Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי נעלי עור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מניח שיש המון חומר בעניין הזה, אבל אתמול בחנות של טימברלנד נאמר לי שאסור לנקות את הנעליים שלהם במים (נו ברור), אלא רק עם הגיר המיוחד שלהם (כמה צפוי).

בגלל שלא היה במלאי, אז לא ראיתי מה זה הגיר הזה.

מישהו יודע על מה מדובר?

הרסתי בחיים מספר לא קטן של נעלי עור בגלל ניקוי לקוי וגם (אולי בעיקר) בגלל הליכה במקומות רטובים בחורף. היחידות שאני יכול להגיד שהחזיקו באמת אלה הקטרפילר שעברו ניקוי עם סמרטוט לח כל פעם והשחיקה היחידה הייתה רק בסוליה.

אני אשמח להמלצות לחומר ניקוי טוב לנעלי עור. אחת מהן היא עור הפוך.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני הייתי בדיוק במצב שלך לפני כמה זמן.

האמת בחנות צודקים , אסור לנקות מוצרי עור בכביסה , כל מגע עם מים הוא לא טוב לעור , וגם ניקוי יבש אסור.

אני רכשתי מוצרי Lexol ו-swissvax לניקוי העור .

האמת המוצרים מדהימים בייחוד ה-swissvax שממש עשה את העבודה כמו שצריך , הבעיה היחידה היא המחיר הגבוהה שלו.

תקנה Lexol ותיהיה מבסוט.

פורסם

מוצרי Lexol ניתן להשיג גם ב-car spa בארלוזורוב רמת גן ( 200-300 מטר אחרי הבורסה בתחנת דלק פז).

אני אישית הזמנתי מחו"ל .

פורסם

במקרה שלך מדובר שנקיון והגנה.

נעלי עור, אם זה לא נובוק או זמש צריך לצחצח עם משחה יעודית. ככה זה עבד במשך מאות שנים.

בהתחלה מעבירים צחצוח יבש, כדי להוריד לכלוך ולאחר מכן עם משחה בצבע מתאים או בלי צבע.

המשחה מזינה את העור, נותנת לו ברק ושמאירה שכבת ווקס שדוחה את המים.

לא פולישים נוזליים ולא שום דבר אחר. משחה הישנה והטובה. רצוי אחת משובחת.

פורסם

כן.

אסור אסור אסור אסור לנקות נעלים שנראות כאילו הן עשויות מ"עור הפוך" במשהו שהוא לא הגיר הזה. אתה יכול לקנות ערכת ניקוי (זה לא ממש גיר, מזכיר אבן קצת + מברשת) בחנות של טימברלנד. לא יקר במיוחד.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הכוונה לזה?

http://shop.timberland.com/product/index.jsp?productId=12776809

אם כן, תסתכל שם בתגובה היחידה שיש למוצר הזה.

אלה הנעליים שנקנו, מה צריך לכל זוג? לפעמים אני מתחרט שהעולם מתקדם...

http://shop.timberland.com/product/index.jsp?productId=4208585

http://www.8440.info/timberland-6165r-euro-rock-hiker-mens-boots-aw12-navy-7526598-7526598-Boots-p-86.html

in the face

with a chair

פורסם

ברצינות?

יש לי טימברלנד פרו כבר קרוב 6-7 שנים, בעיקר לימי החורף. פעם בשנה אולי אני מעביר להם ניקוי בצורה הכי פשוטה - מכניס לאמבטיה, מריץ מים, נותן להם להתייבש יום והן כמו חדשות.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

למיטב ידיעתי, עור הפוך מנקים עם מברשת שהיא כמו מחק (יש כזה גם לטימברלנד).

ויש חומרי ניקוי של טימברלנד.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

יש הרבה חומרים לטימברלנד, השאלה שלי מניסיון של אנשים איזה חומר מהחומרים האלה אני צריך בהתאם לנעליים שברשותי.

כרגע זה חדש ואני מחפש רק לשמור. הייתי קונה שוב סבון ושמן אוכפים, אבל קשה לי להאמין שזה יתאים לנעליים עם עור עדין יותר ממה שיש באוכף.

in the face

with a chair

פורסם

ברצוני להמליץ על ״סנדלרייה ״ בכיכר אורדע ברמת גן שיענו לכם על כל השאלות בנעליים

שנית מניסיון רב שנים לנעלי עור הפוך ״ז׳אמש״ קודם מנקים אותה עם מברשת ברזל עדינה שמיוחדת לנעליים,ולאחר מכן ממרחק 20 סמ משפריצים מספריי זאמש על הנעל והתוצאה מדהימה

(יש להם בחנות את המוצרים האלו)

• תוכן חדש...