Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום,

אתמול ביצעתי נסיעה מרעננה לראשל"צ בלילה. הטמפ' בחוץ עמדה על 12 - 13 מעלות צלזיוס.

טרם הנסיעה תדלקתי את הרכב ועל הצג הראשי הופיע שיש עוד 192 ק"מ לנסיעה עד התדלוק הבא.

המרחק בין המיקום שבו יצאתי ברעננה ועד למקום שאליו הגעתי עומד על 33 ק"מ.

בחישוב פשוט הצג צריך להראות 159 ק"מ עד התדלוק הבא.

כשהגעתי לראשל"צ המד הראה 155 ק"מ. השאלה היא לאן נעלמו / התאדו 4-5 ק"מ.

אני רק אציין שהרכב כן הגיע לטמפ' עבודה, לא עברתי את ה-100 קמ"ש בנסיעה ולא עבד מזגן.

הרכב עבר טיפול במוסך מורשה לפני חודש.

אשמח לתשובות.

פורסם

המד הזה לא מדוייק והוא מתבסס על ממוצע הצריכה שלפני כן.

צריכת דלק אמיתית בודקים אך ורק על ידי מילוי מיכל מלא וחילוק מס' הקילומטרים בליטרים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אוקיי,

אבל עד כה המחשב עשה את עבודתו נאמנה וחישב נכון.

הכוונה היא שאתמול באמצע הנסיעה כאשר אני נוסע פחות מק"מ יורדים בצג 2-3 ק"מ ברצף בחישוב המחשב.

פשוט עד היום לא ראיתי את המחשב "מוריד" בבת אחת 2-3 ק"מ. לכן נראה לי מוזר.

פורסם

ואם היית עולה על כביש מהיר במהירות 90 קמ"ש היית רואה שלאחר קילומטר המספר עדיין לא השתנה והוא יורד לאחר 1.2 או 1.3 ק"מ בפועל.

שוב, זה ממוצע. כשהרכב קר צריכת הדלק גבוהה ולכן אתה רואה צניחה במספר הקילומטרים עד התדלוק הבא. זה פיצ'ר מיותר שלא ברור לי למה היצרנים מוסיפים אותו, אולי כי זה פשוט ואפשרי?

איתמר (שנוהג עשרות קילומטרים אחרי שהמחשב החליט שנותרו 0 קילומטרים עד לתדלוק).

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...