Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב!

נהג חביב וטוב לב דאג שלא ישעמם לי במהלך השבוע ונכנס בדלת הקדמית (צד נהג) של הפיג'ו (206 שנת 2002) שלי.

המכה עמוקה כך שהחלון לא יורד מעבר לאמצע הדרך. מיותר לציין שהנהג לא השאיר פרטים.

רק החלק החיצוני נפגע כתוצאה מהמכה. מנגון הנעילה ומנוע החלון פועלים ללא בעייה.

קבלתי הצעת מחיר מאחד המוסכים שיש בעיר שלי (מוסך האומנים- כרמיאל) והגענו למחיר של 900 ש"ח אשר כוללים יישור פח וצביעה מחדש של כל הדלת ובנוסף גם החלפה של מנגון התפיסה של הדלת, שלא עבד מהיום שבו נקנה הרכב, וטאצ'אפים לעוד כמה שריטות מסביב לרכב.

בדלת נעשתה עבודה לפני שנה של התקנת רמקול יריעות של סקנד סקין (באיזור ה300-400 ש"ח של התקנה עבור דלת אחת) אשר לא נפגעה כלל.

האם המחיר שקבלתי הגיוני?

האם כדאי לי לחפש מוסך אחר? ואם כן האם יש המלצות לאיזור הצפון (דגש על איזור כרמיאל)?

האם בכלל מומלץ לחפש דלת חלופית ולבצע התקנה מחדש של הרמקול?

ואיך כל הנ"ל משפיע על המחירון?

המון שאלות והמון תודה לעוזרים!

פורסם

לדעתי המחיר הוגן... אני פעם שילמתי על יישור וצביעה של כנף (פג'ו 306) 800 ש'ח..

אז תיקון דלת פלוס שריטות אחרות ומנגנון נעילה.. לפי דעתי המחיר הוגן...

פורסם

איך אתם משלמים על צביעת כנף 800 ש"ח? (ממש מוגזם) מחיר תיקון כנף לא עולה על 400 ש"ח וזה בהגזמה.

סקר קצר היה מגלה לכם מהו הסכום הראלי עבור תיקון זה.

פורסם
איך אתם משלמים על צביעת כנף 800 ש"ח? (ממש מוגזם) מחיר תיקון כנף לא עולה על 400 ש"ח וזה בהגזמה.

סקר קצר היה מגלה לכם מהו הסכום הראלי עבור תיקון זה.

מה אני יעשה הייתי ילד ב18...תמים..

פורסם

אם אפשר לשפץ עדיף על החלפה כמה שיותר מקורי לדעתי המחיר הוגן ביחס לנזק שאתה מתאר ולשאר העבודות שצירפתה לעשות

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם

אני חושב שזה מחיר הוגן, לחבר שלי גם במקרה יש לו 206 אבל שנת 2001 כתומה, גירדו לו מצויין את הדלת של הנהג במהלך נסיעה שנהג רצה להתשלב לימני.

בקיצור ככה ככה ככה החליטו לא לערב ביטוח כל אחד יסדר את הנזק של עצמו (היו סיבות..), לחבר שלי יצא איזה 700-800 ש"ח.

פורסם

תלוי כמה אתה פדנט, תיקון של דלת אף פעם לא יראה כמו דלת חדשה, או דלת ישרה שלא עברה תיקון.

עוד לא ראיתי בארץ פחחיה שעובדת ברמה גובהה מפסיק כדי לעשות דבר כזה, אבל שוב אם אתה לא בוחן את האוטו עם זכוכית מגדלת כל פעם, התיקון כנראה יהיה זול יותר ולכן משתלם יותר..

פורסם

גם דלת חדשה תיראה שונה,הצבע שלו כבר לא חדש,ודלת חדשה תהיה עם גוון אחר,לדעתי כדאי לתקן,גם בעת מכירה הקונה יעדיף לשמוע תוקן ולא הוחלף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...