Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ארגון שוברים שתיקה גורם לנו נזק עצום ופועל בשיטות בזויות. אני לא מצדיק את מה שזו ארצנו עושים ואפילו מתנגד לזה, אבל אין ספק שהפעולות החריגות של שוברים שתיקה מעוררות פעולות חריגות מצד המתנגדים להם.

מי שתומך בהם לא עושה זאת בהסתר, המידע הזה מופיע באינטרנט וכל אחד יכול לגשת אליו. כמו שלאנשים אלה שמור חופש הביטוי לתמוך בארגון שבאופן כללי מאשים רבים מחיילי צה"ל בפשעי מלחמה הרי שלזו ארצנו שמור חופש הביטוי להגדיר פעולות אלה כבלתי רצויות וחמורות.

מה ששוברים שתיקה רוצים זה חופש ביטוי רק לצד אחד של המפה הפוליטית וזה לא עובד ככה.

למען הסר ספק אציין שוב שאני מתנגד לפעולות של שני הארגונים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
מה זה קשור לנזק שההנהגה שלנו עושה? נזק זה נזק. בוא נוותר לכל הפושעים הקטנים כי יש מאפיה.

מה זה קשור ללוותר?

נזק זה נזק? אז אם אני נותן לך כאפה ואם אני יורה לך בראש זה אותו הדבר?

ארגון שוברים שתיקה גורם לנו נזק עצום ופועל בשיטות בזויות. אני לא מצדיק את מה שזו ארצנו עושים ואפילו מתנגד לזה, אבל אין ספק שהפעולות החריגות של שוברים שתיקה מעוררות פעולות חריגות מצד המתנגדים להם.

מי שתומך בהם לא עושה זאת בהסתר, המידע הזה מופיע באינטרנט וכל אחד יכול לגשת אליו. כמו שלאנשים אלה שמור חופש הביטוי לתמוך בארגון שבאופן כללי מאשים רבים מחיילי צה"ל בפשעי מלחמה הרי שלזו ארצנו שמור חופש הביטוי להגדיר פעולות אלה כבלתי רצויות וחמורות.

מה ששוברים שתיקה רוצים זה חופש ביטוי רק לצד אחד של המפה הפוליטית וזה לא עובד ככה.

למען הסר ספק אציין שוב שאני מתנגד לפעולות של שני הארגונים.

אתה מקשיב לעצמך?

קודם כל החשיבות העצמית "שוברים שתיקה גורם נזק עצום ופועל בשיטות בזויות". אנחנו לא כ"כ חשובים לעולם שהנזק שכמה הרצאות בחו"ל יהיה "עצום". בנוסף, לתת הרצאות, בין אם זה מוצא חן בעיניך או לא, זה לא "שיטות בזויות". שיטות בזויות זה להוציא קמפיין פשיסטי שקוראים לחלק מהעם "שתולים" או "בוגדים".

מאיפה לך שמה ששוברים שתיקה רוצים זה חופש ביטוי רק לצד אחד של המפה הפוליטית? כי אני רואה שזה בדיוק הפוך - אם תרצו ודומיו רוצים להשתיק את שוברים שתיקה, ועל הדרך גם להשתיק את כל מי שלא חושב כמוהם.

ואגב, גם אני לא אוהב חלק מהדברים ששוברים שתיקה עושים. אבל אני לא מנפח את זה מעבר לפרופורציה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אנחנו מסכימים שגם כאפה וגם ירייה בראש, עדיף להימנע משתיהן? כי נזק זה נזק. זה שהממשלה עושה לנו נזקי תדמית והסברה, זו לא הזמנה לכל מי שרוצה להצטרף. בטח שלא בשקרים, אי אפשר לשקר בטעות.

גם "אם תרצו" זה בדיוק אותו סוג של זבל מבחינתי. הרצל מתהפך בקברו בגללם.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

איך תסכימו, אם הנחת המוצא של השמאל היא שהמטרות שלהם (בעיקר מ[נ]טרת השלום) מקדשת כל אמצעי?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אפרים קישון: ...וברשותך, באופן יוצא מן הכלל,אקרא באוזניך דו"ח קטן שכתבתי לפני שנים אודות מפגש אחד.

