Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

היכן הייתם ממליצים לבדוק אלנטרה לפני קניה ? חשוב לי מאד לדעת את מצבו לפני הקניה, מדובר במודל 2001.

אפשר לבדוק באיזור נתניה-רעננה אבל גם מרכז אם אתעקש.

תודה !!

פורסם

"המעבדה" בחולון. בדוק פה בפורום על חוות דעת על המקום - מקום מומלץ

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

פורסם
"המעבדה" בחולון

אני חייב לבדוק שוב את מפת ישראל, לא ידעתי שחולון זה באזור רעננה-נתניה... :wink:

ברעננה יש את דינמומטר שהם בסדר סה"כ.

פורסם
היי,

אפשר לבדוק באיזור נתניה-רעננה אבל גם מרכז אם אתעקש.

תודה !!

על הדרך תבדוק גם את הבנת הנקרא :wink:

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

פורסם
אני עשיתי פעמיים בדיקה במכון "מבדק" בהרצליה והייתי מרוצה.

אחרי שעשיתי שם טסט לרכב כמה פעמים, והכשילו אותי על שטויות (לך תחליף מספר / נורה / מגב - כאן אצלנו)

והבנתי שהם רמאים בני רמאים ועושים ככה לעוד אנשים - אני לא מתקרב יותר למקום הזה. גם אם הבדיקה שלהם טובה.

פורסם
ובאיזור נתניה ?

שלום רב !

ממליץ בחום על מכון בדיקה לרכב "אלדר", בניהולו של שמעון ביסמוט, באזור התעשייה הישן בנתניה, רחוב הקדר, פניה ראשונה ברמזור שמאלה, ליד פרודג:

כתובת מדוייקת כאן:

http://www.d.co.il/65102910/28290/

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
אחרי שעשיתי שם טסט לרכב כמה פעמים, והכשילו אותי על שטויות (לך תחליף מספר / נורה / מגב - כאן אצלנו)

והבנתי שהם רמאים בני רמאים ועושים ככה לעוד אנשים - אני לא מתקרב יותר למקום הזה. גם אם הבדיקה שלהם טובה.

יש שיטה ידוע בכל מכוני הרישוי להכשיל על מספר או על נורת ברקס, אולי היה לך ביש מזל, ואולי לא בדקת את הרכב כמו שצריך לפני הטסט..

בכל מקרה שעשיתי שם בדיקה לפני קניה הם גם ישבו איתי על הטופס והסבירו לי בדיוק מה קריטי ומה פחות, כמה עולה לתקן כל דבר וכו'.

פורסם
שלום רב !

ממליץ בחום על מכון בדיקה לרכב "אלדר", בניהולו של שמעון ביסמוט, באזור התעשייה הישן בנתניה, רחוב הקדר, פניה ראשונה ברמזור שמאלה, ליד פרודג:

כתובת מדוייקת כאן:

http://www.d.co.il/65102910/28290/

בברכה

צביקה

מצטרף להמלצה של צביקה, שמעון מקצוען אמיתי, בדקתי אצלו פעמיים רכב (פעמיים מהצד הקונה), איש מקצועי ויסודי.

• תוכן חדש...