Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בבית ארבעה מחשבים עם מע' הפעלה 7 ואחד עם XP. כמובן שיש נתב ואני רוצה לחבר אותם לרשת ביתית. יש לי נסיון וידע עם מחשבים אך רשת מעולם לא הקמתי ולכן אני מבקש מבעלי הנסיון שביניכם להפנות אותי לאתר/הדרכה להקמת רשת. אוסיף עוד דבר - אינני יודע את שמות המחשבים וברור לי שאני צריך להתחיל ממש מאפס.

רב תודות.

פורסם

לא הבנתי מה השאלה שלך.

אם יש לך 4 מחשבים שמחוברים דרך נתב אז לפי ההגדרה יש לך רשת מחשבים ביתית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צר לי, כנראה שלא הבהרתי את עצמי. אכן יש לי ארבעה מחשבים שמחוברים כ"א לנתב, אבל הם אינם מוגדרים כרשת ולכן אין למעשה קשר ביניהם. למעשה הם כיום "stand alone" כ"א. מה שאני צריך לעשות זה לזהות כ"א מהם, להגדיר לכל מחשב את שם הרשת שברצוני להקים ולהגדיר כ"א מהם כ"חבר" באותה רשת.

פורסם

אולי כדאי שתסביר מה המטרה הסופית שלך, יהיה קל יותר.

אתה רוצה לשתף קבצים? מדפסות? סתם לדעת שיש לך רשת ביתית?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...