, פינדר כתב:

הם יוכלו להתפנות לטפל בשאר הבעיות.

בשמאלנים? 😂

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 39 דקות, Gosser1860 כתב:

למדתי לשחרר

הכי טוב.

בסוף כולנו מאמינים משרתים וצריכים את אותו אל, וזה לא הזקן עם הגלימה בין העננים בשמיים, לא הבחור שהרומאים מיסמרו לקרש, ולא השאבב שמסוכן לצייר קריקטורות שלו. 

אלוהים נמצא אצל כולנו בארנק ובסמארטפון ובסרברים של הבנק. זאת הדת הכי טובה, המאמינים מתוגמלים והכופרים נענשים בכוחות עצמם. אחרי שטועמים מהדת הזאת קשה לחזור, ובגלל זה לא באמת יפסיקו לנו את החשמל והאינטרנט בשבת או מה שזה לא יהיה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

הם פשוט חושבים שאחרי שבן גביר והימין האמיתי יסיימו להעיף את רוב הערבים ולהפחיד מספיק את אלו שנשארו, הם יוכלו להתפנות לטפל בשאר הבעיות.

בטח שיתפנו לטפל

קודם יטפלו בשמאלנים

אחר כך ברוסים

אחר כך באתיופים

אחר כך בחילונים

אחר כך באשכנזים

אחר כך בלא מספיק דתיים

אחר כך הדתיים לא מהזרם הנכון

אחר כך בכאלה שסתם לא באים להם בטוב

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני שעה, יבגניפ כתב:

הוא תמיד עקבי. זו לא הבעיה. לי פשוט סתם חבל שאשכרה אנשים מצביעים בן גביר כי "השמאל צבוע כי הם סתם מטיפים מוסר ומירב מיכאלי עשתה הליך פונדקאות ולא איכפת לי בכלל מהכלכלה העיקר שיש סיכוי שיראו לערבים מי בעל הבית פה" וכו'.

לא לערבים, לפושעים ומחבלים. בין אם הוא ערבי עם כאפייה או רוצח במעבר חציה ששם כיפה שנייה אחרי.

ומירב מיכאלי היא בושה למפלגת העבודה, כל רגע שהיא שם זה ביזיון. לפחות כשבוזי או אבי גבאי היו שם הם לא כזאת בדיחה.

• תוכן חדש...