ירון לונדון: סיפור ארוך?

אפרים: ארוך כגלות. הייתי יכול לקרוא לו: "היכרות עם דור ההמשך". את נציגו של דור זה, את הכתב הצעיר והסימפאטי, פגשתי אי-שם באירופה, ערש התרבות המערבית, כחצי שנה אחרי מאורעות לבנון. הוא נשלח על-ידי המדור האמנותי של תחנת הרדיו המקומית ובאמת לא חשוב כעת איזו מהן. הצעיר היה מאופק מאוד, מנומס מאוד ועצבני מאוד. הוא הניח על ברכיו דף נייר, שעליו רשם מראש את שאלותיו משדה האמנות והתרבות, ובידיים רוטטות לחץ על כפתורי הרשמקול הקטן שלו על השולחן:

-שאלתי הראשונה, אדוני, האם האירועים האחרונים השפיעו על עבודתך הספרותית הסדירה?

-אילו ארועים?

-האחרונים...

הצעיר השפיל את עיניו ושתק. גם אני שתקתי.

-אני מתכוון, רחש הצעיר לבסוף, אני מתכוון לעניינים בלבנון.

-אילו עניינים?

-העניינים שם...

שוב שתקנו קצת. הכתב נראה כבן עשרים ומשהו, צעיר חופשי, שנולד תריסר שנים אחרי מיגור הנאצים באירופה.

-תסלח לי, פניתי אליו, אתה מראיין אותי בענייני ספרות, אם אינני טועה.

-בהחלט אדוני, משדרים ביום שישי בשמונה ושלושים.

-אם כן, בוא נדבר על ספרים, על השירה העברית החדשה.

-בבקשה, לי זה לא משנה, הסכים הצעיר ושאל, האם הופיעו אצלכם שירים על האירועים הללו?

-אילו ארועים?

-במחנות הפליטים...

מבטו שוב בורח, אצבעותיו לופתות את המיקרופון בשבץ.

-בנוגע לטבח, הוא אומר בקול צרוד, "מאסאקר".

הוא פולט "מאסאקר" כשנחיריו מתרחבים, כאילו טעם מעדנים.

-טבח של מי, אני מתעניין.

-ה"מאסאקר" של נשים וילדים פלשתיניים.

-אני שואל לזהות המרצחים, מי הם?

הכתב הצעיר מחריש, עיניו זגוגיות.

-שאלתי אותך, מי ביצע את הרצח ההמוני בסברא ובשתילה, מי?

הכתב אינו עונה.

-אני שואל בפעם האחרונה, מי הם המרצחים של נשים וילדים, מי הם?

אין תגובה. אני מסתכל במראיין שלי. בחור בעל קלסתר-פנים הגון, בחור מסודר מבית טוב, בלי צל של ספק.

-היה "מאסאקר" מגואל בדם, הוא מפטיר לבסוף, "מאסאקר" מחריד.

-מי ביצע אותו?

הוא מדפדף בניירותיו בידיים רועדות ואינו עונה.

-זה היה מעשה של נקמנות שפלה, הוא ממלמל, ה"מאסאקר" האיום הזה.

-נקמנות שפלה של מי?

סלילי הרשמקול מסתובבים ברשרוש חרישי. שפתיו של הכתב הצעיר מצטמצמות לקו צר אחד, אני זוכר את השפתיים הלחוצות האלה עוד מנעורי.

-ידידי הצעיר, אומר אנוכי, אני מסרב להתראיין, כל עוד אינך אומר לי מי ביצע את הטבח במחנות-הפליטים.

הכתב מזיע, סובל ושותק. הסיגרייה השלישית מרצדת בין אצבעותיו.

-זה עוד לא ברור, הוא אומר בקול עלה נידף, יש אצלכם חקירה ממשלתית נגד בגין בעניין ה"מאסאקר". ראיתי גם תצלומים מן התערוכה באומות-המאוחדות: בתל-אביב הפגינו נגד ה"מאסאקר" של בגין עם שלטים, שהוא ושרון רוצחים כמו היטלר. היה כתוב באנגלית.

