Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, זה קורה הרבה אבל לא תמיד, או שהנסיעה חלקה וטובה, או שהיא מתחילה בקרטועים בהילוך ראשון ונסיעה מציקה (מעבר הילוכים לא מרגיש חלק וצריך להפעיל יותר כוח). במוסך אומרים שהגיר בסדר וכניראה מדובר במשאבת דלק, מניסיון אישי המוסך הזה טעה לא מעט פעמים בתקלות שמוסך אחר פתר בהחלפת חלק (ללא עלות רוב הפעמים).

לא יצא לי עדיין לבדוק במוסך אחר לכן לפני רציתי להתייעץ פה איתכם, מה אתם חושבים? :?

*הרכב שנת 96, הכנסתי בו הרבה פעמים תוסך דלק לניקוי וזה לא פתר את הבעיה.

*גם כשממלאים מיכל מלא זה עדין יכול לקרות.

תודה לעוזרים 8)

פורסם

אם המוסך טעה למה אתה ממשיך ללכת אליו? אפילו בשביל לשמוע הצעה לא היתי חוזר לשם.

אם תכניס תוסף דלק בכל פעם אתה תפגע בכיס שלך בעיקר, תוסף דלק אמור להספיק לכ 10 אלף ק"מ. חבל על הכסף.

לאבא שלי היתה בעיה דומה שהתגלתה כתוצאה ממשאבת דלק.

האם זה קורה כשהרכב חם? כלומר נסעת נסיעה כיבית ואז חזרת לנהוג ברכב שוב כשהוא חם?

Opel Adam S 2017

פורסם

את הטעויות של המוסך גילתי לא מזמן, כששאלתי אותם על הקרטועים זה היה עוד מזמן..

בעיקרון גם כשהוא חם וגם שהוא קר זה יכול לקרות, ניסתי לבדוק את ההבחנה הזאת.

זה מוזר מה גורם לו לפעמים ממש לנסוע מצויין ולפעמים ממש גרוע

בעיקרון אמרו לי שברכב הזה צריך להחליף את כל המערכת של המשאבת דלק, וגם הם לא הצליחו להשיג את המערכת הזאת.

• תוכן חדש...