Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע שגונבים מזוזות. מה לעזאזל יש לעשות עם מזוזה גנובה? מי שמאמין באלוהים לא יגנוב ומי שלא מאמין לא צריך אותה.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פריטי יודאיקה (זו המילה?) שווים הרבה כסף. הפרשה עצמה, בהתאם למי שכתב יכולה לעלות לא מעט כסף. סה"כ זה כמו שאנשים גונבים פמוטים, כוסות קידוש ומה לא.

עם זאת, אתה לא שומע על הצפות של גניבות פריטים כאלה. גם הסיכוי שבמקום אחד יהיה מאגר פריטים יקרים הוא לא סביר. לכן, לדעתי, מדובר על גניבה (או הורדה במזיד) מסיבה אחרת.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
פריטי יודאיקה (זו המילה?) שווים הרבה כסף. הפרשה עצמה, בהתאם למי שכתב יכולה לעלות לא מעט כסף. סה"כ זה כמו שאנשים גונבים פמוטים, כוסות קידוש ומה לא.

עם זאת, אתה לא שומע על הצפות של גניבות פריטים כאלה. גם הסיכוי שבמקום אחד יהיה מאגר פריטים יקרים הוא לא סביר. לכן, לדעתי, מדובר על גניבה (או הורדה במזיד) מסיבה אחרת.

לפי מה שמספרים בפרקים בסידרה מסתבר שישנם אנשים שכואב להם לראות מזוזה על הדלת. בהחלט לא קל לגור בסביבה שהיא בעצם כור היתוך של דתות, תרבויות ואמונות. זה גם מגיע למנטליות של אנשים וגם האיכות שלהם. בן אדם "נורמאלי" לא זורק שקית מלאה בזבל מקומה רביעית לריצפה ובטח שלא משאיר אותה שם. רמה של אנשים לא נמדדת רק בכסף. יכול להיות אדם שהוא עני אבל יש לו רמה וכבוד מסויימים. כאמור, אדם עני לא זורק זבל מקומה רביעית כאשר יש לו פחים למטה שרק מחכים שהוא יבוא ויזרוק את הזבל בפח. העניות לא גורמת לו לזרוק את הזבל על הריצפה אלא החוסר רמה גורמת לו להיות עני.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
ועדיין רק שם הגיעו למצב הזה

אחי חרדי וגר בבני ברק. בבנין שלו גנבו 4 פעמים את כל המזוזות. אצלי בבנין גנבו את המזוזות פעמיים.

גם לגיסתי בקרית מוצקין גנבו את המזוזה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

והגעתם לחדשות עם המקרים האלו? לא.

אולי הוא גר בבניין של מחמירים, והמזוזות אצלם שוות המון כסף?

כשיהיה מדובר ברחובות שלמים או שכונות תודיע

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לפני 10-15 שנים, מישהו האמין שדרום ת"א (אזור פלורנטין) יהיה שווה משהו?

מי שקנה אז במחירים מצחיקים, מחייך היום.

נכון שצריך הרבה דמיון לראות את לוד משגשגת ומבוקשת נדל"נית,

אבל בדיוק במקומות כאלו יזמים אמיצים עושים את הרווחים הגדולים.

מעניין לראות מה יהיה המצב שם בעוד 10 שנים.

סלע

פורסם
זה בדיחה, לא ?

אני מבין שאף פעם לא היית בלוד, הא?

לקנות להשקעה לטווח ארוך? לבריאות.

לגור שם? לא מאחל את זה לאף אחד, אולי אם אתה רווק ואין לך בעיה לצאת מהר מהבית, להגיע לרכב ולנסוע לת"א או שכנותיה בכל יציאה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
לפני 10-15 שנים, מישהו האמין שדרום ת"א (אזור פלורנטין) יהיה שווה משהו?

מי שקנה אז במחירים מצחיקים, מחייך היום .

המחירים בלוד יעלו, לפחות בשכונות מסוימות ועדיין זה לעולם לא יקרה בעוצמה ובמהירות של פלורנטין.

השקעה טובה? אולי עוד חמש - שבע שנים (תלוי בהמון גורמים ובתוחלת החיים של ניצן) וגם אז רק בשכונות ספציציות.