הצעיר נשם בכבדות, פניו סמוקות.

-אתה שומע מה שאתה מדבר? אני יוצא מכלי, שמעת אי-פעם על הפגנות המוניות נגד היטלר? שמעת אי-פעם, שהוא הורה לערוך חקירה נגד עצמו וממשלתו תחת לחץ דעת-הקהל? נכון, היתה מצדנו הזנחה חמורה, קלות-דעת שלא תסולח, אבל האחראים לזה באו על עונשם. האינך רואה? מה שמתרחש בישראל זה לא פאשיזם כמו שאתה רומז, אלא ההיפך מזה, דמוקרטיה במובן הנעלה ביותר של המלה.

על שפתיו של הכתב מופיע חיוך סרקסטי, הוא שואף עמוק מבדל הסיגריה שלו:

-שרון הודה בפרלמנט שלכם שהוא תמך ב"מאסאקר".

-מאין אתה לוקח את זה?

-מסיקור הטלוויזיה על אודות ה"מאסאקר", אדוני.

כזכור, שר הביטחון דאז מסר בשעתו בכנסת שממשלת ישראל תמכה זה שנים בפלאנגות, אשר ביצעו את הטבח המתועב במחנות הפליטים. עוד באותו ערב שידרו מרבית תחנות הטלוויזיה באירופה והדפיסו המכובדים שבעיתונים באופן תמציתי "שרון מודה: תמכתי במאסאקר!" מלה במלה כך, ראיתי במו-עיני, שמעתי במו-אוזני.

-ידידי הטוב, אני מתאפק ופונה אל הכתב, נגיד, שאריק שרון מוצא סיפוק עילאי דווקא ברציחת נשים וילדים, האם לדעתך פוליטיקאי ותיק שכמוהו יקום ויכריז על כך מעל בימת הכנסת מול סוללות הטלויזיה הזרות?

הכתב מפרפר, כל מאודו אומר "מאסאקר".

-אתם הראתם בשבילם את המחנות מלמעלה בעת ה"מאסאקר".

-בשביל מי?

-בשביל מבצעי ה"מאסאקר".

אני מרגיש שהדם זורם לראשי:

-תגיד פעם אחת "פלאנגות נוצריות", לכל הרוחות והשדים!

הכתב מחוויר ושותק. לא רוצה להגיד פלאנגות, לא רוצה לומר נוצריות. שפתיו צרות וישרות, נטולות דם.

-אני לא אנטישמי, אדוני, הוא מסביר, אני מבקש מן הסתם לתהות על פשעי הטרוריסט בגין, על עמדתך כסופר ישראלי בקשר ל"מאסאקר" שערכתם...

-זאת אומרת, בכל-זאת אנחנו ערכנו את הטבח?

לפני כמה ימים בלבד נתקלתי בתחתית עיתוני אירופה בשלוש שורות על אודות השמדתם השיטתית של עשרות אלפי אינדיאנים בגואטמלה. אם זיכרוני אינו מטעני, הרי במדורי הפרפראות צוינה גם אתיופיה, בקשר לטבח השבועי של אלפי כפריים שם, או משהו. מספר הפליטים מאפגניסטן במחנות פקיסטן עבר בתקופה זו את השלושה מליון, אבל אין בכך עניין ציבורי כלשהו.

-אנא, קורא הכותב את מחשבותי, אל נא באפך, אדוני. אתה חייב להבין את התייחסותי ל"מאסאקר". מכם אני מצפה ליותר מאשר מעמים אחרים.

-מדוע?

-מפני שאתם יהודים, אתם עם המוסר. אתם מדינה חופשית ודמוקרטית ולא דיקטטורה צבאית כמו השכנות שלכם.

-בראוו, אני פורץ, כביר. לפי הנוסחה הצבועה שלכם, ידידי, מדינת ישראל המוסרית והדמוקרטית מושמצת עד חורמה בתקשורת של המערב, והיא נהפכה למדינה בלתי-מוסרית וצמאת-דם בעיני דעת-הקהל העולמית, בעוד שהדיקטטורות הבזויות וצמאות-הדם נהנות באותה תקשורת מחסינות מלאה בגלל רמתן המוסרית הירודה, והן מוסיפות להצטייר בעיני אותה דעת-קהל עצמה כמדינות מוסריות לאללה, בראוו!

