Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעלים של סיאט לאון 2010 בצבע שחור/אפור הרכב מאוד שמור ובמצב מקורי רק מה שלצערי קיבלתי שפשוף ולחיצה קלה על הכנף השמאלית האחורית.

השפשוף לא עמוק ונראה שרק שכבת הלקה שופשפה והלחיצה כמו שפתיחת דלת.

הלכתי לחבר פחח רכב מקצועי והנ"ל מסרב לצבוע לי את הכנף בטענה שזה לא כדאי והשפשוף די שיטחי מה גם שהמחיר לא זול.

חשבתי שאולי ניתן לפתור את הבעייה בווקס וכמובן התבדתי .

האם לדעתכם דיטיילינג מקצועי מסוגל להעלים שריטות שטחיות שלא חדרו את הלכה, פוליש לא ניסיתי אבל מדובר בצבע מטאלי ואין לי גם את הכלים הדרושים.

לא בטוח למתחיל כמוני ולא במקצוען כדאי להתעסק בזה לבד למרות שיש לי את הידיים הדרושות לעבודות קשות, אולי אני טועה ולא מדובר בדבר מסובך?

במידה וכן ניתן לעשות את זה לבד באמצעים בייתיים, איזה והייכן ניתן לרכוש חומרים?

ובמידה ולא הייכן ניתן לבצע דיטילינג מקצועי לשפשוף הנ"ל או בכלל לכל הרכב , יכול להיות שמקום מקצועי יעשה פוליש ויעלים את השריטה ?

ממה שהבנתי הסכומים לא גבוהים יחסית לצביעה חדשה של הכנף.

נ"ב עדיף באיזור ירושלים.

תודה רבה.

פורסם

חבל שלא העלת תמונה.

מהתאור שלך נראה שכדאי לבצע פוליש.

לא הייתי מהסס לרכוש פוליש עדין ולהשקיע קצת עבודה. גם אם אין לך ניסיון. הסיכוי לנזק במצב שתארת (עם חומר כזה) נמוך למדי.

דיטיילר בהחלט יוכל לעשות את העבודה. המחיר יהיה גבוה מהותית מחומר ועבודה עצמית. אבל הרכב כולו יפונק...

אל תצפה ליישור פח...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אני בעלים של סיאט לאון 2010 בצבע שחור/אפור הרכב מאוד שמור ובמצב מקורי רק מה שלצערי קיבלתי שפשוף ולחיצה קלה על הכנף השמאלית האחורית.

השפשוף לא עמוק ונראה שרק שכבת הלקה שופשפה והלחיצה כמו שפתיחת דלת.

הלכתי לחבר פחח רכב מקצועי והנ"ל מסרב לצבוע לי את הכנף בטענה שזה לא כדאי והשפשוף די שיטחי מה גם שהמחיר לא זול.

חשבתי שאולי ניתן לפתור את הבעייה בווקס וכמובן התבדתי .

האם לדעתכם דיטיילינג מקצועי מסוגל להעלים שריטות שטחיות שלא חדרו את הלכה, פוליש לא ניסיתי אבל מדובר בצבע מטאלי ואין לי גם את הכלים הדרושים.

לא בטוח למתחיל כמוני ולא במקצוען כדאי להתעסק בזה לבד למרות שיש לי את הידיים הדרושות לעבודות קשות, אולי אני טועה ולא מדובר בדבר מסובך?

במידה וכן ניתן לעשות את זה לבד באמצעים בייתיים, איזה והייכן ניתן לרכוש חומרים?

ובמידה ולא הייכן ניתן לבצע דיטילינג מקצועי לשפשוף הנ"ל או בכלל לכל הרכב , יכול להיות שמקום מקצועי יעשה פוליש ויעלים את השריטה ?

ממה שהבנתי הסכומים לא גבוהים יחסית לצביעה חדשה של הכנף.

נ"ב עדיף באיזור ירושלים.

תודה רבה.

קשה לומר האם פוליש יוריד. האם אתה יכול להרגיש את השריטה ? אם כן, לא בטוח שהיא לא חדרה את הלכה.

אם תחליט לעבוד ידנית - תרכוש פוליש Ultimate Compound של מגוויארס ופעל על פי ההוראות. פולישים בסגנון No7 מהום סנטר ישאירו לך סימני פוליש והולוגרמות.

ייתכן וירד, ייתכן ולא.

אם תחליט לרכוש, נסה תחילה לשפשף את הפוליש נקודתית בתנועה מעגלית עם מטלית מיקרופייבר.

אם לא עוזר, נסה לעשות אותו דבר אך עם צמר גפן במקום מטלית.

אם זה לא עובד, צר לי.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
קשה לומר האם פוליש יוריד. האם אתה יכול להרגיש את השריטה ? אם כן, לא בטוח שהיא לא חדרה את הלכה.

אם תחליט לעבוד ידנית - תרכוש פוליש Ultimate Compound של מגוויארס ופעל על פי ההוראות. פולישים בסגנון No7 מהום סנטר ישאירו לך סימני פוליש והולוגרמות.

ייתכן וירד, ייתכן ולא.

אם תחליט לרכוש, נסה תחילה לשפשף את הפוליש נקודתית בתנועה מעגלית עם מטלית מיקרופייבר.

אם זה לא עובד, צר לי.

לא מרגישים את השריטה רק רואים שפשוף והמימות, ברור שהלחיצה לא תרד אבל היא באמת לא נראת לעין.

איפה קונים וכמה זה עולה ?

את האמת אני מבואס מהשפשוף ולכן לא שטפתי את הרכב כדי שאני לא אראה אותה, אז תמונה לא ממש תעזור .

פורסם
חבל שלא העלת תמונה.

מהתאור שלך נראה שכדאי לבצע פוליש.

לא הייתי מהסס לרכוש פוליש עדין ולהשקיע קצת עבודה. גם אם אין לך ניסיון. הסיכוי לנזק במצב שתארת (עם חומר כזה) נמוך למדי.

דיטיילר בהחלט יוכל לעשות את העבודה. המחיר יהיה גבוה מהותית מחומר ועבודה עצמית. אבל הרכב כולו יפונק...

אל תצפה ליישור פח...

אני פתוח להצעות לעשות את העבודה בעצמי במידה שאין חשש שאני רק יחמיר את המצב.

וגם פתוח להצעה על מישהו מקצועי .

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ייתכן וירד, ייתכן ולא.

אם זה לא עובד, צר לי.

אני רוצה לנסות השבוע את מה שהצעתם לי היכן אני יכול לרכוש את החומרים ? ואיזה חומרים אני צריך מלבד הפוליש ?

פורסם
אני רוצה לנסות השבוע את מה שהצעתם לי היכן אני יכול לרכוש את החומרים ? ואיזה חומרים אני צריך מלבד הפוליש ?

במידה וזה נקודתי - יספיק לך רק פוליש ווקס. אם תרצה כבר על הדרך טיפול כולל - תרכוש פלסטלינה זולה מאיביי, תעשה את כל הרכב, ותשים גם ווקס.

בכל אופן -

1click2buy.co.il

gymshop.co.il

שתי החנויות האלו מוכרים מוצרי מגוויארס ושתיהן נוסו ונמצאו אמינות.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...