Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 6 דקות, farkash7 כתב:

"מונופול שמאלני בתקשורת"...
לא מבין איך אפשר לרשום את הדברים האלה כאשר לביבי יש:
1. עיתון עם התפוצה הכי גדולה בארץ.
2. ערוץ תקשורת גרוע מפוקס ניוז (ערוץ 14).
3. כמעט ערוץ תקשורת (ערוץ 13).
4. 2 "סוכנים" לפחות אצל הרשעים בערוץ 2.
5. תוכנית רדיו עד לא מזמן.

העיקר "מונופול שמאלני בתקשורת", ואז אתה עוד לוקח את הדברים האלה ומצטט אותם פה... מגוחך.

ברור שמגוחך...

1. בגל"צ גורש כל מי שיש לו אורינטציה ולו הקלושה ביותר לימין, נשארה רק לינור לשעה אחת , כל שאר תוכניות האקטואליה הם אנשי שמאל מובהקים , כנ"ל מפקדת התחנה (הזמנית) אשר כלל לא שירתה בצה"ל וכעט ממציאים מכרז תפור למידותיה.

2. כנ"ל רשת ב , קלמן ליבסקינד כעלה תאנה.

3. ערוץ 12 , טהרת השמאל כאשר ביסמוט ועמית סגל כנציגי ימין, כל שאר הפנליסטים אנשי שמאל \ שמאל קיצוני.

4. ערוץ 13 , טהרת השמאל למעט שרון גל ואיילה חסון , כל שאר הפנליסטים אנשי שמאל \ שמאל קיצוני.

5. רדיו 103 , על כל מגיש ימני יש איש שמאל , שאר התוכניות אקטואליה ושיחות עם מאזינים אנשי שמאל .

אז עלה התאנה של השמאל "המקופח" תקשורתית הם עורץ 14 עם 2.5% רייטינג וישראל היום ...

מצחיק אתה.

• אהבתי 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 36 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אז אפשר להניח שלגמרי סביר שאחרי שהוא יעיף אותה - אתה תהיה הדובר הבא שלו

כן כנראה שזה מתקרב

לפני 38 דקות, m3x7r3m3 כתב:

זה לא פוגם ברעיון הכללי שלך שביבי לא אורח רצוי - בעיקר בגלל ביבי, פשוט הדוגמה לא מוצלחת (או מצליחה :D)

כן דווקא עם הדוגמא אני נותן פה קרדיט גם לבן גביר וגם לסמוטריץ', כי הם יודעים להגיע לתקשורת המיינסטרימית. כמובן גם למדנטים יש תפקיד בזה.

לפני 39 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני לא אומר שזה בהכרח נכון, אני אומר שזה אפשרי.

זה אפשרי שביבי ניסה לשנות את המאזן בתקשורת שיהיה יותר לטובתו, כי סביב סובבים רוב הסיפורים הגדולים שלו כרגע. זה עדיין נשאר במקום מאוד פרסונלי שלא קשור לימין שמאל, ודורש הוכחה שיש כאן הגמוניה נסתרת שסובבת סביב תקשורת ומערכת המשפט ולא יודע מי עוד.

אתה יודע מה הבעיה הכי גדולה עם סיפורי התקשורת גם מעבר לחינמון שקיבל וחוץ מזה שיש נציגי בעד ביבי בערוצים של השמאלנים לכאורה? אין אף אחד שמפריע לימניים אמיתיים לראות ערוץ 14 ולשמוע בדיחות גסות על המראה של זבה גלאון או תלונות על טרור להטבי מכתבת שלא הייתי נותן לה לכתוב בעיתון קיר לכיתה ג'. ועדיין הרייטינג של הערוץ בתחת. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 14 דקות, farkash7 כתב:

דז'ה וו לויכוח ארוך ומייגע שכבר היה לנו פה ב2015, שבו ליאור הכחיש שמדובר בביביתון:

בתאריך 10.2.2015 בשעה 12:34, m3x7r3m3 כתב:

בכל מקרה לקרוא לעיתון שבו אחד הכותבים הקבועים הוא יוסי ביילין למשל "ביביתון" או "תעמולה לביבי" זה בורות במיטבה.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 שעות, avargel כתב:

רוב היהודים גם מסכימים שהממשלה הזאת רעה והם לא תומכים בה

מאיפה הבאת את השטות הזאת?

אולי הממשלה הזאת רעה (לא יודע למי, אולי לש"ס), אבל האלטרנטיבה עוד יותר רעה.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני 52 דקות, CX25GTI כתב:

אז עלה התאנה של השמאל "המקופח" תקשורתית הם עורץ 14 עם 2.5% רייטינג וישראל היום ...