הכתב מצמץ.

-את זה לא הבנתי, הוא מודה ומוסיף, אבל עם כל הכבוד לך, אדוני, שדווקא אתה, פליט-שואה לשעבר, תצדיק "מאסאקר" איום שכזה, את הפשע של המאה...

קמתי ללא הגה, לקחתי את מעילי ועזבתי את החדר. אפילו לא רגזתי על הצעיר הביישן מן המדור האמנותי. אין הוא אלא תופעה שכיחה בזמנים אלו על פני כדור-הארץ. הוא חושב באמת ובתמים שהוא איננו אנטישמי כלל ועיקר, והוא הגרוע שבהם.

פורסם

מה שהיה הוא שיהיה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בבקשה לקרוא לאט ולהבין איך הכסף מסתובב, יש תנועה סיבובית ובסוף הכסף מגיע לארגוני השמאל.

בצלם, שוברים שתיקה ושו'ת.

במרכז תנועת הכסף, עומדים שני ארגונים פלסטיניים הקשורים זה בזה – אגודת הרווחה (Welfare Association) – והמרכז לפיתוח ארגונים לא-ממשלתיים – NGO Development Center) NDC

הפועלים זה לצד זה ומממנים פעולות פרו-פלסטיניות בישראל ובשטחים.

הכספים לשני הארגונים, שתקציבם השנתי נאמד בעשרות מיליוני דולרים, מגיעים לפי הטענות משורת מקורות: מדינות וארגונים באירופה– ביניהם האיחוד האירופי, שבדיה, שוויץ, הולנד ודנמרק – ומדינות ערביות, ביניהן סעודיה, כוויית, איחוד האמירויות, אלג'יריה, קטאר וגם בנקים גדולים כמו הבנק לפיתוח איסלאמי (IDB) וקרנות ערביות ועוד.

שני הארגונים הפלסטיניים מעבירים 97 אחוז מהכספים לפלסטינים בשטחים וכ-3 אחוזים לארגונים ישראליים http://www.ynet.co.il/PicServer2/24012010/2972982/Untitled_wa.jpg

ארגון אגודת הרווחה מעורב ישירות בפעילות במוקדים ערביים בישראל, והוא היה מעורב בקמפיין נגד שירות אזרחי בקרב בני נוער ערביים. על הארגונים שזכו לתמיכתו נמנים בין היתר עדאלה, בלאדנה, מדה אל-כרמל ואגודת הגליל.

בין 2006 ל-2008 הועברו 2.65 מיליון דולר מהארגון לפעילות בישראל.

מטרותיו העיקריות במה שהוא מכנה "שטחי 1948" הן חיזוק מעמדם הסוציו-אקונומי של ערביי ישראל ושימור וטיפוח הזהות הלאומית הפלסטינית בקרבם. אגודת הרווחה תומכת גם בשתי רשויות מקומיות – נצרת וכפר כנא.

http://www.ynet.co.il/PicServer2/24012010/2972776/Untitled-1_wa.jpg

התקציב השנתי של אגודת הרווחה עומד בשנים האחרונות על כ-40 מיליון דולר בממוצע, עובדה שהופכת אותו לאחד הצינורות המרכזיים ביותר להעברת כספים לפלסטינים.

בין היתר הוא נתמך על-ידי הבנק לפיתוח איסלאמי, ומבדיקת ynet

עולה כי על המדינות החברות בו נמנות בין היתר איראן, סוריה ולבנון. בשנת 2000, בעקבות פרוץ האינתיפאדה השנייה, הקים הבנק שתי קרנות שמיועדות לסייע לפלסטינים "מול התוקפנות הישראלית המתמשכת" – קרן אל אקצא וקרן אינתיפאדת אל-קודס, שנועדה לתמוך ב"קורבנות העימותים".

http://www.ynet.co.il/yaan/0,7340,L-876034-ODc2MDM0XzE3OTAzNjY0Nl8xNDg2ODcyMDAeq-FreeYaan,00.html

מהדו"ח עולה כי במשך שלוש שנים, בין 2005 ל-2008, העבירה אגודת הרווחה כמעט 3 מיליון דולר לארגונים ישראלים, שפעלו במגוון תחומים, ביניהם חינוך וחיזוק הזהות הערבית, חקיקה, נדל"ן ורכישת מבנים,

קידום טענת השיבה ומאבק נגד שירות לאומי.

