Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע מה לומר - רוגל אלפר כנראה איבד את זה. ויש לי תחושה שבלאט אמר שבעה פשוט כי שכח שזה כבר שמונה, לא בגלל שום דבר אחר. הוא גם "קצת" עף על עצמו אם הוא באמת חושב שלשבעה מיליון ישראלים (או אפילו לאחוז קטן מזה) באמת אכפת מהמשחקים שלו, אבל זה עניין אחר.

והאמירה של ביבי - זו לגמרי דמגוגיה לומר לכך שהיא הביאה שיותר אזרחים מימשו את זכותם הדמוקרטית. אתה לא יכול להחזיק את המקל משני קצותיו וראש ממשלה שמתבטא ככה אומר למעשה "אם לא תצביעו לי, אתם האויבים שלי". לצערנו, היום הוא מתייחס כמעט לכל אזרחי המדינה כאל אויביו...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

זאת לא דמגוגיה, זאת האמת. למקרה שלא הבנת - אני לא מצדיק אותו, אני רק מצביע על התוצאה.

לגבי רוגל אלפר - הוא לא מעניין. העיתון הרי יכול לפרסם ויכול שלא. בחר לפרסם.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מה שניסיתי לומר הוא שאתה לא יכול לבטל את העובדה שהדברים שביבי אמר הם כנגד הדמוקרטיה, בתואנה שהם גם בעד הדמוקרטיה. זה כמו (להבדיל) שמישהו יגיד משהו שישתמע ממנו שזה בסדר להרוג ערבים, אבל שזה גם לא בסדר להרוג ערבים. הרי עדיין משתמע מהם שזה בסדר להרוג ערבים...

ולגבי רוגל אלפר - אני לא יודע איך דברים עובדים בהארץ, אבל מההיכרות עם מערכות עיתונים, אם כתב ותיק ומוערך כמו רוגל אלפר מגיע לעורך ואומר לו "תפרסם", אז העורך מפרסם. מעבר לזה, הארץ ידוע בכך שהוא נותן במה לכל מיני הוגי דעות קיצונים יותר ופחות. צריך לזכור שזהו מאמר דעה, לא כתבה עיתונאית שמייצגת בהכרח את המציאות. אתה יכול להסכים עם אלפר או לא להסכים איתו, אבל אתה לא יכול להגיד לו לא להביע את דעתו באף עיתון. לא מוצא חן בעיניך - אל תקרא. מעצבן אותך? תגיד שהוא אידיוט. אין עם זה בעיה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לא קורא ואומר שהוא אידיוט, מה גם שהוא פשוט טועה בפירוש המונח פאשיזם.

לגבי ביבי, לא הבנת אותי. הוא לא התכוון לדמוקרטיה, אבל זה מה שיצא לו, כי בפועל יותר אנשים מימשו את זכותם להצביע.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רומן, העיתון פרסם בעבר גם את רונן שובל.

גם אני לא מת על רוגל אלפר, וכן, זה די מפגר מה שהוא כתב.

אגב, בינתיים משמו נאווי שוחרר. מסתבר שהמשטרה לא הצליחה למצוא ממה נפטר האדם שנאווי דיווח למשפחתו שהוא רוצה למכור קרקע למתנחלים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

המשטרה שלנו לא מצליחה למצוא ראיות?! ג'י, זה חדש! בחיים לא קרה בעבר, בדרך כלל הם מאד יעילים ומקצוענים...

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני לא יודע, אין לי מושג מה נאווי עשה ומה לא עשה. הוא לא כוס התה שלי, אבל הביקורת עליו צבועה למדי, כשהיא מגיעה מאנשים שלא היו מוכרים גם חול במדבר לערבים (לא מתכוון אליך אישית).

אבל מי צריך את נאווי, כשמסתבר שאפילו סולנה של הדג נחש הוא שתול?

הייתי באיזה 5-6 הופעות שלהם, כולל בימי סטודנטים. יש לי גם שני דיסקים מקוריים שלהם שקניתי בעבר הרחוק.

