Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי מאזדה 3 2008 שהוצפה בגשמים האחרונים , גובה המים ברכב היה עד למושבים.

הרכב היה במוסך שבועיים ולאחר מכן הוחזר אלי לאחר ייבוש ללא החלפת חלפים גם אלה שהיו טבולים עמוק במים.

אני לא יודע מה לעשות , לא נראה לי הגיוני שרכב שהוצף יובש ללא והוחזר אלי ללא החלפת חלפים חשמליים שהוצפו

אני מפחד שכל הבעיות יתחילו בעוד חודש חודשיים ואז לא יהיה לי עם מי לדבר , מה אפשר לעשות ??

תודה

יניב

פורסם

השאלה אם יש לך את מי לתבוע. אם התיקון הוא על חשבונך אתה מקבל לפי מה שאתה משלם. אם לא על חשבונך היית אמור לקבל הערכת שמאי.

פורסם

אתה רציני שהרכב הוצף עד גובה מושבים ולא הושבת ?!?!?!?!?

לא הוחלף אף חלק ?!?!?!?!? :roll::roll::roll:

רק יבוש וזהו ?!?!? לא נשמע לי הגיוני לגמרי

דבר נוסף היית צריך לדרוש השבתה של הרכב הצרות יגיעו בצרורות רצינות בשנה הקרובה שהקורוזיה תתכיל לעקל

את חוטי החשמל מעגלים חשמליים וכו'...לך תיפטר מהרכב ומהר ....בהצלחה .

פורסם

אני משערת שבמוסך פרקו את הרכב ובדקו את החלקים החשמליים.

לא חושבת שצריכה להתעורר בעיה, הרכב יובש במשך שבועיים.

לא אמור להשאר רטיבות אשר תגרום לקצר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בשירות הצבאי אחד הקצינים החליט שהוא על מונסטר טראק והחליט לחצות נחל עמוק בדימאקס הדנדשה שקיבלנו, המים הגיעו עד ההגה.

לאחר יבוש של שבוע הרכב חזר לעבוד כמו חדש.

אולי בעתיד יופיעו בעיות אך לא בשלב המוקדם.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם
שלום

ברשותי מאזדה 3 2008 שהוצפה בגשמים האחרונים , גובה המים ברכב היה עד למושבים.

הרכב היה במוסך שבועיים ולאחר מכן הוחזר אלי לאחר ייבוש ללא החלפת חלפים גם אלה שהיו טבולים עמוק במים.

אני לא יודע מה לעשות , לא נראה לי הגיוני שרכב שהוצף יובש ללא והוחזר אלי ללא החלפת חלפים חשמליים שהוצפו

אני מפחד שכל הבעיות יתחילו בעוד חודש חודשיים ואז לא יהיה לי עם מי לדבר , מה אפשר לעשות ??

תודה

יניב

השמאי בדק ואמר שעל פי המחשב כל החלקים תקינים ואין טעם להחליף ,אם אני אקח את הרכב לבדיקה זה יעזור ?

האם ניתן לדרוש שמאות נוספת ?

לא יודע מה לעשות....

פורסם
השמאי בדק ואמר שעל פי המחשב כל החלקים תקינים ואין טעם להחליף ,אם אני אקח את הרכב לבדיקה זה יעזור ?

האם ניתן לדרוש שמאות נוספת ?

לא יודע מה לעשות....

שלום שוב לך מה הייתה עלות הנזק שהשמאי העריך ? האם פורקו מושבים +השטיח (רצפת הרכב) ?

פורסם

בעקרון , כל רכיב חשמלי או חלק חשמלי אשר נגע בו מים כאשר היה בו זרם חייב להפסל לשימוש.

כלומר , אם כאשר הרכב כבוי והוצף היו מים ברכיב \ מעגל אשר עובד למשל אזעקה חייב להיות מוחלף .

המים עושים נזק שיחמיר עם הזמן , זה אולי עובד עכשיו אבל זה בטח יתקלקל .

אם מים נגעו ברכיבים לא עבדו כאשר הרכב כבוי ,למשל הרדיו שלך ועשו ייבוש טוב אז לא נוצר נזק ולא יהיה נזק.

יש לזכור שגשם זה מים מתוקים שאינם עושים נזק לרכיבים \ מעגלים \ חוטים אשר לא זורם בהם זרם.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

• ספונסר פורום
פורסם
לא צריך להיות בעיות, כל עוד הפעלתה אותו אחרי הגשמים לפחות 3 ימים. עד אז הלחות התייבשה.

לא מדויק.

לדעתי יופיעו לך אדים בתוך הרכב, גם בימות הקייץ, מאוד תלוי איךיבשו את הרכב.

במקרים כאלה צריך לפרק פשוט הכל כסאות ספסל אחורי, שטיח להוציא וליבש היטב לאוורר ורק אז להרכיב חזרה

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

הבעיות יצוצו בסופו של דבר, זה בילתי נימנע .. גם אם הייבוש הכי ייסודי עם ספרי מגעים .

החגורות והתפסנים של האוטו הלכו במגע עם מים, החומר נפץ בחגורות מתרטב והולך, במידה ותעשה תאונה חס וחלילה אז הנפצים לא יפעלו.

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

פורסם
כשמים נכנסים לצילינדרים דרך האגזוז, אם המנוע פועל הוא נהרס מיד כי מים אי אפשר לדחוס.

המים לא נכנסים דרך האגזוז בד"כ אלא דרך פתחי היניקה לקרבורטור / מערכת ההזרקה. במקום האוויר.

וזה קורה רק שנוסעים בתוך שלולית עמוקה. בגלל זה אתה רואה גיפים עם "ארובה" ליניקת אוויר שנכנסת מלמעלה לתוך המנוע.

בנסיעה בשלולית גם אם האגזוז בתוך המים, הדחיפה של האוויר מהמנוע לא נותנת למים להכנס. (אלא אם כמובן נכבה המנוע באמצע השלולית ואז אסור להתניע מחדש).

בכל מקרה כאן מדובר על רכב שעמד והוצף. כך שזה ממש לא רלוונטי.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...