Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברצוני לייבא בייבוא אישי טויוטה קאמרי היברדית החדשה.

הבנתי שעלולים להיווצר בעיות בנושא ניווט, תדרי רדיו ושאר ירקות (מערכת המולטימדיה החדשה שלהם)

האם כך המצב ?

מה אפשר לעשות בנידון ?

מה מומלץ בהנחה כי מדובר בשתי אפשרויות רכב חדש לגמרי ורכב בן שנה ?

תודה רבה ושבוע טוב

יריב

פורסם

המערכת מבוססת תוכנה כלשהי ולכן לא צריכות להיות שום בעיות.

מעדכנים את טבלת הלווינים (למשל של ישראל זה il.pool.ntp.org) ואת תוכנת הרדיו ושלום על ישראל.

אבל אל תסמוך עלי. תבדוק.

פורסם

אתה רוצה לייבא מחו"ל טויוטה קאמרי חדשה (רכב מנהלים מדהים) שערכה בארץ נע סביב ה-200 אש"ח,

ומה שמעניין אותך זה התדר של הרדיו???...:brickwall:

מה אגיד לך, מאחל לך שאלו יהיו הצרות שלך בחיים!!!.

נ"ב: ביד 2 מפורסמות מס' קאמרי 2012 וגם 2013 עם ק"מ נמוך מאוד, שווה לך לשקול זאת.

*אין באמור כדי להוות המלצה מכל סוג שהוא.

פורסם

למה צריך להיכנס לכיס של הבן אדם?!

אני לא הייתי רוצה לייבא אוטו ושהרדיו שלו לא יוכל לעבוד בארץ וזה לא קשור אם יש לי מליונים בעוש או רק שתי שקל.

תבדוק בחברה מה אפשר לעשות, ותמיד אפשר לקנות מערכת של רכב ישראלי מהחברה\פירוק.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

לא היית רוצה לייבא אוטו ושהרדיו שלו לא יוכל לעבוד בארץ, אבל לייבא אוטו שאין לו חלקים בארץ - זה כן?!?.

צ'יף לרדיו / עדכון גרסה / רדיו חלופי - ניתן לטפל בכמה דקות של השקעה.

נראה אותך בעת תאונה מתמודד עם ייבוא חלקי פח ופלסטיק...

הגיוני, ממש הגיוני...

פורסם

הרציונל של להביא רכב כזה הוא רק לאחר בירור כי היבואן עתיד להביא אותו בייבוא סדיר בעוד מספר חודשים.

במציאות הזו, חלקים ושאר ירקות אינם אמורים להיות בעיה. (הדגם האמור מתוכנן להגיע לקראת יוני)

הבעיה עם המולטימדיה היא לא רק הרדיו אלא כל המערכת שיכולה להגיע ליותר מאלפי שקלים.

מטבעי אני מעדיף להיות שמרן יותר ולבדוק את מכלול הגורמים בהבאת רכב גם אם עלותם זניחה (למרות שלטעמי מספרים כאלה אינם זניחים)

יש גם את התפעול וכאב הראש להחליף את המערכת כדי שלא להישאר עם גולם לא מועיל במרכז הרכב.

לבסוף, הפתרון משליך על האפשרות להביא את הדגם הנחות מבחינת אבזור במקרה ומחליפים את מערכת המולטימדיה ולא להשקיע לחינם באבזור כפול.

תודה רבה

יריב

פורסם

יש בארץ המוני קאמרי מיבוא עם מערכות מולטימדיה מקוריות, אני מאמין שזה לא סיפור גדול.

תנסה לשאול את היבואן בארץ/ את הדילר בארה"ב/ תמיכה של טויוטה העולמית.

לגבי תדרי הרדיו אני קמעט בטוח שניתן פשוט להגדיר אותם בהגדרות המכשיר.

לגבי מפות ניווט ככל הנראה תזדקק לרכוש דיסק מתאים ולהתקין מפות מחדש (בדר"כ מגיע עם ארה"ב וקנדה).

כמובן שיש את האופציה להתקין בארץ (בסביבות 3.5K ש"ח) אבל אני לא בטוח לגבי איכות המערכת (המקורי אאל"ט של JBL וכוללת מגבר + רמקולים משודרגים, לפחות כך היה בדגם הקודם).

• תוכן חדש...