מצחיק אתה.

לאף פוליטיקאי אין עיתון תעמולה, ערוץ תעמולה, מהדורת שישי תעמולה בערוץ נוסף.
לא משנה מה תכתוב, לאף אדם פוליטיקאי אין כל כך הרבה מנועים תקשורתיים עושי דברו ומפיצי תורתו.

אתה יכול לקרוא לערוץ/כתב/שדרן/תחנה מסויימת שמאלני, ועדיין היא לא צינור תעמולה של איש אחד.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
לפני כשעה, farkash7 כתב:

"מונופול שמאלני בתקשורת"...
לא מבין איך אפשר לרשום את הדברים האלה כאשר לביבי יש:
2. ערוץ תקשורת גרוע מפוקס ניוז (ערוץ 14).
3. כמעט ערוץ תקשורת (ערוץ 13).
4. 2 "סוכנים" לפחות אצל הרשעים בערוץ 2.
5. תוכנית רדיו עד לא מזמן.

העיקר "מונופול שמאלני בתקשורת", ואז אתה עוד לוקח את הדברים האלה ומצטט אותם פה... מגוחך.

כיוון שקריאה היא כישרון נדיר, שים לב לטענה ולתגובה.

הטענה - ביבי הפריע לשמאלנים בערוץ 12 ו-13 (ובואו, כולנו יודעים ש-90% מהכתבים / מגישים / עיתונאים שם מצביעים לשמאל, מישהו אפילו אמר באחת ממערכות הבחירות האחרונות שאם הבחירות היו במסדרונות ערוץ 12 לפיד היה ראש הממשלה עם העבודה ומרצ), כיוון שזה הפריע לכמה מועסקים שם, הם פעלו יחד עם הפרקליטות לפגוע בו.

מי אלה המועסקים האלה? לכאורה אותם אנשים שקיבלו הדלפות מהפרקליטות עוד בזמן החקירות.

נכון? לא יודע, אפשרי? לגמרי, מזכיר שזה לא איזה קונספירציה של עשרות אנשים, כולה פרקליטה מלווה ו-2 כתבים מקורבים.

התגובה - יש לביבי 2 "סוכנים" בערוץ אחד ו"כמעט" ערוץ אחר, בכאילו.

אגב מילצ'ן הרבה יותר מקורב ללפיד מאשר לביבי, אבל שלא יפריע לך

לפני כשעה, פינדר כתב:

בן גביר טוען שקיבל שיחת איומים משוטר ערבי.

טיפ קטן לפעם הבאה: להשיג דובר ערבית מלידה, כי לבקש מאשכנזי לדבר כמו תימני, לא נשמע משכנע במיוחד

https://www.inn.co.il/news/567728

בן גביר דווקא טוען שהתחזו אל השוטר הערבי הזה, אבל למה להפריע לך עם עובדות?

אגב מדובר על שוטר שמסתבר דווקא סבל הרבה מאנשי מחאת בלפור למיניהם.

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

כן כנראה שזה מתקרב

תכין את עצמך לתפקיד

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

כן דווקא עם הדוגמא אני נותן פה קרדיט גם לבן גביר וגם לסמוטריץ', כי הם יודעים להגיע לתקשורת המיינסטרימית. כמובן גם למדנטים יש תפקיד בזה.

נכון, אבל רינה מצליח היא פשוט לא דוגמה טובה לכלום. בטח לא לעיתונאית.

אם הייתי פוליטיקאי נראה לי הייתי צריך בקבוק חצי ליטר של רסקיו לפני ראיון אצלה.

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

זה אפשרי שביבי ניסה לשנות את המאזן בתקשורת שיהיה יותר לטובתו, כי סביב סובבים רוב הסיפורים הגדולים שלו כרגע. זה עדיין נשאר במקום מאוד פרסונלי שלא קשור לימין שמאל, ודורש הוכחה שיש כאן הגמוניה נסתרת שסובבת סביב תקשורת ומערכת המשפט ולא יודע מי עוד.

כנראה שזה פרסונלי איתו.

וזה לא איזה הגמוניה, בוא, 2 כתבים ופרקליטה מלווה?

כמובן שייתכן שמנהלי הערוץ שלחו דווקא את שני הכתבים הללו לבצע את העבודה, אבל זה באמת דרוש הוכחה.

