Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לוד אף פעם לא תהפוך להיות הפלורנטין הבאה.

המצב שמה שונה לגמרי. יש בלוד משהו שלא היה בתל אביב. אני נמנע לפרט מה זה, אבל המבין יבין.

אתם רוצים לדעת מה תהיה הפנינת נדל"ן הבאה? איזור התחנה המרכזית של תל-אביב.

מהחור המסריח הזה, לאט לאט יתחילו להעיף את כל הזבל ולעשות ממנו מקום ראוי.

זאת פיסת נדל"ן בעלת פוטנציאל בלתי נדלה.

אם היה לי כסף הייתי משקיע שמה.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

350K לדירה?

נשמע כמו השקעה טובה.

אבל אני לא באמת מכיר את האזור.

מישהו יכול לפרט יותר?

עריכה:

ראיתי את הסרטון.

הבנתי.

תמיר.

פורסם
לוד אף פעם לא תהפוך להיות הפלורנטין הבאה.

המצב שמה שונה לגמרי. יש בלוד משהו שלא היה בתל אביב. אני נמנע לפרט מה זה, אבל המבין יבין.

אתם רוצים לדעת מה תהיה הפנינת נדל"ן הבאה? איזור התחנה המרכזית של תל-אביב.

מהחור המסריח הזה, לאט לאט יתחילו להעיף את כל הזבל ולעשות ממנו מקום ראוי.

זאת פיסת נדל"ן בעלת פוטנציאל בלתי נדלה.

אם היה לי כסף הייתי משקיע שמה.

אתה יודע כמה שנים אני שומע את אותו הפזמון כבר? קרוב ל-15 שנה.

התופעה הבזויה של הדרפורים/ סודנים/ אריתראים ושאר פליטים המשליטים טרור על תושבי העיר שבין כה - אוכלוסיה חלשה,

קברה את האיזור הזה לגמרי. המשטרה מפחדת להתעסק איתם בכלל ולממשלה זה בטח לא מזיז (אף אחד מההון/ שלטון לא גר חס וחלילה באיזורים מוחלשים כאלו) ואני לא רואה מצב כיצד "מנקים" את האיזור ומגרשים

את כל הפליטים (לפחות 70K אלף ממה שאני שמעתי) משם.

אז לאט לאט זה לא מה שחשבת. לאט לאט זה בקצב של יותר כמו 20-30 שנה.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

THE-ONE, אני דורש ממך להבחין בין פליטים לבין מהגרי עבודה. את מהגרי העבודה צריך להחזיר למדינותיהם, אבל בנושא הפליטים- עלינו כמדינה הומנית לשמור עליהם ולתת להם מקלט. זה גם עניין אנושי. בין כל עשרות אלפי המסתננים שיש יש אולי אלף שהם פליטים. הם ממש לא יזיזו לך, במיוחד אם לא ישמו אותם בגטו כמו שעשו עד עכשיו.

פורסם

אין כאן בלוד שום הטבות מס,ולחלק מהמוסדות אפילו לא נחשב פריפרייה.

כמו שכבר רשמו אין יום חוץ מכיפור שאין איפה לקנות בירה או לשבת לאכול אחלה שווארמה.:-)

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

התופעה הבזויה של הדרפורים/ סודנים/ אריתראים ושאר פליטים המשליטים טרור על תושבי העיר שבין כה - אוכלוסיה חלשה,

קברה את האיזור הזה לגמרי. המשטרה מפחדת להתעסק איתם בכלל ולממשלה זה בטח לא מזיז (אף אחד מההון/ שלטון לא גר חס וחלילה באיזורים מוחלשים כאלו) ואני לא רואה מצב כיצד "מנקים" את האיזור ומגרשים

בבניין התחנה הישנה הולכים להקים מוסד אקדמי בתחום העיצוב, ישנם כבר יותר מארבעה פרויקטים חדשים (בנייני מגורים)

שהולכים להבנות על מבנים ישנים קיימים בתוך מתחם התחנה המרכזית (הישנה)

האזור נמצא מרחק הליכה קצרה מרוטשילד, שנייה וחצי מהגישה לאיילון וכ"ו.

זה הולך לקחת הרבה פחות מ20-30 שנה.

