Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה אפשר למצוא the north face בזול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שאתמול גנבו לי את הג'קט במועדון :evil:.

מחפש איפה בארץ יש חנות עודפים שמוכרת את הג'קטים האלה במחיר זול (מוכן לשלם עד 500 ש"ח).

פחות מעדיף קנייה מחו"ל כי צריך למדוד אותו ועדיפות לאיזור הדרום-שפלה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אחרי שאתמול גנבו לי את הג'קט במועדון :evil:.

מחפש איפה בארץ יש חנות עודפים שמוכרת את הג'קטים האלה במחיר זול (מוכן לשלם עד 500 ש"ח).

פחות מעדיף קנייה מחו"ל כי צריך למדוד אותו ועדיפות לאיזור הדרום-שפלה.

יש ב"למטייל עודפים" שבצומת ביל"ו מעילים ושאר מוצרים שלהם.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

קולומביה וכו מתאים?

אם כן,יש חנות של היבואן באיזור התעשייה בלוד,מחירים פצצה.

לכל אלה שאומרים שיש חיסכון,לא תמיד זה נכון.

חיפשתי מעילים של קולומביה,המחירים באיביי היו היו בהפרש של 50 שקל מהארץ ולפעמים אף גבוהים יותר.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מותג לא כל כך מפריע לי (הז'קט הקודם היה של חברת שקר כלשהי והוא נקנה לי באיטליה).

אני מחפש ז'קט שאני גם יוכל לצאת איתו וגם לעבודה/הליכות (עובד לפעמים מאבטח במשמרות לילה) ותמיד שמתי עין על הג'קטים the north face והבנתי עליהם שיש ביקורת טובה.

הרבה הציעו לי את איביי, השאלה אם יש מכס מסויים על ביגוד, חוץ מזה שיש היום הרבה חנויות עודפים שבמחיר שלהם עדיך כבר לא להתעסק על חו"ל.

אגב צומת ביל"ו נשמע אופציה מעניינת, אחי עובד בקפלן ואולי הוא יוכל לקפוץ לשם, בכללי כל המקום הזה מלא חנויות עודפים במחירים לא רעים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
הרבה הציעו לי את איביי, השאלה אם יש מכס מסויים על ביגוד, חוץ מזה שיש היום הרבה חנויות עודפים שבמחיר שלהם עדיך כבר לא להתעסק על חו"ל.

מעל 75$ יש "חשש" שתצטרך לשלם מע"מ.

למה "חשש"? כי הרבה פעמים המכס מעביר את זה בלי לעשות בעיות, גם אם מדובר במשהו שהסכום שלו גבוהה יותר (תלוי מה המוכר החליט לרשום על החבילה).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

קניתי בסרילנקה מעיל כזה ב45 שקלים. בארץ ראיתי סביב ה600-800 שקל.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מחזק לגבי קולומביה עודפים שבלוד.

קניתי שם מעיל ב160 כאשר מחירו הרגיל סביב ה550 ש"ח. ויש שם המון מציאות (החנות מפוצצת בסחורה וצריך לחפור הרבה עד שמוצאים את מה שרוצים).

קניתי גם נעלי קולומביה, ובגלל שמצאתי דפקט בנעל בחנות, ובגלל שלא היה להם עוד נעליים במידה שלי- קפצו מהחנות למחסן הלוגיסטי שלהם שנמצא במקום והביאו לי זוג חדש לחלוטין ובמחיר עודפים.

בכלליות- יש להם שירות מצויין.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
קניתי בסרילנקה מעיל כזה ב45 שקלים. בארץ ראיתי סביב ה600-800 שקל.

יש בסרי לנקה מקומות לקנות מותגים? אני שם עוד שבועיים..

פורסם

יש ליבואן (חברת VF) חנות עודפים באזור תעשיה אפק(ראש העין).

המבחר לא גדול, ויש גם הרבה ו׳אן-פיס׳ים, ששימשו לתצוגה בחנויות.

ההנחות הן 30-70 אחוז, תלוי בדגם ובזמן שמגיעים.

בגדול, גם אחרי הנחה, רוב הסיכויים שאיביי יהיה זול יותר.

מידי פעם יש שם מציאות. קניתי בזמנו מעיל/ג׳קט לאישתי, של נפפירי,

ב 600 שקל במקום 2000! המעיל גם בחול עלה סביב 1200 שקל,

ככה שזה באמת השתלם. היו פעמים שהגעתי לשם ולא מצאתי אפילו פריט

בודד לקניה.

ניתן למצוא שם עוד הרבה סחורה של עוד מותגים שמייבא היבואן:

"חברת VF ישראל (העמל 14 פארק אפק ראש העין; קניון סירקין צומת סירקין פ"ת): יבואנית מותגי האופנה Lee, Wrangler, jansport ו-The North Face מציעה עודפי יבוא מעונות קודמות של מותגי הג'ינס Lee ו-Wrangler, פריטים מהקולקציה הנוכחית ופריטים בודדים של דוגמאות ייחודיות שאותן לא ניתן להשיג בחנויות אחרות בישראל."

פורסם

לא להתקרב..על הפנים של סחורה (אין כמעט פריטים של north face, ואלה שקיימים הם במידה XS לילדים) ומוצף שם באנשים...ביקרתי הערב בדרכי חזרה מהמרכז, מומלץ בחום להמנע.

יש יריד מכירות בלמטייל עודפים סניף קונגרסים חיפה בלבד! עד 80% הנחה, לילה לבן חמישי שישי.

פרטי הסניף

http://bit.ly/WnyKpS

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...