Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאור התרחבות המשפחה והתיישנות הרכב אנחנו מתחילים לחשוב בכיוון של רכב חדש.

נקודת המוצא היא שיש לנו ילד בן שנתיים בכסא בטיחות ועוד תינוק בן חודש בסלקל, כרגע מתניידים עם סדרה 3 שנת 2002.

דרישות:

1. תא מטען גדול מספיק לעגלה וטיולון ועוד ציוד שמסביב, עדיפות לסף הטענה נמוך.

2. עדיפות לסדאן מרווחת ובעלת אופי ספורטיבי (אבא חובב נהיגה...).

3. אם לא קל עם סעיף 2 ואין ברירה גם תפלצות סטייל X5 או Cayenne יישקלו כאופציה.

4. כמובן שאין פשרות בתחום הבטיחות, אותו כנ״ל לגבי מנועים חלושים-הם לא באים בחשבון.

5.הנטייה הינה להשאר עם רכב גרמני (למעט פולקסוואגן, לא מחובבי המותג) אבל פתוח להצעות מעניינות אחרות.

6.תקציב- קשה לי למתוח קו כי אני לא בארץ אבל מהאופציות שאני בודק תוכלו לקבל כיוון.

אז מה עניין אותי?

ב.מ.וו 328 החדשה- מאוד אהבתי את הרכב, תא מטען מספיק בהחלט, ביצועים נאים בהחלט, מרווח פנימי מעט גדול יותר מאחור בהשוואה לרכב שלי ועובר בסעיף זה על הקסקס, הכיוון הוא שנת 2012.

ב.מ.וו 520\528 שנת 2011- כמובן מרווחת ונוחה יותר אבל קצת מבוגרת וכבדה עבורי.

מכאן יורדים בשנתונים:

ב.מ.וו X5 שנתוני 2008-2009- עונה לדרישות ברוב הסעיפים למעט זה שאני לא מת על ג׳יפים ובהונג קונג אין לי ממש שטח, אבל נוח מאוד כרכב משפחתי.

פורשה קאיין 2005-2006 בגרסת S- פחות או יותר כמו ה-X5 אבל עם פלפל בתחת, עדיין לא מת על ג׳יפים, אבל נראה לי שאם כבר- אז זה.

M5 2006, יקרה יותר ממה שאני מוכן להקציב לעניין וגורמת לי להתלבט אם לא להמתין קצת שהיא תתמתן במחיר ולחטוף אחת...

האם יש עוד איזה רכב שיכול להתאים לצרכי ואני מפספס כי אני נעול מדי על כיוון מסויים?

אשמח להמלצות ורצוי מנסיון.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם כבר ג'יפון יוקרתי אז לדרישות שלך X3 נשמע הגיוני יותר, לדעתי בדגם הנוכחי הוא גם נראה טוב בניגוד לקודם.

גם אאודי Q5 נראה לי בחירה לא רעה.

מה שהכי יתאים לך לדעתי במיוחד מהרכב שאתה בא ממנו זה באמת ה-328, ההתנהגות לבטח פחות חדה אבל הרכב יהיה מרווח ואיכותי יותר וגם חזק יותר.

פורסם

ברוח הפורום - פאביה או פולו. תאמין לי שגם היא מספיק מרווחת לדרישות שהעלית.

וברצינות - הסדרה 3 הישנה מספיק מרווחת, אבל - תתחדש ותתפנק. בהצלחה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם אני חשבתי שה-3 שלנו תיהיה מספיק מרווחת אבל בגלל התינוק החדש הבן הגדול עבר לשבת מאחורי הנהג וכשאני נוהג ברכב זה אומר שכמעט אין לו מקום לרגליים.

אכן חשבתי על ה-Q5, ה-A6 גם יכולה להיות אופציה.

ה-X3 לא נכנס כאופציה כיוון שמבחינת מרווח פנימי הוא כמו ה-328 ומכיוון שכך אני אעדיף את ה-328 על פניו בכל מקרה.

תודה לעוזרים.

פורסם

כל העלק-ג'יפים מוגזמים במידותיהם לעכבר עירוני.

בהיבט הפראקטי של תמרוני חניה הגודל הוא חסרון.

בהיבט של כיף, משקל ומרכז כובד גבוה הוא בעוכריהם.

אתה צריך לחפש סטיישן ספורטיבית.

לא יודע להשוות ממדים פנימיים אבל הפוקוס ST שווה בדיקה.

...אז לא 100% גרמני.

לא ציינת שיש בעיות באלכסון של רגל שמאל/יד ימין...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

גם גרסת הסטיישן של ה-328 נשקלת מבחינתי.

אין לי בעייה עם האלכסון שציינת, אנחנו חיים בשלום עם מוצרים MADE IN GERMANY, כולל סבתי ניצולת השואה שתחייה עד 120.

הנקמה היחידה שלה בהיטלר היתה שהיא עלתה לארץ הקודש והקימה משפחה ויש לה ילדים, נכדים ונינים.

פורסם
אין לי בעייה עם האלכסון שציינת,

לא הבהרתי עצמי מספיק טוב:

האלכסון - רגל שמאל = קלאצ'/יד ימין=הילוכים. :idea:

לא סוד שאתה נוהג בתוצרת גרמניה, וגם אתה אמור לדעת שאצלי אחת מהן כזו...

ה ST ידנית ולא 100% גרמניה עבור חובבי הז'אנר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

עכשיו הבנתי (בכל מקרה זו אחלה הגנה מפני הבא בתור שיקפוץ ויזכיר לי שרכב גרמני זה פויה בגלל השואה).

:wink:

לגבי גיר ידני האמת ששנינו (אישתי ואנוכי) אוהבים גיר ידני, אבל-

הונג קונג רוויה בעליות תלולות מאוד כולל בדרך הביתה ולכן אוטומט עם תפעול הילוכים מההגה זו העדיפות, מה גם שגם בנהיגה ספורטיבית הגירים סטייל DSG, SMG, DCT וכו׳ יותר מהנים ויותר מהירים.

יחד עם זאת, ידני ממש לא ייפסל על הסף.

ה-ST זו אופציה מעניינת שלמען האמת לא חשבתי עליה....תודה שהעלת אותה.

פורסם

אם הבעיה היא במרווח לרגלים של הזאטוט שיושב מאחורה, הפתרון ההגיוני ביותר הוא להחליף כיסא תינוק.

אלא אם כן אתה פשוט מחפש סיבה להחליף רכב :D

51 קג"מ :shock::lol:

• תוכן חדש...