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

אתה יודע מה הבעיה הכי גדולה עם סיפורי התקשורת גם מעבר לחינמון שקיבל וחוץ מזה שיש נציגי בעד ביבי בערוצים של השמאלנים לכאורה? אין אף אחד שמפריע לימניים אמיתיים לראות ערוץ 14 ולשמוע בדיחות גסות על המראה של זבה גלאון או תלונות על טרור להטבי מכתבת שלא הייתי נותן לה לכתוב בעיתון קיר לכיתה ג'. ועדיין הרייטינג של הערוץ בתחת. 

כן, אבל אין לך בחירה אם לראות דווקא את ההדלפות המגמתיות (שגילינו שהן מגמתיות במשפט) של זה או של ההוא, וגם אם בחרת אז בסה"כ בחרת מי יעשה Narration לאותו טקסט ששניהם קיבלו 😂

לפני כשעה, פינדר כתב:

דז'ה וו לויכוח ארוך ומייגע שכבר היה לנו פה ב2015, שבו ליאור הכחיש שמדובר בביביתון:

אותו חינמון שהיום תומך בבנט כן?

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 21 דקות, farkash7 כתב:

לאף פוליטיקאי אין עיתון תעמולה, ערוץ תעמולה, מהדורת שישי תעמולה בערוץ נוסף.
לא משנה מה תכתוב, לאף אדם פוליטיקאי אין כל כך הרבה מנועים תקשורתיים עושי דברו ומפיצי תורתו.

אתה יכול לקרוא לערוץ/כתב/שדרן/תחנה מסויימת שמאלני, ועדיין היא לא צינור תעמולה של איש אחד.

ישראל היום אינו העיתון של ביבי כבר מזמן , אבל שוב חבל לבלבל אותך עם עובדות.

ואם הכוונה שלך לערוץ 13, אז אתה ככל הנראה מעט בבעיה כיוון שאיילה חסון היא עיתונאית והפאנל שלה עניני מול הפנאל של 12 ששופרות זה המוטיב המרכזי שם.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 12 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אותו חינמון שהיום תומך בבנט כן?

אז אתה מסכים שב2015 הוא תמך בביבי?

• מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

כן, אבל המרחק מזה עד "ביביתון" הוא כמו המרחק בין זועבי לשנגחאי.

וגם כשהוא תמך בביבי, הוא עדיין היה מאוזן בהרבה מהאחרים

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

יכולת לחסוך לנו הרבה זמן ב2015:

בתאריך 10.2.2015 בשעה 15:09, m3x7r3m3 כתב:

אז יפה, לפי המבחן שלך ישראל היום הוא ממש לא לטובת ביבי.

אולי בעוד 7 שנים נוציא ממך הודאה שלא שמת לב שהציטוט מויקיפדיה סותר את הטענה שלך..

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1
  • מצחיק 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

אתה יכול להסביר? כי המודגש בציטוט שלך זו המילה "שלך" שהתייחסה לסלואי

אגב בכוונה קיצצת את המשך הציטוט כי הוא מפריע לטענה?

בתאריך 10.2.2015 בשעה 15:09, m3x7r3m3 כתב:

אבל אם נניח בבחירות הבאות ביבי יפרוש ובמקומו יהיה יובל שטייניץ (סתם לדוגמה), הוא יהנה מהאג'נדה כי היא במקרה גם האג'נדה שלו.

רק שבמקום שטייניץ קיבלנו את בנט, והופ ישראל היום תומך בבנט

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שכחת את הקטע הזה שביבי לא פרש אה?

זה אדיר שחזרנו ל-2015. ליאור אשכרה טענת שאי אפשר להתייחס לציטוט שמחמיא לביבי בכותרת ראשית כמשהו שמראה שהעיתון הוא פרו ביבי, כי זה ציטוט?

אני הולך לקחת מתישהו חל״ת ולקרוא את הכל פה מהעמוד הראשון. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 5 דקות, יבגניפ כתב:

שכחת את הקטע הזה שביבי לא פרש אה?

שזה אם כבר יותר תומך בטענה שהעיתון לא ביביתון, שאם הוא היה ביביתון - הוא לא היה תומך במועמד אחר כל עוד ביבי על המגרש.

לפני 5 דקות, יבגניפ כתב:

זה אדיר שחזרנו ל-2015. ליאור אשכרה טענת שאי אפשר להתייחס לציטוט שמחמיא לביבי בכותרת ראשית כמשהו שמראה שהעיתון הוא פרו ביבי, כי זה ציטוט?

על מה אתה מדבר? הציטוט שפינדר הביא בחלקו, מתייחס לטענה של סלואי

לפני 5 דקות, יבגניפ כתב:

אני הולך לקחת מתישהו חל״ת ולקרוא את הכל פה מהעמוד הראשון. 

ואז איך תקנה דירה?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...