Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים.

ביומיים האחרונים אני נוסע אם הרכב ובאת עצירה ברמזור יש עלייה וירידה מאוד חזקה של טורים עד לרמה שבא המנוע נכבה, עכשיו קבלתי שיחת טלפון מחברה שלי שמתארת את אותה בעיה בדיוק.

לאחר הכנסת הרכב לניוטרל ניתן להניע את הרכב אבל מרגישים קרטועים חזקים שחוזרים במהלך הנסיעה, אני מופתע מכך שלא נדלקה לה מנורת מנוע עדיין ובכלל שהרכב מניע בנוסף לכך הרכב לא סוחב וגם אם כן הוא סוחב הילוך, הרכב מעלה ומוריד טורים גם כשהוא לא משובל בהילוך נסיע וגם אם כן כך שלפי דעתי אין קשר לגיר.

השמח לשמוע מאנשים דעות מה יכולה להיות הבעיה, תודה רבה לשבוע טוב :)

ד"א ערכתי חיפוש קל בגוגל ומצאתי כמה שאלות דומות בפורום חלקם נפתרו מבעיה על ידי החלפת מזרקים וחלקים נשארו ללא תושבה הבעיות המתוארות היו דומות אבל עם נורת מנוע דולקת לצערי זה לא המקרה כך יכולתי לתפוס קצה חוט, במקרה הזה אין נורת מנוע דולקת רכב מקרטע וטורים עולים ויורדים אבל בעקר יורדים עד שהמנוע נכבה :\

פורסם

חברה אני די מתוסכל מהנושא. אני רק צריך לדעת האם אני יכול לנסוע עם הרכב או לא כי לי אירוע מחר מחוץ לעיר באזור בית שמש ליתר דיוק ואני לא ידוע מה לעשות לצאת עם הרכב או לא, אולי לנסות לתפוס טרמפ עם חבר או משהו :,(

פורסם

קודם כל אתה לא יכול לסוע ככה עם הרכב כי בסוף הראש מנוע ידפק

שנית תבדוק את המערכת הצתה שכל המצתים מקבלים ניצוץ

פורסם

תדלק בתחנת דלק תקינה?

החלפת תחנת דלק?

הכוונה שלי והחשד הוא לדלק מהול.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הרכב עבר לבעלותי לפני קרוב מאוד לחודש ימים מאז אני מתדלק באותה תחנה מאופן קבוע גם את ה306 שנת 97 שברשותי ולא קרה הדבר אולי חוץ מהעובדה שכשחושבים על זה הרכב זולל יותר דלק מהרגיל. נקודה למחשבה

אני בהחלט הבדוק את המצתים, זה הדבר הראשון שבוא התחיל. תודה רבה לעוזרים :)

אולי יש למישהו עוד נקודות אותו רצוי לבדוק?

פורסם

תבדוק את מנוע הצעדים. הייתה לי בעיה דומה ב 206 שלי וראיתי כאן שרשורים עם בעיה דומה שנגרמה בגלל המנוע צעדים. תלך למוסך ותבקש שינקו לך את מנוע הצעדים.

פורסם
אפשר לנקות זאת בצורה עצמאית?

כי אם כן חבל לבזבז על זה כסף :)

מנוע מקרטע בדרך כלל בגלל 2 סיבות אפשריות, מזרק פגום או כויל לא תקין. בשני המקרים המנוע לא יעבוד על כל הצילינדרים

יקרטע , לא יסחוב, והטורים יפלו בסרק. אם המנוע כובה בסרק ולא מקרטע הבעיה יכולה להיות בית מצערת או מנוע צעדים.

• תוכן חדש...