פורסם

באיזור אין פרוייקט חדש שדירה בו עולה פחות מ-950 אלף,

מחיר הדירה שאני גר בה כמעט הכפיל את עצמו ב-8 שנים האחרונות.

אם היה לי כסף להשקיע ללא ספק הייתי משקיע כאן.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
לצאת עם הרכב? היה רכב.

אשכרה היה רכב. מספיק שאיזה אערס נעלב ולפתע הרכב עולה בלהבות. זה מה שבהחלט קרה שם באחד הפרקים. מה שכן מתוך 6 פרקים הצלחתי לצפות רק בשלושה. השאר משום מה לא מופיעים. היה שם באחד הפרקים דייר שמתלונן שהביוב עלה על גדותיו בבלוק. הוא מאשים את העיריה ומטיח בהם האשמות קשות שכמובן גולשות לגזענות כמו אם זה היה קורה ל X בבלוק Y זה לא היה ככה כמו פה. מצטער לומר לבחור אבל בעיות ביוב שלא נמצאות ברחוב הן באחריות הבלוק. גם אצלנו לפעמים יש בעיה בביוב. הבלוק צריך לשלם על הבעיה לא העירייה. אבל ככה זה, ישנם אנשים שחושבים שחייבים להם תמיד.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לפני כשש שנים הייתי בלוד בחלק החיצוני של העיר (הכניסה הקרובה לכביש 1 , על כביש 40 ) ובטעות פספסתי פנייה והמשכתי פנימה. הייתי בשוק, הכל מוזנח, כביש מפורר, בניינים מתפרקים ונרקומנים ברחוב "על הברזלים" כמו צבועים שרק מחכים לפגר. מי שרוצה לגור שם = שיהיה לו בכיף. דווקא הבנתי שהבנקים בעיר ממש מצליחים ויש מלא "כספומטים" :-D

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
דווקא הבנתי שהבנקים בעיר ממש מצליחים ויש מלא "כספומטים" :-D

הם גובים "עמלת משיכה"?

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם

באמת מעניין אותי איפה כל אחד ואחד גודל פה שהוא דופק כזה דיבור של האליטה האשכנזית מנאות אפקה ורמת אפעל.

יש בלוד/רמלה הרבה פלוסים, תמשיכו להתעלם וללעוג ובנתיים מי שחכם עושה את כל הדרך אל הבנק מחוייך.

תיכון רמלוד, (כן כן, בלוד!) מכיל עשרות חבר'ה ממודיעין וסביבת לוד. למה ? כי כמו שדני ציין, הוא בטופ 10.

הקיום שם יותר זול מכל עיר אחרת במרכז, הסל קניות בסופר מוזיל עלויות משמעותית.

יש לך שם מספר תחנות דלק מוזל (סטייל סד"ש/יעד) במחירים ממש נמוכים (7.25 בטן אם אינני טועה - ליד המשטרה).

יש רכבת ממש קרוב, עם נק' עצירה בכל הערים בארץ כמעט. למי שלא יודע לוד נחשבת לתחנה מרכזית ברכבת ישראל.

נכון, אין מה להתעלם ויש שם כספומטים, וסוחרי סמים, וערבים אבל לא צריך להסתכל רק על השלילי. יש הרבה דברים פתוחים בשבת, מה שמי שגר למשל בחולון והוא לא ליד רח' סוקולוב אוכל אותה בגדול. (במידה ואינו נייד עם רכב).

למען האמת, לא הייתי מגדל שם ילדים. אבל למשל בתור בחור צעיר שמצליח כלכלית לקנות שם בית להשקעה זה לא כזה נורא, לקפוץ כמה פעמים בשבוע ואולי בטעות להנות מהטבות מס.

בכל מקרה תופעת "האף למעלה" של חלק מחברי הפורום ממש לא מוצאת חן בעיני, כולנו אנשים וזוהי במה פתוחה לכל אחד אז לא צריך להתחיל לשפוט לפני שאתם מכירים משם אנשים/גרתם שם/עבדתם שם. PLEASE...

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

• תוכן חדש...