Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה קרה לאוויר בצמיג?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי כמעט חצי שנה שלא יצא לי להגיע לנוקיה, השפרצתי מיים לברזיליה ובאתי אתמול להשקה המכובדת של הטראקסיון אוונט.

בתום העניינים ולאחר כמה סיבובים (באמת היה הרבה מה לראות!!!) חזרתי לאוטו והתבאסתי לגלות פנצ'ר בגלגל ימני קדמי.

הרזרווי ששוכן במעמקי תא המטען (מקדימה כמובן) , לאחר כמעט 5 שנים היה גם ריק לגמרי.

טלפון קצר הזעיק את אשתי שמחזיקה ברכב שלה קומפרסור קטן לשעת חירום, בו התכוונתי למלא את הרזרווי.

ניסיתי לנפח את הגלגל המפונצ'ר והפלא ופלא זה התנפח יפה. החלטתי לנסוע כך הביתה ולמחרת (היום) לקחת את הצמיג ליפו לתיקון.

הבוקר הצמיג היה תקין ומלא. בכל זאת נסעתי ליפו, פירקו,בדקו והחזירו. אין פנצ'ר!

ואני שואל, מה קרה כאן?

לא עליתי על מדרכות, לא נכנסתי לבורות, נהגתי בעדינות כמו שנוהגים בגברת בת כמעט 40.

פורסם

בטח מלאת אוויר סיני...

היתה לי אותה בעייה בגולף, פעם בכמה ימים האוויר דופק נפקדות

בסוף נמצא האשם בחור קטנטן מאד ההסבר כאשר הרכב חנה עליו

הוא היה נאטם כשחניתי בזווית אחרת האוויר השתחרר.

בדוק שוב - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
גם לי היתה את אותה הבעיה, בסוף התברר שהצמיג בסדר גמור, הילד של השכנים נשלח לסדנא לחינוך מחדש. :twisted:

:hihi:

עידו אריכא, נתניה

• תוכן חדש...