במרס 2006 הוקם על בסיס התשתית הארגונית של אגודת הרווחה ארגון בשם המרכז לפיתוח ארגונים לא ממשלתיים – (NDC)

NDC מעורב בין היתר במימון של ארגונים ישראליים ופלסטיניים המקדמים פעילות נגד מדיניות ישראל וצה"ל.

על פי הדו"חות שמפרסם הארגון, בין 2008 ל-2009 הוא העביר כ-2.4 מיליון דולר לארגונים ישראליים, וכ-3.5 מיליון דולר לארגונים פלסטיניים.

בשנת 2009 לבדה העביר הארגון כ-2 מיליון דולר ל-13 ארגונים ישראלים,

ביניהם בצלם, מוסווא, עדאלה, שוברים שתיקה, יש דין, רופאים לזכויות אדם, הוועד הציבורי נגד עינויים.

כסף ערבי מממן ארגונים הפועלים ליצירת דה-לגיטימציה למדינת ישראל, קריאות לחרם על מדינת ישראל, קריאה וסיוע להעמדת בכירים במדינת ישראל לדין על ביצוע פשעי מלחמה, חיזוק הזהות הפלסטינית של ערביי ישראל וניתוק זיקתם למדינת ישראל, חיזוק הזהות והאחיזה הפלסטינית-איסלאמית בירושלים, חיפה, יפו, הנגב והגליל."

מארגון "בצלם" נמסר בתגובה לטענות: "שלא כפי שנטען – ארגון 'בצלם' מקבל מימון מארבע מדינות ידידותיות לישראל: שוויץ, דנמרק, הולנד ושבדיה. הכסף מגיע מהמדינות עצמן

ואילו NDC משמש רק להעברת הכספים.

בארגון "שוברים שתיקה" טענו כי הם מקבלים תרומות ממדינות ידידותיות , כגון שוויץ, דנמרק, הולנד ושבדיה,

והגוף שמעביר מטעמן כספים הוא NDC המרכז לפיתוח ארגונים לא ממשלתיים (NDC - ממשלות שוויץ, שוודיה, הולנד ודנמרק).

ארגונים פרטיים המספקים לו מימון, כוללים: קרן פורד (ארצות הברית), International Commission of

Jurists (שוודיה), קרן המכון לחברה הפתוחה (OSI – ארצות הברית), Christian Aid (בריטניה),

Grassroots International (ארצות הברית), Kvina Till Kvina (שוודיה), אגודת אל-קודס מלאגה

(ספרד), Oxfam Novib (הולנד), Trocaire (אירלנד), DanChurchAid (דנמרק)

אחד מהמממנים העיקריים של ארגון שוברים שתיקה ובצלם הוא "מנהלת זכויות האדם והמשפט הבינלאומי" הממוקמת באוניברסיטת ביר-זית ברמאללה.

המנהלת ממומנת באופן מלא על-ידי ממשלות שוודיה, שוויץ, דנמרק והולנד. המנהלת מספקת כ- 4 מיליון דולר בשנה ל-24 ארגונים לא-ממשלתיים ישראלים ופלסטינים, בהם אלו העוסקים בלוחמה משפטית נגד ישראל,

ומקדמים BDS (חרם, משיכת השקעות וסנקציות) ומכפישים את ישראל.

בשנת 2014 (לפי הדוח השנתי המעודכן האחרון) קיבלו שוברים שתיקה 3.8 מיליון ש"ח.

ארגון שוברים שתיקה עובד לעיתים קרובות בתיאום עם ארגוני BDS ואף ממומן על-ידי קרנות

התומכות בצורות שונות של BDS.

בשנת 2013, יהודה שאול (ממייסדי שוברים שתיקה), השתתף באירוע בדרום אפריקה שאורגן על-ידי

Open Shuhada Street, ארגון המקדם BDS.

