Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם לפני שבוע מרחתי ווקס על הרכב (של ראלי קופסא לבנה)

עבדתי לפי ההוראות:

לשטוף את הרכב טוב ואז ליבש אותו,ואחכ למרוח את הווקס בתנועות סיבוביות עם מטלית מיקרופייבר ואז לנגב את הווקס.

התוצאות היו מרשימות והיה ברק והרכב נראה כיאלו יצא מהסוכנות.

בדר"כ הרכב שלי לא נמצא בחוץ בבית הוא חונה בחניה מקורה וגם בעבודה בחניון, אתמול הייתי אצל אחי והחנתי בחניה בכביש ,והיה גשם אחרי כמה שעות באתי לנסוע הביתה פתאום אני קולט שכל הרכב עם סמנים של ווקס וממש רואים את הווקס (את הסימנים הלבנים) וזה גם נמרח לכל חלקי הפלסטיק של הרכב.

זה הפך למין משחה דביקה -ישר שהגעתי הביתה לקחתי מגבת טבלתי אותה במים ועברתי על כל הרכב חלק ירד אבל יש עוד וקשה להוריד בנתיים הרכב בחוץ אולי הגשם שיבוא יוריד את השאר.

מה עושים?! ואם זה נורמלי ולא מסוכן שהווקס ככה מרוח על הרכב?

mgxywzwywndz.jpg

(זה אחרי ניגוב)שימו לב שזה נמרח גם על הפלסטיק של המראה!

פורסם

בלי קשר - זה ווקס גרוע ומלא בסיליקונים שמתאים לצבעים חד שלביים בניגוד לצבעים של רכבים ישנים.

שטוף את הרכב אחרי הגשם, כנראה שירד. אין סכנה במריחת הווקס. כנראה לא ניגבת כמו שצריך את הווקס.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
בלי קשר - זה ווקס גרוע ומלא בסיליקונים שמתאים לצבעים חד שלביים בניגוד לצבעים של רכבים ישנים.

שטוף את הרכב אחרי הגשם, כנראה שירד. אין סכנה במריחת הווקס. כנראה לא ניגבת כמו שצריך את הווקס.

כרגע אני לא יכול לשטוף כי גשם וקר בחוץ ,אבל בנתיים שהווקס ככה מרוח זה לא משהו שיכול לפגוע בלקה /צבע של הרכב ?

פורסם
כרגע אני לא יכול לשטוף כי גשם וקר בחוץ ,אבל בנתיים שהווקס ככה מרוח זה לא משהו שיכול לפגוע בלקה /צבע של הרכב ?

בהנחה וזה אכן ווקס, לא.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

שטוף את האוטו עם סבון זה יוריד את הווקס אולי פעמים ,עד שירד לגמרי ,הווקס של ראלי ישן ולא טוב נסה ווקס מהסדרות החדשות

פורסם

עשיתי לפני שבועיים לחבר ווקס של ראלי -הרכב עומד בגשם (בדקתי אתמול) ואין עליו

אפילו סימן אחד של ווקס -תרתי משמע.

תהליך הוצאת הווקס לא היה נכון/טוב/יסודי.

פורסם

אני לא מבין איך אפשר להגיע למצב הזה :/

אני ווקסולוג מתחיל וגם לומד את רזי ה"ווקס און, ווקס אוף"....אני יכול להגיד לך בבטחון מלא שאם הרכב עומד בצל, הרכב נקי לחלוטין אחרי שטיפה( וייבש!!!), מורח קצת ווקס על חלקי מתכת בלבד+טמבונים, מחכה כמה דקות ואז מנגב ביסודיות, לא יקרה דבר כזה שוב.

אגב, ווקס זה כמו משחה שאתה מורח להגנה על צבע הרכב, לא יקרה שום דבר וסביר להניח שאחרי שטיפה או שניים הכל יירד.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

ווקסולוג

:roflmao:

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תוכן חדש...