Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי את הטוויטרים האלה ב 350 שקל

http://www.hifitalo.fi/shop/tuotekuvat/mt11.jpg

איך ???

הם אמורים להיות יותר טובים מאלה שמגיעים עם הקומפוננט לא ??

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

לפי מה שהבנתי מהקישור אלה טוויטרים MT-11 .

MT-11 מגיעים עם הסט דוטק של מורל.

MT-22 מגיעים עם ההיבריד.

תבדוק מה מציעים לך !!

לפי דעתי טוויטרים טובים מאוד יחסית למחיר שלהם

פורסם

קודם כול נתחיל בזה שכול הטויטרים של מורל ממש ממש טובים ואיכותיים בקשר לטויטרים האלה זה נראה בדיוק כמו שלי ( דוטק ) ואם כן אז הם ממש ממש איכותיים ממש פצצות !

אם הם שווים 350 שקל ?

תלוי למי ותלוי באיזה מערכת

אם יש לך כבר מערכת טובה אז אחלה תשקיע 350 שקל

אם המערכת שלך עדיין צריכה שיפור 350 שקל ( ואם תוספת קטנה ) יכולה לעזור להתחלה...

תרשום מה המפרט שלך

מה אתה מתכוון להוסיף בעתיד...

פורסם

בקשר לטוויטרים אני לא מוצא את המפרט שלהם באינטרנט , בקושי את התמונה הזאת מצאתי .

אבל ניראה לי אני יקח אותם

או את הדגם mt 37

http://www.hifitalo.fi/shop/tuotekuvat/mt37.jpg

אני נעול על טוויטרים של מוראל

תודה לכם על העזרה !

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אני מוכן לקחת סיכון ולבדוק את המחיר העכשווי

אבל מעניין אותי הטוויטרים האלה שייכים בעיקרון לאיזה קומפוננט שלהם ??

פורסם

ה11 זה של הדוטק, ה22 של ההייבריד. לגבי איזה טוויטר יש באלייט, אני חושב שגם 22 אבל אני לא בטוח. באתר הארופאי היה מידע נוסף אבל עכשיו הוא לא זמין משום מה.

למורל היה טוויטר לרכב MT-3 שלא היה באף קומפוננט ככה שיכול להיות שזה גם המקרה עם ה37.

פורסם

יש לי מערכת סבבה באוטו

רמקולים אחוריים JVC 240W כל אחד

קידמיים קומפוננט MIK 300W כל אחד

מגבר ERA 800W יציאות 4

קרוסאוור SAGA

מערכת JVC KD-G 300 MP3

לפי דעתי זאת מערכת מצויינת בשבילי אני שומע מעולה

המגבר מחובר לקומפוננט ולרמקולים האחוריים דרך הקרוסאוור

אני מחפש לקנות עוד מגבר לסאב 305C ואת הסאב עצמו !

אני מאמין שאפשר להחשיב את המערכת לבינונית למרות שמבחינתי היא ברמה גבוהה אני שומע מצויין

רק טוויטרים קידמיים חזקים חסרים לי !

אז מה עדיף את ה MT11 או MT37 ??

• תוכן חדש...