Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה 'W3 סאב מהיר מאוד ומאוד מדוייק מה שכן הוא עובד יפה בהגברה בריאה. לגבי הW6 לא יוד איך השוות בינו לבין ES 300 ההרץ אחלה סאב אבל הJL ים זה כבר עולם אחר לדעתי שוב עניין של טעם.

שיפוצים..

פורסם
החלפתי כי 460 RMS לES300 זה יותר מידי.

הוא לא היה חזק מספיק לטעמי,האמת רציתי לעשות דאבל ES300 אבל לא יכלתי,לא נשאר לי מקום בבגאג'.

חוץ מזה שהW6 יוצע למכירה עוד מעט אני מחפש להשתדרג.

שמעתי הרבה סאבים ואני לא יכול להגיד ששמעתי הרבה יותר מדוייקים ממנו, ואם אתה אומר שקנווד פשוט עמד איתו זה נשמע לי מוזר.

זה בהחלט אחד הסאבים שיותר אהבתי והיה לי עצוב למכור אותו.

אכן עשינו השוואה ולא היה הבדל גדול.

הw6 הוא בכלל עולם אחר ואם להגיד את האמת אני לא חושב שיש לאן להשתרג ממנו, מדוייק מאוד וכלכל קולע לטעם שלי, כל סאב שאני שומע אחריו פתאום נהיה חתול מגרגר ומלטף מידי אחרי הפאנץ' האגרסיבי והמדוייק של הw6 אפילו idmax שהשוויתי מולו.

אפילו שאצלי התיבה פורטד הוא מדוייק יותר מכל מה ששמעתי באטום, מכאן אני קצת מסתייג מההשוואה שלך ועוד לסאב מהסדרה הנמוכה של הרץ.

ניסית כבר לשדך לשלך תיבה פתוחה?

למה אתה חושב להחליף? סתם סקרנות.

פורסם

בהתחלה שקניתי אותו הוא היה נשמע לי חזק,היום כבר התרגלתי ואני מחפש משהו יותר חזק ממנו.

תיבה פתוחה עוד לא ניסיתי כי אין לי זמן לבנות אחת,אני צריך לחפש נגר\מתקין שיבנה לי.

אני קודם כל יבנה תיבה פתוחה אחר כך אני אמכור אותו אם עדיין אני ארצה משהו יותר חזק.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

פה הפתעת אותי לגמרי! אני מנחית אותו ב-12db דרך הקרוס מרוב שהוא בהמה ושלי עוד בגודל 10.

אפילו החברים פה בצפון שחובבי דאבל סאבים משבחים אותו על עוצמה.

לדעתי תבדוק את האופציה של תיבה מהר, וכמה הספק אתה נותן לו?

פורסם

תנסה תיבה,

ואם כבר אתה מכוון למשהו חזק יותר תצטרך גם ככה להשתדרג במונו חזק יותר, ישפיע עליו גם לטובה.

את שלי אני מגביר עם ה1000/1 והוא יותר מידי חזק לי אבל נשמע מצויין.

פורסם

חשבתי להביא מונו אבל לפי JL אני בדיוק בטווח האופטימלי לסאב מבחינת כוח.

1000 RMS לW6 זה יותר מידי ואפילו JL לא ממליצים על זה.(האחריות פגה)

הצעד הבא זה תיבה ,הצעד אחריו זה מכירה.

טוענים שתיבה פתוחה מעלה את העוצמה ב6DB נחיה ונראה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני יודע שזה חורג מהטווח שjl מציעים אך הסאבים הללו לא נצילים ועובדים יפה מאוד עם תוספת הכח.

הקשבתי לעצה בנוגע להגברה כי גם אני התכוונתי לקנות את ה500\1 ואני לא מתחרט לרגע, הסאב חזק מאוד ומדוייק מאוד.(ושוב שלך 12 כך שהוא אמור להיות הרבה יותר חזק).

• תוכן חדש...