ארגון זה חתם על מכתב הקורא לגירושו של שגריר ישראל בדרום אפריקה והוביל פעולות פוליטיות קיצוניות כמו "שבוע האפרטהייד הישראלי" בדרום אפריקה.

באוקטובר 2014 וביוני 2015 שאול השתתף בכנס עם ארגון Paix Juste, (הוועד למען שלום צודק במזה"ת - לוקסמבורג). ארגון זה מקדם את קמפיין ה BDS וחבר בוועדה לתיאום העמותות והארגונים למען פלסטין (ECCP).

ארגון ECCP מקדם BDS ואת "השבת כל פליטי פלסטין" לגבולות ישראל,

ומנסה למעשה לשלול את קיומה של ישראל כמדינה יהודית.

המשטים לעזה, מאורגנים ונתמכים ע"י IHH . (ארגון טרור) ושותף מוביל קרן Christian Aid

וע"י האירגונים ICAHD ECESG הממומנים על ידי האיחוד האירופי,

ספרד וממשלות הולנד, דנמרק, שוודיה ושוויץ דרך מרכז NDC

עוד השתתפו במשט מספר ארגונים הממומנים על-ידי האיחוד האירופי והקרן החדשה לישראל -

כולל הועד הישראלי נגד הריסת בתים (ICAHD), המרכז לאינפורמציה אלטרנטיבית (AIC)

והמרכז הפלסטיני לזכויות האדם(PCHR) -

רקע המשפט הבינלאומי: הקהילה הבינלאומית - כולל האיחוד האירופי וארצות הברית - מחוייבת על פי חוק להחלטת מועצת הביטחון של האו'ם 1373, שעברה פה אחד בעקבות התקפות ה-11 בספטמבר 2001. ההחלטה כופה הגבלות על התנועה, הארגון ופעילויות גיוס הכספים של קבוצות טרור. מדינות החברות בקהילה מוכרחות"למנוע מאזרחיהם או מכל אדם וישות בתוך שטחן מלאפשר גישה לכספים, נכסים פיננסים או משאבים כלכלים או שירותים פיננסים או שירותים קשורים אחרים" עבור פעילויות הטרור,

והן גם חייבות "למנוע מאלו אשר מממנים, מתכננים, מסייעים או מבצעים פעילויות טרור מלהשתמש בשטחן למטרות אלו נגד מדינות אחרות או אזרחיהן".

באפריל 2011, ממשלת הולנד הוסיפה את מארגנת המשט, IHH, לרשימת קבוצות הטרור,

והארגון נאסר גם בגרמניה ובישראל.

IHH הוא חלק מארגון הגג "קואליציית הצדקה", אשר מחלקת האוצר שלארצות הברית מנתה כארגון טרור.

ל-IHH קשרים חזקים לאל קאעדה ולחמאס, כיום הם רשומים כארגוני טרור באיחוד האירופי, ארצות הברית,בריטניה, קנדה ומדינות רבות אחרות.

ברישומי שוברים שתיקה נרשמו התרומות והמימון הכספי הבא:

בשנים 2008 ו-2009 קיבל ארגון שוברים שתיקה מימון עבור פעילותו מהאיחוד האירופי, הקרן החדשה לישראל, ממשלות בריטניה, ספרד והולנד, קרן אוקספם, קרן DanChurch Aid, וקרן Christian Aid, וארגון NDC הפלסטיני.

(קרן Christian Aid, וארגון NDC הם ארגונים אשר היו שותפים למשטים ולמימון עם ארגון הטרור IHH )

בשנת 2008 46% מהכנסות הארגון מתרומות היו מממשלות זרות ו-22% מהקרן החדשה לישראל.

בין השנים 2012–2014, הארגון קיבל מימון של 4 מליון שקל באופן ישיר ועקיף, מהמדינות דנמרק, הולנד, שוודיה, שווייץ, גרמניה, צרפת, האיחוד האירופי, בלגיה, ספרד ואירלנד.‏

הרחבה - קרן Christian Aid

באוקטובר 2007, Christian Aid היה רשום כ"שותף תומך" של כנס שיזם ארגון אתג'אה בקפריסין.

