Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום,

אתמול בכמה דקות שהאוטו חנה בחוץ בישוב לא מוכר איזה ילד בן .... (:evil: ) העיף כדור על הגג וכשחזרתי ראיתי שהסאנרוף פשוט שקע בחלקו האחורי, כמובן שיש שם סימן ברור של כדור. הרמתי אותו קצת למעלה כשלחצתי על הכפתור שפותח אותו לחרך וחזרתי הבייתה כולי עצבני.

כמובן שכל הדרך דמיינתי שרעשי הרוח חזקים יותר ומשהו שם ממש לא בסדר.

היום ניסיתי לדחוף אותו מבפנים אבל כמובן שזה לא עזר, אני לא בנאדם טכני במיוחד.

יש משהו שאפשר לעשות או שלגשת למוסך? אגב אני גר בצפון הרחוק כך שכל המומחים לסאנרופים רחוקים ממני מאוד.

גג.jpg

גג 2.jpg

גג 1.jpg

פורסם

מה ששקע הוא הפח או הזכוכית (לא כל כך הגיוני) ?

אם מדובר בזכוכית,אולי ניתן להחליפה אבל אם מדובר בפח,באסה.

פנה לפחח או מוסך מורשה יבואן ותתייעץ האם ניתן לעשות משהו. אם כן,פנה לההורים של הילד אם אתה מכיר ותנסה להסתדר איתם על עלות תיקון .

מומלץ בכל מקרה לשמור תמונות של המפגע למכירה עתידית (שלא יטענו חלילה שהרכב קיבל מכה בגג אן התהפך).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הזכוכית קיבלה מכה ושקעה פנימה, אני מתאר לעצמי שיש שם איזשהי אפשרות לכוונן את המסילה של הזכוכית או משהו כזה.

הבעיה היא שבשבועיים הקרובים אין לי אפילו שניה פנויה כדי לקחת את האוטו למוסך וגם יוצא שהוא לא מפסיק לנסוע כל השבוע. בעיה.

אני מקווה שלא תהיה בעיה כשירד גשם.

אין לי מושג מי אחראי, נסעתי לכפר חסידים כדי לאסוף את ההורים של אשתי והאוטו באמת עמד בחוץ כמה דקות בודדות.

פורסם
הזכוכית קיבלה מכה ושקעה פנימה, אני מתאר לעצמי שיש שם איזשהי אפשרות לכוונן את המסילה של הזכוכית או משהו כזה.

הבעיה היא שבשבועיים הקרובים אין לי אפילו שניה פנויה כדי לקחת את האוטו למוסך וגם יוצא שהוא לא מפסיק לנסוע כל השבוע. בעיה.

אני מקווה שלא תהיה בעיה כשירד גשם.

אין לי מושג מי אחראי, נסעתי לכפר חסידים כדי לאסוף את ההורים של אשתי והאוטו באמת עמד בחוץ כמה דקות בודדות.

לא צריך מוסך בשביל זה. צריך מברג כוכב וכמה דקות ..יש לך משני הצדדים ברגים שמכוונים את הגובה של הסאנרוף.. תשחרר אותם קצת,תרים לגובה הרצוי,ותחזק שוב..

• תוכן חדש...