Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בהמשך לשרשור הקודם שלי, אני מעדכן כי עשיתי טיפול טיימינג לרכב במוסך מורשה.

מה שהוביל אותי לעשות את הטיפול זה המחיר מבצע שהיה - 560 ש"ח כולל מע"מ עבור הרצועה והחלפתה.

בסוף הטיפול יצא 3000 ש"ח כי היה צריך להחליף תושבת מנוע ובחרתי להחליף את המחזירי שמן, למרות שלא הייתה נזילה.

כמו כן, לא החלפתי את המותחן והמשאבת מים היות ונמצאו תקינים.

האם המחירים למחזירי שמן ולתושבת מנוע הגיוניים?

מה שכן הרכב מרגיש הרבה יותר לאחר החלפת חיישן המהירות, מגיב בחדות והמנוע כבר לא רועד לאחר החלפת התושבת.

tlhzyedcm5g5.jpg

פורסם

לא רואים פה איך זה 560 המחיר מבצע

נשמע לי מחיר יקר מאד מאד מה ששילמת

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

הנוזל קירור יקר.

חוץ מזה המחירים סבירים.

גם "דחפו" לך 85 ש"ח "כרטיס מועדון":-D

בסוף יצא 3K כיוון שבחרת לבצע עבודות נוספות.

דילגת על החלפת מותחן-מחזיק לך אצבעות שיחזיק עד ההחלפה הבאה.דוקא כאן לא הייתי חוסך.

פורסם

מאד יקר, ודווקא בחרת על הדברים הכי חשובים לוותר?, משאבת מים (שהיא מחלה מאד ידועה בפוקוסים) ומותחן ?

חבל ומאד. מה שעשית כבר נעשה ואין מה שאפשר לעשות לגבי זה.

והמחירים אני מאמין שזה לחלפים מקוריים (המחזירי שמן אני מתכוון) אז כן, זה די הגיוני.

במוסך מורשה אתה חייב להידבק לרכב שלך (מניסיון, אני עובד במוסך מורשה כבר 3 שנים) ולהבין כל דבר קטן שנעשה בו.

לפעמים מחליפים לך חלקים שלא צריך בכלל (כמו שאמרת שהמחזירי שמן לא נזלו והחליפו לך אותם למרות זאת.)

הפוקוס שלך חדשה? כאילו האחריות כבר ירדה ממנה? אם כן, עצה שלי ואני בא רק לקראתך, תטפל במוסכים לא מורשים, הם עושים את אותה עבודה תאמין לי.

יצא לך הרבה יותר זול, ויהיה לך לב שקט בגלל זה, אני לפני שלמדתי מכונאות והכל הייתי קורא למכונאים שיעשו לי עבודות גדולות בבית (כגון טיימינג).

אבל הגעתי להיום שאני מחליף כבר קלאץ' לרכב שלי ושבוע שעבר סיימתי טיימינג+מותחנים ומשאבת מים, הקלאץ' אגב עוד לא מוכן חח הרכב מחכה לי בחוץ, החשיך והתחיל גשם, אי אפשר לעבוד ככה.

פורסם

תשמע אני לא יודע אבל תושבת מנוע 900 שקל?!?! מחזירי שמן כמעט 500 שקל?? למה לא עשיתה משאבת מים ומותחן?!??!?!

עשיתי לא מזמן טיפול לרכב שלי רצועת טיימינג +מותחן +2 תושבות תחתונות+ שתי מחזירי שמן+ גומיית מפלג +אטם מחסה שסתומים + גומיות לפלאגים הכל מקורי במקרה שלי סוזוקי קניתי את זה מהיבואן יצא לי בערך 1000 שקל והכל מקורי

יכול להיות שאני מתבלבל והחלקים לפורד פוקוס יקרים בטירוף לא יצא לי לנהוג על אחת אבל מחיר של 900 שקל תושבות מנוע נראה לי מוגזם????!

אני ממליץ שתלך למוסך מורשה יבואן תבקש הצעת מחיר על חלקים כמו מחזירי שמן ותושבת מנוע כדי שיהיה לך פרמטר השווואה..

דרך אגב מוסך שמכבד את עצמו לא יכול להציע להחליף רצועה ב560 שקל מכיוון שלמרות שזאת בחירה אבל לפי דעתי זאת חובה להחליף מחזירי שמן,מותחן ואפילו משאבת מים..

• תוכן חדש...