Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי שבשעה טובה קיבלתי את הרישיון שלי התחלתי לחשוב על אוטו, אומנם יש את האוטו של אמא אבל גם היא צריכה אותו ואני רוצה שהיה לי משהו משלי שאף אחד לא יגיד לי מה לשים איפה.

רציתי להתייעץ אתכם, כעיקרון אני ממש לא נעול על איזה אוטו, אני מחפש אוטו שיהיה חסכוני אבל לא אנמי מידי, שיהיה זול יחסית לתחזוקה ואמין, שיהיה מהנה לנהיגה, והאמת שאני מעדיף ידני אבל זה לא חובה, אין הגבלה של גיל ויש לי ידיים יחסית טובות כך שעם קצת לימודים אפשר גם לחסוך קצת עליות של מוסך.

התקציב הוא ממש זעום אני מכוון ללא יותר מ-8K.

עד עכשיו חשבתי על כמה רכבים שאהבתי:

- פיז'ו 205, (היה האוטו הראשון במשפחה ככה שיש גם איזשהו סגירת מעגל).

- סובארו (לאונה או טנדר) הבנתי שהטנדר נחשב למסחרי אז הביטוח הרבה יותר יקר, והלאונה גניב (?) אז אולי עדיף שלא, וגם אמא מעדיפה שלא.

אני פתוח להמלצות ומבין שאני לא יכול לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה (מנוע לא אנמי או חסכוני)

תודה , אורי

נ.ב. אני גר בחיפה (הרבה עליות) אז אני יותר נוטה לכיוון המנוע יותר גדול (אבל לא בהגזמה)

נ.ב. 2 אני תלמיד בבית ספר עדיין אז האם עדיף לחכות עוד זמן ? (לדעתכם)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

הדרישות שלך לא הגיוניות ביחס לתקציב.

כמו שאמרת לא תמצא משהו לא "אנמי" אבל חסכוני בדלק.

לא תמצא משהו "אמין" כשהוא ותיק מידי כי במחיר הזה תמצא רק שנתונים ותיקים של 90-98.

תצרוכת הדלק שלך תהיה גבוה, עליות מנועים שחוקים יחסית וכוד...

יש לך איזושהי הכנסה קבועה? טסט ביטוח(במיוחד לנהג חדש) חלקים וביקורים דחופים במוסך עולים לא מעט כסף.

ההמלצה שלי, חכה בסבלנות תתחלק עם אמא כשהיא יכולה, תמשיך להעזר בחברים או משפחה, תחברוה ציבורים וחסוך עוד כסף לתקציב מכובד יותר שיעזור לך להעמיד רכב ראוי, להערכתי פחות מ18-20 אלף שקל חבל להשקיע על רכב.

פורסם

תקציב של 8K הוא לפני התוספת של ביטוחים, ישור קו מינימלי, טסט (במידה ומועד הטסט קרוב) ?

בכל מקרה, ממליץ לך ללכת על רכב פשוט מכנית ללא יותר מידי מערכות חשמליות למיניהם, שני המכוניות שציינת מצויינות מהבחינה הזאת אבל לצעיר נראלי מתאים שתלך על פגו 205, אופציה נוספת שאתה יכול לשקול לדעתי היא רנו טווינגו, רכב חביב עם מראה נחמד מאוד ואם אתה לא זקוק ליותר מידי מקומות אחלה ואפצייה והוא גם חסכוני בדלק.

פורסם
תקציב של 8K הוא לפני התוספת של ביטוחים, ישור קו מינימלי, טסט (במידה ומועד הטסט קרוב) ?

בכל מקרה, ממליץ לך ללכת על רכב פשוט מכנית ללא יותר מידי מערכות חשמליות למיניהם, שני המכוניות שציינת מצויינות מהבחינה הזאת אבל לצעיר נראלי מתאים שתלך על פגו 205, אופציה נוספת שאתה יכול לשקול לדעתי היא רנו טווינגו, רכב חביב עם מראה נחמד מאוד ואם אתה לא זקוק ליותר מידי מקומות אחלה ואפצייה והוא גם חסכוני בדלק.

תודה לכולם, התקציב הוא כולל ישור קו מינימאלי ולא כולל ביטוח.

fubo, אני כנראה ילך על האופציה שלך במידה שאני לא אמצא 205 בתקציב ובמצב טוב יחסית.

תודה אורי.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

משיטוט קליל ביד 2, מצאתי כמה דגמים של פיג'ו 205 שעל הנייר נראים לא רע.

אם מדובר ב8K לא כולל ביטוח אז אתה יכול להעמיד רכב שייספק את מבוקשך.

בכל מקרה, כדאי שאת הסינון הסופי (הרכב שאתה כמעט בטוח ב99% שאתה תרכוש) תעביר בכל זאת בדיקה במוסך שאתה סומך עליו או במכון בדיקה לדעתי.

פורסם

המלצה שלי באופן אישי... חכה עם זה קצת....

בכל מצב העלויות של החזקת רכב הם גבוהות מאוד! בלתי צפויות! העלות של רכישת הרכב היא הפשוטה והזולה שבהם.

אז אם אתה עדיין תלמיד ביה"ס אז למה למהר? קח מאמא כשאפשר ותתאפק עוד קצת.

אל תקח אותי קשה בסה"כ חומר למחשבה.

יונדאי I20

פורסם

אני חושב שכדאי לחכות עם הרכישה.

לקנות את הרכב זה החלק הקל. לשמור אותו אצלך זה יותר מסובך.

בתור תלמיד תיכון אני מניח שאין לך שום הכנסות מלבד דמי הכיס מההורים, ובמצב היותר טוב - עבודה שמכניסה לך סכום לא גבוה במיוחד.

תעשה את החשבון של העלות מול התועלת.

אני בטוח שיש תחבורה ציבורית סבירה לבית הספר שלך ושליתר הצרכים אתה משתמש ברכב של ההורים ומסתדר בדרכים אחרות.

אני קניתי רכב רק אחרי שהתחבורה הציבורית באיזור מגורי ביצעה בי וידוי הריגה (תחנה הכי קרובה נמצאת במרחק קילומטר וחצי והאוטובוס ממנה בכלל לא מגיע לאן שאני צריך)

בקיצור, במקום לקנות רכב ולחיות על הקצה, נצל את הכסף שלך להנאות אחרות.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...