Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמו שכתבו לפניי, מצטרף להמלצה על Wix (גילוי נאות - עובד בחברה..)

אם אתה מעוניין להשקיע יותר ולבנות אתר תפור לצרכיך - דופיניטי

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

ממליץ על WIX. המון תבניות, קל לבניה ותחזוקה.

אבל זה לא אומר שלא תצטרך גרפיקאי שיעזור בעיצובים של לוגו ושאר גימורים למיניהם.

172

פורסם
הישראלי קונה יופי-יופי באתרים זרים שנראים כמו שצריך. אין שום חן או צידוק באתר שנראה כאילו שהוא תוכנן ב2002.

מה יותר קל ונוח לך, למשל באתר חדשות- אתר שמראה את הכותרות המתחלפות במיקום קבוע ומוכר, או אתר שמראה את הכותרות אחרי שגוללים למטה או הצידה? חדשות טריות צריכות להיות במרכז, כי עבורם אנשים גולשים באתרי חדשות. גם זה סוג של שבלונה. אתה עדיין חושב שזה לא בסדר וצריך לשנות את זה?

ומה יותר נוח לך, אתר קניות שבנוי בצורה מוכרת או אתר שצריך להתחיל לחפש מה שיש בו?

יש כמה אפשרויות לתצוגה של מוצרים, שלי נוח יותר סוג אחד ספציפי, לחבר שלי נוח סוג שונה, מכרים שלי מעדיפים סוג נוסף, בקיצור- יש כמה סגנונות, אבל הבסיס, העיצוב, הנגישות- זה נשאר זהה ושבלוני. כי זה פשוט יותר יעיל מבחינת העסק שמפעיל את האתר.

נכון, ישראלים קונים גם מאתרים שמעוצבים בצורה שונה מחו"ל, אבל מה יותר טבעי ונוח? משהו מוכר או משהו שצריך להתחיל "לחפש" ו"להתעסק", בערב, אחרי יום עבודה, כשאתה צריך גם לחלק את הזמן לאישה והילדים ולקופסת השוטים וכל מיני דברים אחרים? יותר פשוט להתמצא בשבלונה, ולכן זה נראה כך.

זאת הצהרה קצת גורפת מדי לטעמי, תלוי מאד בעסק שאתה מנהל ובמסר שאתה רוצה להעביר.

לא בכל מקום צריך "לדלות מידע", וגם בתהליך הזה אפשר לשלוט בהתאם להעדפות המפרסם.

נכון, ואתרים שלא בנויים על חיפוש אקטיבי של משתמש בנויים ב... שבלונה אחרת של "השאר פרטים וניצור אתך קשר".

מידה של שמרנות זה טוב, אבל בשביל לא לקחת את זה רחוק מדי חשוב להפעיל שיקול דעת.

שיקול דעת של מי?... הרבה פעמים גיליתי לחרדתי שמה שאני חושב שהוא יצירתי, יעיל ושיעבוד היטב, פשוט לא עובד. כך ששיקול דעת לא תמיד עוזר. זו בדיוק גם הסיבה שפתחתי פה בזמנו שירשור שבו ביקשתי שפשוט יקטלו את האתר שבניתי בלייבסיטי ויראו לי מה לא בסדר בו.

קונה באתרים של אחרים, כן. אבל כשצריך להוציא כסף על פרוייקט משלו, נראה כי הלקוח הישראלי

הוא אחת החיות הכי שמרניות בג'ונגל, ואת זה אני יכול לחזק גם מנסיון של שנים בתחום טכני אחר.

מכיר את האינפוגרפיקה של סוגי הלקוחות? הישראלי הטיפוסי נכנס לפחות ל-5 קטגוריות בו זמנית.

אני לא מעוניין להיכנס לסוגיית הישראלי הטיפוסי... אני כן הולך להגיד שאתה צריך לתפוס את "הרוב" ולא לקלוע לטעם של בודדים. לכן שמרנות היא דבר חשוב.

נכון להיום, להרבה מאד חברות (ואפילו מוסדות לימוד או ממשלתיים) בארץ יש אתרים פרימיטיביים

ברמה שהייתי בונה בכיתה ז' בשיעור HTML. כשזה הסטנדרט בתעשייה מסויימת, לא צריך להוריד

את הירח והכוכבים בשביל להתבלט וליצור רושם מקצועי, מספיק גם "אתר מ-2002".

כשכל האתרים בנויים באותה צורה, משהו שונה נחשב כמעט אוטומטית ובתת-מודע ל"לא מקצועי".

לכן גם אתר "מ-2002" נראה מקצועי ויביא יותר תוצאות מאתר חדש שנראה מודרני ושונה, ברוב המקרים.

הדבר היחיד שחידוש עובד בו זה פרסומות. אם לא תעשה משהו דראסטי, הפרסומת פשוט תהיה שקופה להרבה אנשים. לכן מדי פעם אנחנו רואים משהו יצירתי במיוחד (אם אנחנו שמים אליו לב...).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...