פורסם

אתה תתפלא מה המדינה מסוגלת לעשות כשצפוי רווח עצום ממיסים

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
THE-ONE, אני דורש ממך להבחין בין פליטים לבין מהגרי עבודה. את מהגרי העבודה צריך להחזיר למדינותיהם, אבל בנושא הפליטים- עלינו כמדינה הומנית לשמור עליהם ולתת להם מקלט. זה גם עניין אנושי. בין כל עשרות אלפי המסתננים שיש יש אולי אלף שהם פליטים. הם ממש לא יזיזו לך, במיוחד אם לא ישמו אותם בגטו כמו שעשו עד עכשיו.

יותר מזה, ישראל חתומה על אמנת הפליטים וזו חובתה.

כדאי לקרוא פה על ההתעללות המזעזעת של המשטר הישראלי בפליטים.

פורסם

לכל המתנפלים והמשתלחים נגדי, תרגעו - אני מודע לחוק ולאמנה.

אני פשוט לא מקנא וגם אתם לא במצבם הרעוע והמאויים של תושבי האיזור.

הממשלה חתמה על אמנה כזו או אחרת לקלוט פליטים? יופי! שתמצא פתרון מסודר עבורם ושתדאג להם, הם באחריותם.

כמובן שיש המון אנשים מן המנין טובי לב שתורמים אוכל, בגדים, מקלט וכו', אך זו רק טיפה בים שלא מספיקה לדבר.

כמובן שאני לא תומך בהתעללות בפליטים ובכל מעשי נבזות בהם.

פורסם
יותר מזה, ישראל חתומה על אמנת הפליטים וזו חובתה.

כדאי לקרוא פה על ההתעללות המזעזעת של המשטר הישראלי בפליטים.

אתה מודע לכך שרובם אינם פליטים ואינם מוגנים ע"פ האמנה הזו, כן? אין גם כיסוי (למיטב ידיעתי) לפליטים "יד2". כלומר אם פליט עבר דרך מדינה מסויימת, הוא פליט רק במדינה הזו. הוא לא יכול להמשיך הלאה ולהיות פליט איפה שבא לו

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

גם אני פספסתי פה נקודה מאוד חשובה ומשמעותית לדיון.

הרי כל מי שמגיע לפה הוא בגדר "פליט" לא? אני בספק מאוד אם הם באים עם "מסמכים ותעודות מסודרות".

פליט זה לא אמור להיות מצב ארעי?

פורסם

לא כל מי שמגיע הוא פליט. צריך לענות על תנאים ספציפים כדי לזכות במעמד הזה. רובם של המסתננים באו כדי לחפש עבודה או סתם עליה באיכות החיים. חלק מהם אפילו באו כי "אני לא רוצה להתגייס" (ולא אחד ולא שניים אמרו לי את זה). לכן אין להם הגנה וניתן לגרשם חזרה לארץ מוצאם.

מי שהוא פליט באמת, זכאי להגנה מתוקף האמנה. אבל, וזה אבל גדול, מאחר והם עוברים במספר מדינות בדרך שלהם לכאן, הם מאבדים את הזכות לסטטוס פליט ברגע שעזבו את המדינה הראשונה אליה נכנסו. אם אני לא טועה, הם עוברים קודם במצרים. שם הם פליטים, כאן כבר לא.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ישראל לא סתם חתומה על האמנה, היא אחת המנסחות העיקריות שלה.

בכל מקרה, ישראל לא טורחת/מעונינת לברר מי באמת פליט ומי לא.

במקום להכניס את מבקשי המקלט, היה אפשר לברר למי מהם אכן מגיע מקלט, להחזיר את השאר, ואת אלה שיישארו להעסיק בישראל תוך הפחתת המספר שלהם ממספר אשרות העובדים הזרים שאלי ישי חילק בשפע לקבלנים מהמילייה שלו.

פורסם

הראו לא מזמן בתוכנית חסכון לדעתי, על בעלי קרקעות בכיכר המדינה.

הם החזיקו בקרקע כ-75 שנה למיטב זכרוני ומכרו אותה היום בכמה מליונים בודדים. תשואה עלובה לאיזור כל כך יקר.

משכנתא זה קל

פורסם

עכו לא עד כדי כך גרועה,

אני עכואי ולא מבין ממש על מה אתה מדבר.

יש כאלה וכאלה מהמגזר שהם "גנגסטרים" במרכאות כפולות... אבל חוץ מזה זהו.

זה עיר של סמים קלים, לא כספומטים של קריסטל והירואין.

וגניבות אין פה הרבה, רק אולי ילדים גונבים פלאפונים...

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..

• תוכן חדש...