הכנס כלל חלק מהתומכים הגדולים ביותר של חרם, משיכת השקעות וסנקציות (BDS)

כגון הקמפיין העממי הפלסטיני נגד חומת האפטרהייד, קמפיין ה - BDS הפלסטיני,

ורשת הארגונים הלא ממשלתיים הפלסטינים NDC. ההצהרה הסופית של הכנס קראה לארגונים לא ממשלתיים "להפנות תשומת לב מירבית לקמפיין החרם, משיכת השקעות וסנקציות נגד ישראל.

ולרדוף את ארגוני המעין-מדינה הציונים ברחבי העולם".

ארגונים שותפים של Christian Aid כוללים את חלק מהארגונים הקיצונים ביותר שפועלים באיזור:

סביל, המרכז לאינפורמציה אלטרנטיבית, עדאלה, המרכז הפלסטיני לזכויות האדם, הועד הישראלי נגד הריסת בתים.

אתג'אה שוברים שתיקה ורופאים לזכויות אדם – ישראל.

עברו רק על המסומן באדום, וראו רק קרן אחת אשר מימנה את שוברים שתיקה ושיתפה עימו פעולה.

קרן Christian Aid ממנת ופועלת להגברת החרם על ישראל BDS .

הקרן הנ"ל שוללת את זכות הקיום של ישראל.

הקרן הנ"ל שותפה לארגון טרור IHH וממנת את המשטים לעזה.

הקרן הנ"ל תומכת משתפת פעולה וממנת את ארגון שוברים שתיקה..

רוני, אם תרצה - יש עוד - אייל.

ביבליוגרפיה:

מל"מ - מרכז המידע למודיעין ולטרור ע"ש אלוף מאיר עמית

א - http://www.terrorism-info.org.il/he/article/18014

** http://www.terrorism-info.org.il/data/pdf/PDF_10_253_1.pdf

ב - דו"חות NGO MONITOR -

*** http://www.ngo-monitor.org.il/articles.php?cat_id=34

ג - http://www.ngo-monitor.org.il/article/_494

ד - http://www.ngo-monitor.org.il/article/_408

ה - http://www.ngo-monitor.org.il/article/_510

ו - http://www.ngo-monitor.org.il/article/_509

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

שוגיפלקס,

עכשיו, בוא נסתכל על זה רגע מכיוון קצת אחר:

היה "מאסאקאר" שבוצע בזמן שישראל כבשה שטחים בלבנון ושהתה שם.

בלי להכנס לפרטים טכניים וויכוחי סרק - ועדת חקירה ישראלית קבעה שהמנהיגים באותו הזמן לא פעלו כדי למנוע את הטבח או לעצור אותו, שיש להם "אחריות עקיפה" על מה שקרה, והמליצה ששר הבטחון יודח מתפקידו ולא ישמש ככזה.

רק איזה 20 שנה אחרי הוא נבחר להיות ראש ממשלה, כי למי איכפת.

במהלך אחת מההפגנות הסמולניות בתל אביב, נזרק רימון על המפגינים ואחד מהמפגינים נהרג.

ואת כל זה מצליח אפרים קישון לזכך ולטהר, כי מי שבצע את הטבח בפועל היו לא חיילים ישראלים, אלא ערבים נוצרים, כי הייתה הפגנה נגד המלחמה בתל אביב וכי המראיין שלו הוא "האנטישמי הגרוע מכולם".

נהדר. לא סתם כנראה אומרים שיאיר לפיד מנסה להיות אפרים קישון.

אגב, זה מדהים שהיו אז 400,000 איש שבאו להפגין. אולי מישהו צריך להגיד למנהיגי הימין שבקצב הזה לא ישארו בארץ גם 10,000 איש שיבואו להפגנת שמאל, ואז כבר לא יהיה מי שיזכך.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אין מה לדאוג. בכל דור יש אספקה שוטפת של אידיוטים שימושיים - אינטלקטואלים טהרנים שידאגו להכפיש אותנו לפי צו האופנה האחרון ובכך לתמוך בעקיפין בדיקטטורות וארגוני טרור המבצעים פשעים מחרידים מדי יום ביומו. עולם כמנהגו נוהג.