מסתבר שממנתי עוכר ישראל ידוע.

מחר בבוקר אתלה במשרד פוסט של ד"ר רונן שובל וחברו ש"רק" גנב ציוד מהצבא לפני כמה שנים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אפרופו עכירת ישראל, אהבתי את הקטגוריות בתרומות לאתר החברים של ג'ורג'.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא יודע אם עוכר ישראל, אבל זה שהדג נחש שמאלנים זה ידוע, אין פה משהו חדש, זה לא שהם הסתירו את זה או משהו.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

זה בדיוק העניין - אף אחד מאותם אמנים ורבע-מפורסמים לא מסתיר שהוא שמאלני או שהוא תומך בשוברים שתיקה. כל הקמפיין המגוחך הזה שנועד "לחשוף" את ה"שתולים" האלה הוא בדיחה אחת גדולה. לא שזה יפריע לכל מיני ימנים לאיים על אותם אמנים בפייסבוק. אוי, סליחה, שוב טענתי שהאלימות מגיעה רק מצד אחד. לא בסדר מצדי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רומן, הם לא הסתירו את הדעות שלהם.

מה בדיוק הופך אותם או כל אחד אחר ברשימה הזו ל"שתולים"?

"אם תרצו" מציגים אותם כאילו היו איזה וירוס. מעבר לרפרנס השחוק והמתבקש לגרמניה הנאצית, יש את זה ביותר עלוב ומפגר?

שאנן סטריט, עמוס עוז (שהוא די דושבאג אבל מילא), דוד גרוסמן (שבנו נהרג באחת מהמלחמות שכל כך מלהיבות את "אם תרצו") ואחרים שם, הם אנשים שפעלו בתוך ולמען המדינה, לפחות כמו אנשי "אם תרצו". הם אנשים בעלי דעות עצמאיות (בניגוד לכמה אנשים אחרים בישראל). להציג אותם כאיזה מישהו שהונחת לכאן על ידי האויב זה מגוחך.

הנזק מהקמפיין של "אם תרצו" כבר נעשה, והוא מיידי ולא ספקולטיבי, בניגוד לכל הדיבורים על שוברים שתיקה ואחרים.

אבל למי איכפת?

פורסם

אמרתי מתישהו שהם מושלמים או חפים מטעויות?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא כתבתי את זה כקונטרה לדבריך, אלא מאותה הסיבה שבגללה אני כותב הרבה דברים כאן: כואב לי, בתור אזרח ישראלי, שזה הכיוון שאנחנו הולכים אליו. אגב, לא יודע אם אתה שם לב, אבל בהדרגה "תרבות" ו"התנשאות" הופכים למושגים מקבילים. וגם בזה אין שום דבר חדש. ברוסיה של לפני המהפכה האיכרים שנאו את האינטלגנציה הרבה יותר ממה שהם שנאו את מי שמירר את חייהם בפועל.

וכן, הם רחוקים מלהיות "חפים מטעויות".

אני יכול לחשוב על כמה דברים חיוביים שעשו האנשים שהזכרתי, והם "שתולים".

אני לא יכול לחשוב על דבר אחד חיובי שעשו "אם תרצו".

פורסם

חשיפת שקרים של ש"ש היא דבר חיובי, לפחות לדעתי.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לגמרי צודק לגבי ה"תרבות" ו"התנשאות". גם כאן בשרשור אנשי השמאל הואשמו לא פעם בהתנשאות. זה כמו נשק ברירת המחדל של ימנים שרוצים להראות לשמאלנים מי יותר חזק. מין גאווה כזאת של "אני איש פשוט". אותה גאווה שהביאה עלינו את מירי רגב בתור שרת תרבות, את נפתלי בנט בתור שר חינוך ואת ביבי בתור חצי מהשרים.

ותן לי לנחש, מה שכתבתי עכשיו הוא נורא מתנשא...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...