Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מעוניין לרכוש מגבהה הידראולי איכותי בקטגוריית ה 2 טון

אשמח להמלצה על דגם ספציפי או מקום שמחזיק כאלו

שוב אומר כי אני מחפש איכותי ולא סיני מתפרק

תודה

• ספונסר פורום
פורסם

מגוון רחב של ג'ק עגלה תוכל למצוא אצל מירקל, חברה ליבוא ושיווק כלי עבודה לרכב. חנות היבואן שלהם נמצאת בפתח תקווה ויש שם גם תצוגה מעלפת של כלי עבודים שונים (כולל כמובן ג'קים כמו שאתה מחפש). אני ממליץ לך לתאם מראש עם מאיר, הבעלים של החברה, ולהגיע בשעות הערב שהם פחות עמוסות כדי להתרשם כמו שצריך.

דרך אגב, לחברי הפורום יש שם 15 אחוזי הנחה על כל כלי העבודה.

פורסם

יש הנחה גם באזור נתניה? אני מחפש גק שלא י.קלקל אחרי חודש...

*יתקלקל

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

ל.כ. עברו מאזור צריפין לאזור תעשייה א' ברמלה.

לעניין הג'ק - לי יש נסיון מסויים עם ג'ק די זול (נמכר לעיתים ב100 ש"ח ברשתות) עושה את העבודה (יותר טוב מג'ק סטנדרטי ברוב המקרים) אבל היום הייתי קונה משהו רציני יותר!

• ספונסר פורום
פורסם
יש הנחה גם באזור נתניה? אני מחפש גק שלא י.קלקל אחרי חודש...

*יתקלקל

צור קשר עם מאיר, הבעלים של מירקל, ובדוק איתו אם יש לו סוכן גם באזור נתניה.

הוא נותן אחריות למוצרים שהוא מייבא כך שגם אם יתקלקל אחרי חודש (לא סביר, אבל עלול לקרות) יש למי לפנות ויש מי שיתן שירות.

• תוכן חדש...