פורסם
אנחנו מסכימים שגם כאפה וגם ירייה בראש, עדיף להימנע משתיהן? כי נזק זה נזק. זה שהממשלה עושה לנו נזקי תדמית והסברה, זו לא הזמנה לכל מי שרוצה להצטרף. בטח שלא בשקרים, אי אפשר לשקר בטעות.

גם "אם תרצו" זה בדיוק אותו סוג של זבל מבחינתי. הרצל מתהפך בקברו בגללם.

לא חוכמה להגיד שאם תרצו זה זבל, כשאתה עדיין שם אותם באותה שורה עם שוברים שתיקה.

בוא ננסה לשחק לרגע בנדמה לי: מה אם שוברים שתיקה לא היו משקרים בכלל, ויודע מה - מה אם הם היו עובדים אך ורק בארץ. האם אז היית מגנה אותם כמו שאתה מגנה היום? יש לכך שתי תשובות - לא, כי הם מנסים להגן עלינו מעצמנו ועל זכויות אדם באופן כללי. או כן, כי צריך לתת לצה"ל לעבוד ולא להפריע לו.

אם ענית לא - אתה חושב כמוני. אם ענית כן - יש לנו דיון אחר לגמרי (לטעמי זהו חלק משמעותי מהדמוקרטיה - לא לתת יותר מדי כוח לצבא, לדאוג לזכויות אדם וכדומה).

עכשיו תסתכל על אם תרצו ותגיד לי מה המטרות שלהם. אני אעזור לך, כי זה כתוב באתר שלהם: לבנות אליטה ציונית, ליצור תקינות פוליטית-ציונית בחברה הישראלית, ולהאבק בתופעת הדה-לגיטימציה של מדינת ישראל (בתוך ישראל, שיהיה ברור).

מתוך החזון שלהם: "קיום חברה ציונית ובה אליטה הרואה עצמה גורם מהותי בהובלת המפעל הציוני".

זה רק חלק קטן, יש עוד הרבה באתר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כבר כתבתי מקודם כמה פעמים (ולא רק אני) שביקורת על הצבא זה דבר לגיטימי. אבל לעשות את זה דרך שקרים והשמצה של חיילים?

זה שהמטרה (לכאורה) טובה, עדיין לא מקדשת את האמצעים.

אותו הדבר אם תרצו רק שלהם יש גם מטרה מפגרת. לא הבנתי מה זה הקשקוש הזה "אליטה ציונית".

עם המאבק בדה-לגיטימציה של ישראל אפשר להזדהות, כל עוד "ישראל" זה לא שם נרדף למדינת ימין קיצוני יהודי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אפשר להזדהות כל עוד הם לא ממציאים דה-לגיטימציה. הם יוצאים כנגד כל כך הרבה ארגונים שבעיקרם הם ארגוני זכויות אדם. יכול להיות שחלק מהארגונים האלה עושים מספר דברים לא נכונים, אבל לי לפחות זה נשמע מופרך לגמרי שכל הארגונים האלה יוצאים כנגד הלגיטימציה של ישראל. חלקם אגב ארגונים שפועלים כבר עשרות שנים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני, האם מעשיה של קבוצת ליאל לגיטימיים בעיניך? או טובים? ראויים?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא מכיר. חיפשתי טיפה ברשת. אם הכוונה לקריאה להחרמה של מוצרי התנחלויות באירופה אז מבחינתי לא לגיטימי. אני פשוט לא חושב שהמאבק על דעת הקהל צריך להתרחש בזירה הזאת. מה גם שנורא קל להם שם באירופה לבלבל מוצרי התנחלויות למוצרי רמת הגולן, למשל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לא רק מוצרי התנחלויות. גם מינויים ובאופן כללי אסטרטגיה מוצהרת של יצירת לחץ מבחוץ.

לגבי רמת הגולן - פרט לסיפוח רשמי (אקט הצהרתי) מה ההבדל? למה שטחים לא ורמה"ג כן? לי יש עמדה בעניין, מעניין לשמוע את שלך קודם.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...