Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני בימים הקרובים מוכר את הסאב והמגבר שלי, כי אני רוצה להתקדם לאיכות טובה יותר וגם אני מחפש יותר באס במערכת.

התקציב הוא עד2600.

יש לי הצעה לקנות מגבר celestra fa475 חדש.

וסאב Infinty kappa perfect 12.1 משומש.

במחיר של התקציב שלי.

האם שווה לקחת את זה או יש לכם משהו אחר להציע לי בתקציב הזה

הרכיבים שיש לי כתובים בחתימה.

תודה מנור

פורסם
הסלסטרה מגבר מעולה, ולגבי הINFINITY KAPPA שמעתי עליו דברים טובים, לדעתי אתה תהנה מהסט אבל תחליט בעצמך אם אהבת או לא.

השאלה האם אני ישיג מהרכיבים האלה את ההבדל המשמעותי ממה שנמצא אצלי או לא

פורסם

אממ יש גם מגבר sax 100.4

משומש ב1200 מה אתם אומרים שווה לקנות את זה ואיזה סאב טוב ואפשר גם לקנות קומפוננט יותר טוב חחח למרות שאני מחכה לחסוך לקנות hsk 165 xl

פורסם

יש לי את הסט אפ הזה הנוכחי ברכב והוא נשמע מעולה אתה מוזמן לבוא לשמוע באחד המפגשים.

(סלסטרה,הרץ).

HUPIONEER 80PRS front speaker: cresendo audio pwx+ft1 amp1 celestra fa 475 amp 2celestra fa 2150 amp 3dc audio 3.5k power xs power d3100 front battry xs power d2400 rear battry

פורסם

האמת שמעתי כבר את הסט אפ בגלל זה אני בונה על הסט אבל יש הבדל בין הסלסטרה לסאנדאון אומנם הסלסטרה חדש והסאנדאון ישן אבל זה מוריד לי את המחיר וזה עוזר לי

פורסם

יש קצת הבדל בפירוט של הצלילים הגבוהים.(בדיקה אחד מול אחד הסלסטרה מפורט יותר-חוות דעת של כמה אנשים)

יש גם הבדל באמינות. התקלות בסלסטרה שואפות לאפס.

HUPIONEER 80PRS front speaker: cresendo audio pwx+ft1 amp1 celestra fa 475 amp 2celestra fa 2150 amp 3dc audio 3.5k power xs power d3100 front battry xs power d2400 rear battry

פורסם

אבל השאלה העיקרית שלי האם יהיה הבדל משמעותי וגדול שאני ירגיש באיכות בין המגבר שיש לי כרגע לבין הסלסטרה/סאנדאון?

פורסם

אני לא מאמין שיהיה הבדל שמיע. יש כאלה יגידו לך מגבר א׳ יותר חד בגבוהים, מגבר ב׳ יותר חיי בנמוכים. כל אחד שומע אחרת באוזניו.

יש לי סלסטרה 475 קרוב לשנתיים עם אפס תקלות. הוא מאוד אמין, נשמע טוב לדעתי.

פורסם

מה שטוב בסלסטרה זה שהוא יציב באוהם לערוץ ושתי אוהם בגישור.

אם תביא סאב בעל התנגדות סופית של 2 אוהם אז אתה תפיק יותר עוצמה. שדרוג קומפוננט מן הסתם יתן לך במה קצת יותר מפורטת אולי. אבל שוב אני מדגיש שלכל אחד יש טעם שונה.

פורסם

יש סט אחד שאני מאוד מתחבר וזה hsk xl ומגבר איכותי שירים אותו יפה אני פשוט מאוהב בסט הזה שמעתי אותו המון ובהרבה רכביים עכשיו אם אני מביא אותו ולא משנה מגבר זה טוב או שעדיף גם מגבר להחליף לנצל את הקומפוננט טוב וגם כמובן סאב חדש כדי שיתן יותר באס

פורסם

עם הסט הזה ככל שתיתן לו יותר הוא ישמע יותר טוב. שלא תבין לא נכון, על 100 וואט הוא נשמע נהדר, אבל על 150 אפילו יותר.

ההחלטה היא שלך, אני לא יכול להגיד לך מה לקנות ולנהל את התקציב שלך. לצערנו איכות עולה כסף. תרצה יותר זה יעלה יותר

פורסם

זה אני יוודע אבל אתה לא היחיד שאומר שזה לא השקקעה חכמה לקנות את המגבר הזה כי זה לא יתן לי הרבה באיכות אלא רק ברכיבים כמו סאב ונצילות טובה יותר

אז אני לא יודע כבר מה לעשות יש לי אפשרות לעבור לes300 מה שיתן לי יותר באס במערכת וגם יותר עומק אבל בהבדל קטן הייתי רוצה יותר אבל צריך מונו והתשתית חשמל אצלי לא כזאת טובה המצבר קטן 46 אמפר ובעיה להעמיס על הרכב

יש לך משהו להמליץ לי לעשות בתקציב 2000-2200 שקל??

פורסם

המלצה אחת יש לי: תמשיך לחסוך. אל תמהר, אחרת תמצא את עצמך מתחרט על הפזיזות.

אני חיכיתי 8 חודש להזמין סאב ולמזלי זה השתלם לי, אחת הקניות המועילות וחכמות שעשיתי.

• תוכן חדש...