Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

עד עכשיו עבדנו עם סילברדו וסוואנה, שניהם מצויינים, סוסי עבודה, אמינים בטירוף, אבל הסוואנה נהיה קצת קטן לחלק מהעבודות והסילברדו תוקע אותך מדי פעם כשיש לך רק נהג שאינו בעל רשיון ג'.

אני מחפש רכבים מסחריים בתצורת המרצדס ספרינטר(גרסה של רשיון ב'), הפיאט הגדולה הזו (דוקאטו? בוקסר?)

מבחינתי המחיר הוא פקטור חשוב מאוד, לכן המרצדס היא הבחירה האחרונה, אין לי בעיה לפזול למשומשות עם ק"מ נמוך ושמורות.

התקציב לרכבים יהיה בערך 150k לחדש, ו-80k למשומש

האם הפיאט היא אופציה טובה? הוצעו לי מס' משומשות במצב מצויין במחירים ממש טובים.

פורסם

לדעתי, בתקציב שלך פיאט דוקטו במצב שמור תהיה אופציה טובה.

יש לי ידיד, בעלים של חברת הגברה , הוא מחזיק 2 פיאטים כאלה - סוסי עבודה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

במיקרה היום בדקתי הופציה רכישה לעבודה רכב שיהיה מין משאית קטנה אבל עדין תיהיה עם רשיון ב. אם אתה מעמיס מישקל אופציה של קיה סופרטראק יכולה לבוא בחשבון כי היא יכולה להעמיס טון וחצי ובנוסף יש לך גם דגם דבל קבינה. רנו מסטר. וגם פיאגו אופציה טובה כי אין לה שווי מס

פורסם

אם הסאוונה קטנה מידי אז בטוח שגם הפיאג'יו יהיה קטן מידי.

ספרינטר, דוקטו, אופל ויוארו, רנו מאסטר - כולן אופציות טובות אבל כנראה שלא שיכנסו לך בתקציב כחדשות.

אולי ניסאן NV200?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה,

האם ראית וישיבת בניסן NV200?

בדקתי אותו לפני חודש.

הרכב הזה יותר קטן מג'מפי שלי (דור קודם).

הוא כמו לארגו\סרנה שהיו פעם לניסן.

הכתבה שצירפת נכונה מאוד - הרכב מרגיש מסחרי נטו, בעיקר בגלל מושבים צרים ולא נוחים,מתכות חשופות ומחסור באבזור.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בדקתי וישבתי ואפילו נהגתי. אני יודע שהרכב מאוד מסחרי אבל כנראה שזה לא מפריע לפותח השרשור, שמתעניין גם בפיאג׳יו פורטר. ליד הפורטר ה NV מרגיש כמו מרצדס C קלאס.

ג׳מפי חדש לא יכנס לדעתי בתקציב הנתון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה לא התעניינתי בפורטר, והאמת שאני קצת נרתע מהמראה של כל המיני משאיות הללו.

היום בדקתי בפיאט את הדוקאטו, יתכן שאקח חדשות כאלו, נראה שיש להן את כושר ההעמסה הטוב ביותר בקטגוריה (עם רשיון ב'), ומביקורות של אנשים הנסיעה בהן בסדר גמור, לא כמו הסוואנה זה בטוח אבל אפשר להעביר בהן יום נהיגה בכיף.

למי שמתעניין גם, אוכל לסדר לו הסדר תשלום של 50% משווי הרכב בסוף תקופה, ואת ה50% הנותרים מחלקים איך שרוצים (עם או בלי מקדמה והיתרה ב-36 תשלומים) בריבית פריים.

תודה על העזרה.

• תוכן חדש...